הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ קריאטין

• פותח/ת השרשור Eduard
  • פורסם בתאריך

Eduard

משתמש מתחיל
277
0
נק' מוניטין:
241
277
0
האם קריאטין זה משהו שיכול לגרום נזק לגוף ולפגוע באיזושהיא מערכת או שזה סתם תוסף תזונה פשוט לחלוטין שאין לו תופעות לוואי? תביאו לי לינק למדריך מפורט על קריאטין

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לא ממש מפורט שם כלום על קריאטין אני רוצה לדעת קצת מאנשים מקצועיים וכמובן התייעצות קטנה אם כדי לקחת?

קריאטין מונוהדרייט (מונו) - התוסף היחיד שהוכח כיעיל להעלאת מסת השריר וכוח [1-5,10-12,19-20], התוצר הינו טבעי לחלוטין נמצא בריכוז גבוה בבשר, והחומר עצמו נוצר בגוף בצורה טבעית. התוסף מגיע בצורת אבקה וכדורים, המינון המומלץ הוא 5 גרם ביום ללא שיטת העמסה לא משנה זמן הצריכה, יש לקחת גם ביום ללא אימון.
השימוש בטוח גם למשך תקופה ארוכה, אפשר לא להפסיק אין לכך שום סכנה.[14]
אם אתה רוצה לדעת עוד תריץ חיפוש בפורום, הנושא עלה מספר פעמים.

אל תפחיד אותו:s49:

זה לא משנה קריאטין זה קריאטין תקנה את הזול ביותר שתוכל למצוא (שתיהיה חברה מוכרת ולא משהו סיני מעפן)

משהו כמו NO EXPLODE או שזה משהו שנחשב יקר?
המוצר שאתה מדבר עליו מכיל קריאטין אבל מטרתו שונה
תקנה את הקריאטין מונוהיידרט בישביל ההתחלה
יש לך של אופטימום של ISS נייצ'ר בסט והמון חברות אמינות עם קריאטין טהור....אל תפוצץ המון כסף לפני שבדקת את הבסיס 😃

ואם החברה שאני רוצה לקנות ממנה קריאטין נכשלה בבדיקת המעבדה יש סיכוי שגם הקריאטין לא הכי איכותי ויספק תוצאות פחות טובות מחברות יותר איכותיות (וכמובן יקרות)?

• פותח/ת השרשור
המוצר שאתה מדבר עליו מכיל קריאטין אבל מטרתו שונה
תקנה את הקריאטין מונוהיידרט בישביל ההתחלה
יש לך של אופטימום של ISS נייצ'ר בסט והמון חברות אמינות עם קריאטין טהור....אל תפוצץ המון כסף לפני שבדקת את הבסיס 😃
מטרתו שונה?😲
אז מה המטרה של המוצר הזה ?😳

• פותח/ת השרשור
אתם יכולים להסביר לי בבקשה ממה שונה קריאטין רגיל מהקריאטין של הדור החדש כמו CELLMASS ו NO EXPLODE ומה כמובן יותר טוב לקחת ?😃
ואיזה יותר טוב לקחת תמליצו !
ועוד שאלה מה נותנת התערובת קריאטין עם קפאין ?

נערך לאחרונה:
הנושא אוחד אין צורך בלפתוח נושא חדש.
ההבדל שיש סוגים שונים של קריאטין, התועלת של הקריאטין שנמצא בכל הפורמולות מותל בספק ואין מחקרים שמראים שהוא יעיל בכל תצורה שהיא בניגוד למונו הנקי.
ההבדל העיקרי הוא שבפורומולות מוסיפים דברים שפוגעים בכיס ובמונו לא, זה ההבדל המשמעותי.
פורמולות נועדו למשוך אנשים מתוסכלים או כאלה שמתלהבים מקופסאות יפות ומפתחי גוף שמפרסמים אותם, ועל זה כמובן משלמים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית