הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מוט עולה עקום בבנצ'

• פותח/ת השרשור zorner
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

zorner

משתמש פעיל
841
255
נק' מוניטין:
870
841
255
ספייס הרצליה
היום באימון היו כמה אנשים שאמרו לי שהמוט בבנצ' עולה עקום ויותר מהיר ביד ימין מאשר בשמאל. נראה לי שזה בגלל שיד ימין שלי יותר חזקה כי אני כמעט בטוח שאני מחזיק את המוט מאוזן.
אני 1.83 שוקל 56 ואני עושה בבנצ' 37.5 ואני עושה ss
מה לעשות?

נ.ב יש לי אותו דבר גם בפרס שיד ימין עולה יותר מהר

תתרכז יותר בזה שהידיים יעלו באותה מהירות זה העצה היחידה שאני יכול לתת לך

היום באימון היו כמה אנשים שאמרו לי שהמוט בבנצ' עולה עקום ויותר מהיר ביד ימין מאשר בשמאל.
נ.ב יש לי אותו דבר גם בפרס שיד ימין עולה יותר מהר
עד שאתה מוצא פתרון כדאי מאד שיהיה לידך ספוטר. במצב שהמשקולות לא מאוזנות מופעל יותר לחץ דוקא על צד שמאל שלך, שייתכן מאד שהוא גם הצד החלש שלך (וזה מקור הבעיה כפי ששיערת) ואז אתה חשוף לקריסה של היד החלשה שעלולה להוביל לפציעה חמורה.

אני הייתי מוריד משקל ומחזק את הצד החלש לפני כל דבר אחר. אולי תשקול לאמן רק את הצד החלש (ע"י כמה חזרות עם משקולת יד אחת) אחרי שאתה גומר את התרגיל במשקל הנמוך יותר - אבל גם כאן כדאי להזהר כי המצב לא סימטרי ומועד לפורענות.

1.83 ושוקל 56? אתה בטוח שזאת לא טעות?

• פותח/ת השרשור
עד שאתה מוצא פתרון כדאי מאד שיהיה לידך ספוטר. במצב שהמשקולות לא מאוזנות מופעל יותר לחץ דוקא על צד שמאל שלך, שייתכן מאד שהוא גם הצד החלש שלך (וזה מקור הבעיה כפי ששיערת) ואז אתה חשוף לקריסה של היד החלשה שעלולה להוביל לפציעה חמורה.

אני הייתי מוריד משקל ומחזק את הצד החלש לפני כל דבר אחר. אולי תשקול לאמן רק את הצד החלש (ע"י כמה חזרות עם משקולת יד אחת) אחרי שאתה גומר את התרגיל במשקל הנמוך יותר - אבל גם כאן כדאי להזהר כי המצב לא סימטרי ומועד לפורענות.

1.83 ושוקל 56? אתה בטוח שזאת לא טעות?

1. יש לידי ספוטר כל פעם שאני עושה סט עם משקל שקרוב למשקלי עבודה
2. לעשות לחיצת חזה רגילה במשקל נמוך ואז לחיצת חזה משקולות יד אחת? זה נראה לי ממש מוזר לעשות את זה ואיך זה משתלב בss?
3. זה לא טעות אני ממש רזה..

1. י
2. לעשות לחיצת חזה רגילה במשקל נמוך ואז לחיצת חזה משקולות יד אחת? זה נראה לי ממש מוזר לעשות את זה ואיך זה משתלב בss?
יכול להיות שזה לא הרעיון הכי טוב ששמעת השבוע... חכה למקצוענים שיביעו את דעתם (לא סתם כתבתי "אולי").

זה מוקדם מידי בשביל להסיק מסקנות. תמשיך להוסיף משקל למוט (ולגוף), אם זה עדיין יקרה אחרי שהמשקל על המוט +-מוכפל, יהיה מה להתחיל לחקור את זה. כמובן שיכול להיות שיש בעייה, אבל כמו שכתבתי - מוקדם מידי להסיק מסקנות.
שים לב שאתה מחזיק סימטרי, תמשיך לשפר את הטכניקה שלך ולהוסיף משקל גוף ומשקל למוט - וזה צפוי להסתדר.

• פותח/ת השרשור
זה מוקדם מידי בשביל להסיק מסקנות. תמשיך להוסיף משקל למוט (ולגוף), אם זה עדיין יקרה אחרי שהמשקל על המוט +-מוכפל, יהיה מה להתחיל לחקור את זה. כמובן שיכול להיות שיש בעייה, אבל כמו שכתבתי - מוקדם מידי להסיק מסקנות.
שים לב שאתה מחזיק סימטרי, תמשיך לשפר את הטכניקה שלך ולהוסיף משקל גוף ומשקל למוט - וזה צפוי להסתדר.

תודה

חחחח זה קורה וקרה כמעט לכולם שהתחילו להתאמן ולעשות את התרגיל הזה. מן הסתם אתה חדש ולא רגיל לתרגיל ולטכניקה . תתאמן ותתמיד ולאט לאט זה יתאזן =]

אחי אתה ממש רזה,אני שוקל 90 וגובה 1.88 בערך ואני נחשב רזה...

בכול מקרה גם לי היה את זה,תתרכז במוט לי זה עבד

• פותח/ת השרשור
אחי אתה ממש רזה,אני שוקל 90 וגובה 1.88 בערך ואני נחשב רזה...

בכול מקרה גם לי היה את זה,תתרכז במוט לי זה עבד

תאמת שזה כבר יחסית הסתדר עדיין לא ישר 100% אבל זה כבר סביר

סתם שאלה לפני כמה זמן התכלת להתאמן במכון בכללי?

חצי שנה בערך למה?

חשבתי שאולי אתה ממש מתחיל ועדיין קשה לך הקורדינציה עם המוטות..
אבל חצי שנה זה כבר סבבה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית