הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון The Best Time of Day to Eat Carbs

• פותח/ת השרשור DarY
  • פורסם בתאריך
דעתי

ראשית, התוצאות די מדהימות: אלה שאכלו את הפחמימות שלהם בלילה הורידו 27% יותר שומן! שנית, חבל שאין הפניה למאמר המקורי (חיפוש זריז באתר של האוניברסיטה העברית לא העלה דבר) כדי לוודא שהתאור שלו מדוייק ולתרגם את האחוזים למספרים אבסולוטיים. שלישית, אלאן אראגון חביב הפורום מוכיח שהוא לא מבין הרבה במתודולוגיה מחקרית. המחקר נעשה על מדגם גדול יחסית של 78 שוטרים שחולקו אקראית (יש להניח) לשתי קבוצות, כך שהביקורת שלו שאומרת: " It’s important to note that researchers didn’t track the cops’ physical activity, and officers self-reported how much they ate. In other words, we don’t really know what they ate—or if their weight loss came from exercise instead of diet." היא חסרת תוקף. עבור כמות גדולה כזאת של נבדקים אפשר להניח בבטחון שרמת האמת בדיווח של שתי הקבוצות דומה, כמו גם רמת הפעילות הגופנית שלהן. לחילופין, אם משום מה אכילה לילית גורמת לאנשים לעשות יותר פעילות גופנית או לרמות פחות בדיאטה שלהם, זה טוב ממש באותה מידה.

רביעית, אני מקוה שהמחקר הזה יאושש במחקרים נוספים כי התוצאות מאד מתאימות להעדפות האישיות שלי.

• פותח/ת השרשור
ראשית, התוצאות די מדהימות: אלה שאכלו את הפחמימות שלהם בלילה הורידו 27% יותר שומן! שנית, חבל שאין הפניה למאמר המקורי (חיפוש זריז באתר של האוניברסיטה העברית לא העלה דבר) כדי לוודא שהתאור שלו מדוייק ולתרגם את האחוזים למספרים אבסולוטיים. שלישית, אלאן אראגון חביב הפורום מוכיח שהוא לא מבין הרבה במתודולוגיה מחקרית. המחקר נעשה על מדגם גדול יחסית של 78 שוטרים שחולקו אקראית (יש להניח) לשתי קבוצות, כך שהביקורת שלו שאומרת: " It’s important to note that researchers didn’t track the cops’ physical activity, and officers self-reported how much they ate. In other words, we don’t really know what they ate—or if their weight loss came from exercise instead of diet." היא חסרת תוקף. עבור כמות גדולה כזאת של נבדקים אפשר להניח בבטחון שרמת האמת בדיווח של שתי הקבוצות דומה, כמו גם רמת הפעילות הגופנית שלהן. לחילופין, אם משום מה אכילה לילית גורמת לאנשים לעשות יותר פעילות גופנית או לרמות פחות בדיאטה שלהם, זה טוב ממש באותה מידה.

רביעית, אני מקוה שהמחקר הזה יאושש במחקרים נוספים כי התוצאות מאד מתאימות להעדפות האישיות שלי.

כן זה גם מתיישב ממש טוב עם העקרונות של דיאטות מסוג CBL שאתה משחק עם התזמון של הפחממות

אין מה להתיחס כל עוד אין הפניה למאמר המקורי. במיוחד שזה שוטרים ישראלים (שמנים שאין להם שום קשר לפעילות גופנית).

כשאתה מחקר על ירידה במשקל, קשה "להניח בבטחון" כשאתה לא יודע אם הנבדקים עשו ספורט ואתה לא יודע מה הם אכלו, גם בהנחה והנבדקים משתי הקבוצות חרטטו באותה מידה.

נישמע לי מאוד מטומטם להעלות את האינסולין לפניי השינה ! חח הגוף מתחלק למצב אנבולי וקטבולי. ניראלי יותר מתאים להכניס למצב קטבולי אנרגיה זמינה ומהירה ולפניי השינה, מצב אנבולי, להכניס יותר שומן ...

אבל זאת רק הדעה שלי . JUST SAYING

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית