הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צריך תשובה כמות חלבון ב100 ג' חזה עוף על המחבת

serendipity

משתמש מתחיל
55
1
נק' מוניטין:
4
55
1
שחלו, אני יודע שזו שאלה שנשאלה כבר אלף פעם אבל אני צריך תשובה חד משמעית מיכוון שהתפריט חלבון שלי מורכב רק מחזה עוף (קילו ביום...) וואני בחיטוב ויש מצב שכל החישוב שלי לגבי קק"ל ואבות מזון לא היה נכון...

מהם הערכים התזונתיים (בעיקר חלבונים) שיש ב100 ג' חזה עוף נקי בלי תיבול אחרי צלייה במחבת פסים (בלי שמן בלי כלןם)

תודה רבה...

אגב מישהו יכול לומר לי כמה א.ש יש לי ? iphone 373.JPG

• פותח/ת השרשור
תודה על התשובה המהירה..
הנתונים האלו נלקחו מהאתר של המועצה לענף הלול (ברצינות..) הם לא מדויקים או שהם מתייחסים למשהו אחר?

קק"ל חלבון שושמן כולסטרול
חזה (צלוי, בשר בלבד ללא עור)
164
31
4
84
1
29

תודה על התשובה המהירה..
הנתונים האלו נלקחו מהאתר של המועצה לענף הלול (ברצינות..) הם לא מדויקים או שהם מתייחסים למשהו אחר?

חזה (צלוי, בשר בלבד ללא עור)16431484129
תראה יש חזה עוף שעל האריזה כתוב 20 יש כאלה 22, במחשבונים כתוב 28 ופה כתוב 31 . אני אוהב לקחת ממוצע ולא לשבור את הראש .

תודה על התשובה המהירה..

חזה (צלוי, בשר בלבד ללא עור)16431484129
בחיים לא
חזה עוף מכיל 24 גרם חלבון ל100 גרם

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה על התשובה...

בכל המחשבונים לחישוב צריכה קלורית שמפורסמים באתר רשום בין 29-31 גרם חלבון ל100... מה מקור ההבדלים ...?
זה חשוב לי לדעת כי כאמור , אני אוכל קילו חזה עוף ביום - זה כ-ל החלבון שאני צורך...וכאאמור אני בחיטוב אז העוד 200 קלוריות שאולי אני לא מחשב מעכבות לי את התהליך...

קודם כל תודה על התשובה...

בכל המחשבונים לחישוב צריכה קלורית שמפורסמים באתר רשום בין 29-31 גרם חלבון ל100... מה מקור ההבדלים ...?
זה חשוב לי לדעת כי כאמור , אני אוכל קילו חזה עוף ביום - זה כ-ל החלבון שאני צורך...וכאאמור אני בחיטוב אז העוד 200 קלוריות שאולי אני לא מחשב מעכבות לי את התהליך...
מקור ההבדלים שאין מחשבון שהוא מדוייק לכן כולם אומרים בערך. קילו חזה עוף ? למה ? איך לא התייאשת עדיין?

• פותח/ת השרשור
אל תשכח ש4 קילו שאתה קונה זה לא 4 קילו שאתה אוכל , קילו אחרי בישול זה פחות מקילו לפני בישול ,בכמות לא קטנה.

תאמין לי הפכתי מומחה בזה כבר ... מאבד 25% מהמשקל אחרי המחבת.. ועדיין זה בטווח הארוך יותר זול ... בטח שאני כבר לא יכול להתקרב לטונה במיים בלי שיעלה לי קיא בגרון ...

שחלו, אני יודע שזו שאלה שנשאלה כבר אלף פעם אבל אני צריך תשובה חד משמעית מיכוון שהתפריט חלבון שלי מורכב רק מחזה עוף (קילו ביום...) וואני בחיטוב ויש מצב שכל החישוב שלי לגבי קק"ל ואבות מזון לא היה נכון...

מהם הערכים התזונתיים (בעיקר חלבונים) שיש ב100 ג' חזה עוף נקי בלי תיבול אחרי צלייה במחבת פסים (בלי שמן בלי כלןם)

תודה רבה...

אגב מישהו יכול לומר לי כמה א.ש יש לי ?צפה בקובץ המצורף 11132

כמה זמן אתה בחיטוב ?

• פותח/ת השרשור
כמה זמן אתה בחיטוב ?

חודש וחצי אבל ההבדל אצלי בין העמסה וחיטוב זה הקטשופ והכמויות... אני אוכל כבר שנה וחצי חזה עוף ואורז מלא... כן, יש דפוקים כמוני אי שם 😣

חודש וחצי אבל ההבדל אצלי בין העמסה וחיטוב זה הקטשופ והכמויות... אני אוכל כבר שנה וחצי חזה עוף ואורז מלא... כן, יש דפוקים כמוני אי שם 😣

חחח גם אני זה מה שאני אוכל מתחילת החיטוב ..
מה התפריט שלך ?

25 לפני בישול
29-30 אחרי בישול
בבישול על המחבת מתאדים הנוזלים ואז אחוז החלבון עולה

• פותח/ת השרשור
25 לפני בישול
29-30 אחרי בישול

וואלה, תודה... מסתבר שצרכתי כל יום 66 ג' חלבון יותר ממה שחשבתי..

25 לפני בישול
29-30 אחרי בישול

זה רק על מחבת? הכוונה שלי... במידה ואני לוקח את החזה עוף ושם בגריל.. זה עושה את אותו אפקט (מתאדים הנוזלים - החלבון עולה) ?

תודה רבה

(חידשת לי )

• פותח/ת השרשור
זה רק על מחבת? הכוונה שלי... במידה ואני לוקח את החזה עוף ושם בגריל.. זה עושה את אותו אפקט (מתאדים הנוזלים - החלבון עולה) ?

תודה רבה

(חידשת לי )
כן אחי, גם בגריל... חזה עוף שאתה קונה מהקצב ששוקל 100 גרם מורכב בעצם מ75 גרם חזה עוף ועוד 25 גרם מים בערך.. כשאתה מייבש את המיים ולוקח 100 גרם חזה עוף נטו ( ה75 גרם של החתיכה הקודמת ועוד חתיכה מיובשת חדשה של חזה עוף של 25 גרם) יש לך בין 29-31 גרם חלבון

כן אחי, גם בגריל... חזה עוף שאתה קונה מהקצב ששוקל 100 גרם מורכב בעצם מ75 גרם חזה עוף ועוד 25 גרם מים בערך.. כשאתה מייבש את המיים ולוקח 100 גרם חזה עוף נטו ( ה75 גרם של החתיכה הקודמת ועוד חתיכה מיובשת חדשה של חזה עוף של 25 גרם) יש לך בין 29-31 גרם חלבון

תודה על התשובה אחי.
זאת אומרת אם אני רוצה 100 גרם (נקי חזה עוף) לקחת מהקצב בערך 130 גרם ונניח ה30 גרם יעלמו.. ויהיה לי 100 גרם נקי של חזה עוף שזה בעצם כמו שאתה אומר 29-31 גרם חלבון...?

פשוט לא כל כך הבנתי את הבחור (MOO) איך מ25 גרם חלבון זה עולה 30 גרם חלבון..ללא שינוי בהוספת עוד חזה עוף..

• פותח/ת השרשור
תודה על התשובה אחי.
זאת אומרת אם אני רוצה 100 גרם (נקי חזה עוף) לקחת מהקצב בערך 130 גרם ונניח ה30 גרם יעלמו.. ויהיה לי 100 גרם נקי של חזה עוף שזה בעצם כמו שאתה אומר 29-31 גרם חלבון...?

פשוט לא כל כך הבנתי את הבחור (MOO) איך מ25 גרם חלבון זה עולה 30 גרם חלבון..ללא שינוי בהוספת עוד חזה עוף..

חזה עוף מאבד מהמשקל שלו בסביבות 20-25% ככה שלקחת מהקצב נתח של 125 גרם ייתן לך אחרי שיאבד את הנוזלים שלן כ100 גרם. עזוב, אל תשבור את הראש -חזה עוף שוקלים אחרי הבישול ולא לפני ומחשבים לפי 29-31 גרם חלבון ל100 גרם מוצר. ה24-25 גרם שמתייחסים אליו הרבה אנשים תופס לנתח לפני צלייה שכולל גם נוזלים

Back
למעלה תחתית