הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תקופת חיטוב

Rossoneri

משתמש מתחיל
102
0
נק' מוניטין:
2
102
0
אני נמצא עכשיו בתקופת חיטוב
יש לי אחוז שומן מאד גבוהה התחלתי את החיטוב עם משקל של 94 קילו,28 אחוז שומן
עכשיו אני עומד על 22 אחוז שומן ו משקל של 87.3 קילו.
אני אוכל כמות חלבון כ 1.8 ממשקל הגוף שלי פחמימה ביום אני מגיע ל 25-30 גר' פחמימה ביום ושאר הקלוריות שלי הם מחלבון..

אני משתמש גם בשורף שומן LIPOCUT ולפני כל אימון יש לי אירובי של 25 דק' ואימון של שעה.
בארוחה שאחרי האימון אני לא אוכל פחמימה אני מוסיף רק לאבקת החלבון 5 גר' סוכר ענבים ואם לא אני אוכל פרי,אני גם משתמש בחומצות אמינו לפני ובמהלך ואחרי האימון.

הארוחות שלי :

קופסת טונה במים - 1 ביום
גביע קוטג' 1% - 1 ביום
3 פרוסות לחם + ביצה קשה שעתיים לפני אימון.
אבקת חלבון אחרי אימון - 30 גר' חלבון .
שעה אחרי אבקת החלבון ובערך שעתיים לפני שינה ( סינטה בקר 300 גר'/חזה עוף 200 גר'/חזה בקר 200 גר')

אני מגיע לאיזה 1300-1400 קלוריות ביום..ו 1600 ביום של אימון.
אני רואה ירידה במשקל ואני גם מרגיש עייפות באימון ..השאיפה היא להגיע ל 13% שומן כמה זמן נראה לכם זה יקח לי ?,והאם יש משהו שאני צריך לתקן.
תודה מראש !

אני במקומך הייתי מעלה תחלבון לכפול 2 לכל קילו במשקל הגוף .
אני לדוגמא שוקל 67.5 עם אחוז שומן שאין לי מושג (אבל מתחיל לראות תוצאות , אני בשבוע השני לחיטוב , ועשיתי דיאטה במשך חודשיים וירדתי 13 קילו בערך) ואני צורך כפול 2.5 לכל קילו .. בעזרת האבקה כמובן , מגיע ל170 גרם חלבון כזה..

ומגדיל את האירובי לחצי שעה בריצה קלה.
תאכל אורז מלא , פחמימות מורכבות ..במקום הפרוסות לחם לדוגמא , תשלב את זה עם החזה עוף עם הסלט..גם יכול להיות נחמד.

אם אתה עושה אימון אנאירובי ,אז מיד אחריו צא לאירובי ,זה שורף יותר שומן , איך שאתה חוזר מהריצה דפוק תאבקה עם איזה פרי תמר/בננה
ואז אחרי 40-שעה תאכל רגיל.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני במקומך הייתי מעלה תחלבון לכפול 2 לכל קילו במשקל הגוף .
אני לדוגמא שוקל 67.5 עם אחוז שומן שאין לי מושג (אבל מתחיל לראות תוצאות , אני בשבוע השני לחיטוב , ועשיתי דיאטה במשך חודשיים וירדתי 13 קילו בערך) ואני צורך כפול 2.5 לכל קילו .. בעזרת האבקה כמובן , מגיע ל170 גרם חלבון כזה..

ומגדיל את האירובי לחצי שעה בריצה קלה.
תאכל אורז מלא , פחמימות מורכבות ..במקום הפרוסות לחם לדוגמא , תשלב את זה עם החזה עוף עם הסלט..גם יכול להיות נחמד.

אם אתה עושה אימון אנאירובי ,אז מיד אחריו צא לאירובי ,זה שורף יותר שומן , איך שאתה חוזר מהריצה דפוק תאבקה עם איזה פרי תמר/בננה
ואז אחרי 40-שעה תאכל רגיל.

אם אני ירצה להעלות את כמות החלבון ל2.5 אני כולה צריך להוסיף עוד איזה 100 גר' בשר..חזה עוף או סינטה בקר או חזה בקר או כל בשר..ועוד איזה שתי מנות הגשה מהאבקשה אבל ככה גם כמות השומן תגדל ואין שום משמעות לזה שאני יעלה את החלבון ל 2.5 ..והפחמימה מהלחם היא גם פחמימה מורכבת..
בדרך כלל בימי אימון אני אוכל תפוח אדמה ואורז..כוס וחצי לא יותר..אבל אני מקווה שאני לא מאבד שריר זה כל העניין..ואני רוצה לדעת אם ה BCAA באמת עוזר לשמור על שריר !

לחם זו פחמימה פשוטה , תבדוק את זה.
אורז תפוח אדמה פסטה אלה פחמימות מורכבות

שמע אני קניתי משקל מטבח , כדי לא להסתבך יותר מידי , אני שוקל כל דבר לפני שאני אוכל ,ככה תדע גם איפה אתה עומד..אז אני ממליץ לך גם.

תגדיל את החלבון ,זה רק יכול לעזור , אגב כמה גרם שומן בערך אתה צורך ביום ?

נראלי שזה ממש לא טוב..אתה צריך לצרוך יותר גרם שומן , (מאגוזים שקדים זיתים אבוקדו וכ"ו)
תקרא את המדרךי שאומר שלפחות מומלץ על 0.8 כפול משקל הגוף.
תברר את זה ,אבל אני יכול להגיד לך שאני צורך 55-60 גרם שומן , כזה חייב.

• פותח/ת השרשור
אז בגלל זה פתחתי את האשכול הזה פה אחי,לדעתי פחמימה וחלבון אצלי בסדר,אבל משהו לא מסתדר לי עם השומן ואני מפחד לגעת בדברים משמינים לכן אני רוצה להיות בטוח אם זה באמת 0.8 ממשקל הגוף...

- - - עידכון הודעה - - -

בחלק מהאמרים ותפריטי תזונה שקשורות לחיטוב והורדת אחוזי שומן אתה רואה שאסור לאכול ממתקים,לשתות משקאות מתוקים וכו׳,אז אני מבולבל אני יודע שאני צריך שומן אבל כמה ואיזה סוגי שומן!

שומן בריא !
שומן של דגים , אגוזי מלך קלופים (אני משתמש הרבה ) זיתים , אבוקדו ,כף שמן זית
אלה שומנים בריאים . תעלה את השומן שלך על זה ,קח מחשבון קלוריות , ותבדוק .
אגוזי מלך ממליץ (אני אוהב)

שומן בריא !
שומן של דגים , אגוזי מלך קלופים (אני משתמש הרבה ) זיתים , אבוקדו ,כף שמן זית
אלה שומנים בריאים . תעלה את השומן שלך על זה ,קח מחשבון קלוריות , ותבדוק .
אגוזי מלך ממליץ (אני אוהב)

+1

שומן חייב להיות תקין בשביל שהגוף יפעל כמו שצריך- שומן הינו מרכיב חיוני בתפריט התזונה שלנו. התנזרות ממנו תוביל לתופעות לא נעימות כגון: דלקות, קושי בספיגה של ויטמנים ומינרלים, אי תקינות של הורמונים.

אני גם אוכל אגוזי מלך , לפי מה שאני צריך להשלים לתפריט שלי , וגם איזה כף שמן זית בסלט , מסדר לי את התפריט בדיוק כמו שאני צריך .

• פותח/ת השרשור
אז כמה גרמים אני צריך ביום?לפי המשקל שלי ולפי אחוז השומן?,35 גר׳ זה מספק ?..

תכפיל את המשקל שלך ב - 0.8 (לפחות) זה בערך כמה גרמים אתה צריך.

אתה שוקל 87.3 אז יוצא לך שאתה צריך 69 גרם ,
תצרוך 70 לפחות , זה יהיה סבבה בשבילך למשקל שלך ,
תשלים מאגוזי מלך , אבוקדו וכאלה .
פתח מחשבון קלוריות ותבדוק כמה זה יכול להשלים לך , ככה תשלים תתפריט.

Back
למעלה תחתית