הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עצימות באימון אגרוף

• פותח/ת השרשור ADAMG
  • פורסם בתאריך

ADAMG

משתמש פעיל
770
3
נק' מוניטין:
1,672
770
3
אני עושה הרבה אירובי, ריצות אינטרוולים וכאלה. עכשיו יש לי שק אגרוף בגינה. רציתי לשלב אימוני אגרוף ועשיתי פעם כמה אימונים של חצי שעה. חיפשתי ביוטיוב סרטונים והרכבתי סוג של אימון. אבל אחרי האימון אני מרגיש שלא התאמצתי מספיק. כאילו אני מזיע ועייף אבל לא מרגיש גמור כמו אחרי ריצה על קצב גבוה.

אני בחיטוב דל פחמימה ובגלל זה חשוב לי שהאירובי שאני עושה יהיה אפקטיבי, ואני יודע שאגרוף זה פעילות ששורפת הרבה קלוריות. יש לכם אולי עצות כדי לשפר תאימון הזה לשרוף כמה שיותר?

תשלב את זה.

תן דקה על השק ואז למשל 10 שכבות שמיכה , 10 בטן ו 10 יהלום.

ואז מנוחה של 1.

ואז עוד פעם עם למשל עבודה של 2 דקות על השק , תעשה את זה במשך חצי שעה.

• פותח/ת השרשור
תשלב את זה.

תן דקה על השק ואז למשל 10 שכבות שמיכה , 10 בטן ו 10 יהלום.

ואז מנוחה של 1.

ואז עוד פעם עם למשל עבודה של 2 דקות על השק , תעשה את זה במשך חצי שעה.

תודה על התגובה המהירה אחי.

חשבתי על מה שהצעת, אבל זה סוג של שילוב של עבודה אנארובית של שכיבות שמיכה והכל, אני חושב שעבודה נטו על השק תשרוף יותר לא?

אני עובד לפי הסרטון הזה, ואני גם לא חושב שאני יצליח לשלב כאן שכיבות שמיכה וכפיפות בטן.

אבל אם אני לא ימצא דרך אחרת לשפר, אז אני באמת יוסיף תתרגילים שאמרת..

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אם אין לך ניסיון באגרוף עדיף ללכת לאיזה 2-3 אימוני נסיון לקבל טכניקה בסיסית שתאפשר לך לייצר הרבה יותר כוח במכות ולהתעייף יותר מהר.

• פותח/ת השרשור
אם אין לך ניסיון באגרוף עדיף ללכת לאיזה 2-3 אימוני נסיון לקבל טכניקה בסיסית שתאפשר לך לייצר הרבה יותר כוח במכות ולהתעייף יותר מהר.

רציתי לעשות את זה, אבל אין לי מקום קרוב של אגרוף. למדתי טיפה מחבר שמתאמן בMMA והוא עובד הרבה עם שק ככה שיש לי טכניקה בסיסית. העניין זה למצוא רוטינה של עבודה שאיתה אני יגיע למקסימום מאמץ.

רציתי לעשות את זה, אבל אין לי מקום קרוב של אגרוף. למדתי טיפה מחבר שמתאמן בMMA והוא עובד הרבה עם שק ככה שיש לי טכניקה בסיסית. העניין זה למצוא רוטינה של עבודה שאיתה אני יגיע למקסימום מאמץ.

לך ל MMA , זה משולב , אני אומר לך מניסיון אני מתאמן בזה , זה גם עמידה חזק , תלמד כל מיני תנועות , תבצע עם השק אגרוף , גם האימונים עצמם ישרפו לך הרבה כי זה עבודה אינטנסיבית במיוחד אם יש שילוב של גמנסטיקה.

• פותח/ת השרשור
לך ל MMA , זה משולב , אני אומר לך מניסיון אני מתאמן בזה , זה גם עמידה חזק , תלמד כל מיני תנועות , תבצע עם השק אגרוף , גם האימונים עצמם ישרפו לך הרבה כי זה עבודה אינטנסיבית במיוחד אם יש שילוב של גמנסטיקה.

חח עזוב זה לא יעבוד אחי אני מתאמן גם ככה 3 פעמים בשבוע במכון, ועוד עכשיו אין לי זמן להיכנס לעוד מסגרת. אני רק מחפש לעשות אירובי להגיע למטרה וזהו.

אם יש לך רקע בזה יש לך אולי רעיון לתכנית ?

חח עזוב זה לא יעבוד אחי אני מתאמן גם ככה 3 פעמים בשבוע במכון, ועוד עכשיו אין לי זמן להיכנס לעוד מסגרת. אני רק מחפש לעשות אירובי להגיע למטרה וזהו.

אם יש לך רקע בזה יש לך אולי רעיון לתכנית ?

תעשה גמנסטיקה , 25 דקות סך הכול.

אבל הפירוט ארוך מאוד , אם אתה באמת מעוניין תשלח לי הודעה פרטית , זה באמת אימון קורע , אבל לא בטוח איך לשלב את זה עם השק.

אתה מנסה להשתמש באימון מאוד, אבל מאוד ספציפי בשביל מטרה כללית. להתאמן על שק זה רעיון טוב למתאגרף שרוצה לשפר את יכולות האיגרוף שלו, לא למי שרוצה להשיג סיבולת או הסתגלות כללית אחרת כלשהי.
אם זה כיף לך אז גם סבבה, אבל אל תחשוב שזה קרוב ללהיות אידיאלי.

• פותח/ת השרשור
אתה מנסה להשתמש באימון מאוד, אבל מאוד ספציפי בשביל מטרה כללית. להתאמן על שק זה רעיון טוב למתאגרף שרוצה לשפר את יכולות האיגרוף שלו, לא למי שרוצה להשיג סיבולת או הסתגלות כללית אחרת כלשהי.
אם זה כיף לך אז גם סבבה, אבל אל תחשוב שזה קרוב ללהיות אידיאלי.

המטרה שלי היא לשרוף כמה שיותר קלוריות באימון. אני לא מחפש סיבולת או משהו אחר, רק פעילות אירובית קצת שונה ממה שאני עושה.
הבנתי שאיגרוף זה אחד מהאימונים ששורפים הכי הרבה.

וwerewolf, תודה אחי אני ישלח לך הודעה בקרוב.

שריפת קלוריות זו אמנם לא הסתגלות, אבל מה שאתה מנסה להשיג זו מטרה כללית (שריפת קלוריות, חיטוב).
אימוני איגרוף לא "שורפים הרבה קלוריות במיוחד", ולמעשה אין דבר כזה (למעט ענפים במים שככל הנראה בגלל הטמפ' אתה מוציא יותר קלוריות על חימום הגוף, וגם זה לא כזה ודאי \ משמעותי)
כמה קלוריות אתה שורף תלוי בכמות העבודה שאתה עושה, אין קסמים - וזה לא משנה אם העבודה הזו באה לידי ביטוי באגרופים או בהזזת הגוף ממקום A למקום B. בשביל לשרוף אותן 500 קלוריות אתה תצטרך "לסבול" את אותה כמות עבודה בכל מקרה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית