אני נמצא עכשיו בתקופת חיטוב
יש לי אחוז שומן מאד גבוהה התחלתי את החיטוב עם משקל של 94 קילו,28 אחוז שומן
עכשיו אני עומד על 22 אחוז שומן ו משקל של 87.3 קילו.
אני אוכל כמות חלבון כ 1.8 ממשקל הגוף שלי פחמימה ביום אני מגיע ל 25-30 גר' פחמימה ביום ושאר הקלוריות שלי הם מחלבון..
אני משתמש גם בשורף שומן LIPOCUT ולפני כל אימון יש לי אירובי של 25 דק' ואימון של שעה.
בארוחה שאחרי האימון אני לא אוכל פחמימה אני מוסיף רק לאבקת החלבון 5 גר' סוכר ענבים ואם לא אני אוכל פרי,אני גם משתמש בחומצות אמינו לפני ובמהלך ואחרי האימון.
הארוחות שלי :
קופסת טונה במים - 1 ביום
גביע קוטג' 1% - 1 ביום
3 פרוסות לחם + ביצה קשה שעתיים לפני אימון.
אבקת חלבון אחרי אימון - 30 גר' חלבון .
שעה אחרי אבקת החלבון ובערך שעתיים לפני שינה ( סינטה בקר 300 גר'/חזה עוף 200 גר'/חזה בקר 200 גר')
אני מגיע לאיזה 1300-1400 קלוריות ביום..ו 1600 ביום של אימון.
אני רואה ירידה במשקל ואני גם מרגיש עייפות באימון ..השאיפה היא להגיע ל 13% שומן כמה זמן נראה לכם זה יקח לי ?,והאם יש משהו שאני צריך לתקן.
תודה מראש !
יש לי אחוז שומן מאד גבוהה התחלתי את החיטוב עם משקל של 94 קילו,28 אחוז שומן
עכשיו אני עומד על 22 אחוז שומן ו משקל של 87.3 קילו.
אני אוכל כמות חלבון כ 1.8 ממשקל הגוף שלי פחמימה ביום אני מגיע ל 25-30 גר' פחמימה ביום ושאר הקלוריות שלי הם מחלבון..
אני משתמש גם בשורף שומן LIPOCUT ולפני כל אימון יש לי אירובי של 25 דק' ואימון של שעה.
בארוחה שאחרי האימון אני לא אוכל פחמימה אני מוסיף רק לאבקת החלבון 5 גר' סוכר ענבים ואם לא אני אוכל פרי,אני גם משתמש בחומצות אמינו לפני ובמהלך ואחרי האימון.
הארוחות שלי :
קופסת טונה במים - 1 ביום
גביע קוטג' 1% - 1 ביום
3 פרוסות לחם + ביצה קשה שעתיים לפני אימון.
אבקת חלבון אחרי אימון - 30 גר' חלבון .
שעה אחרי אבקת החלבון ובערך שעתיים לפני שינה ( סינטה בקר 300 גר'/חזה עוף 200 גר'/חזה בקר 200 גר')
אני מגיע לאיזה 1300-1400 קלוריות ביום..ו 1600 ביום של אימון.
אני רואה ירידה במשקל ואני גם מרגיש עייפות באימון ..השאיפה היא להגיע ל 13% שומן כמה זמן נראה לכם זה יקח לי ?,והאם יש משהו שאני צריך לתקן.
תודה מראש !