הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ בקשר לצורת גוף שלי...

• פותח/ת השרשור It's me
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

It's me

משתמש מתחיל
21
0
נק' מוניטין:
0
21
0
זה הגוף שלי
http://img259.imageshack.us/img259/4605/05052009.jpg
http://img259.imageshack.us/img259/3638/05052009005.jpg
עכשיו יש לי את המותניים האלה
השניצלים האלה

עכשיו אמרו לי שאם אני אעשה הרבה אימוני גב וארוץ
זה יילך ויעשה לי גוף נורמלי
יענו משולש

זה נכון או שזה בולשיט??
ואם זה בולשיט איך אני מחזיר את הגוף הזה לגוף נורמלי של גבר?

מה שבולט במתניים זה שומן, שירד כחלק מירידה כללית בשומן בגוף במצב של מחסור בקלוריות.

• פותח/ת השרשור
אוקיי תודה
ובקשר לגוף גיטרה הזה שיש לי הבנתי שאני צריך לחזק את הגב ואת הכפתיים וזה יסתדר מעצמו
זה נכון?
אם כן
איזה תרגילים יש לגב ולכתפיים?

מתח, לחיצת כתפיים...
אני לא חושב שזה כזה יסתדר מעצמו. תצטרך לרדת בשומן גם וזה מבנה גוף, תלמד לאהב אותו.

זה הגוף שלי
http://img259.imageshack.us/img259/4605/05052009.jpg
http://img259.imageshack.us/img259/3638/05052009005.jpg
עכשיו יש לי את המותניים האלה
השניצלים האלה

עכשיו אמרו לי שאם אני אעשה הרבה אימוני גב וארוץ
זה יילך ויעשה לי גוף נורמלי
יענו משולש

זה נכון או שזה בולשיט??
ואם זה בולשיט איך אני מחזיר את הגוף הזה לגוף נורמלי של גבר?

לא יודע אם שמת לב, אבל יש לך גוף נורמלי 😃. "פגמים" כאלה או אחרים הם תוצר מובנה של חיינו הפיזיים, ואין אפשרות ללחוץ על מתג כדי להעלים אותם. אני יודע שזה יישמע פלצני, וכמה תינוקות כאן יקפצו ויאמרו שדברי יישמעו הומוסקסואלים, אך אתה חייב להבין שזהו גופך ואתה צריך לכבד אותו כמו שהוא. כך הוא נראה ושמורים בו יתרונות שלאחרים אין. זה לא אומר שלא תוכל לשנות אותו (בכל מידה שתבחר), זה כן אומר שאם לא תגיע אל היעדים שתבחר בנושא, אל תתנכר לו ותתעלל בו שלא לצורך. עד כאן פסיכולוגיה 101, ועכשיו לעניין אחר ;-).

אם נבחן את הדברים שציינת בגדול, אז הם נכונים מאוד. נכונים, אבל לא מדוייקים.

אימון אירובי מכל סוג שהוא בעיקר יפחית את כמות השומן בגופך, אך לא בהכרח יחטב אותו. מאחר ואני לא מכיר את המבנה הגנטי שלך, לא אוכל לומר לך אילו מצבורי שומן בגופך יתחילו להתרוקן עם תחילת האימון.

אימון עם התנגדות כן יוכל לחטב את גופך.

ביחד עם עבודה אירובית תוסיף תרגילים שיאמנו את פלג גופך העליון כדי למזער את מראה הגיטרה שלו. אני לא מדבר רק על הגב, אלא גם על החזה והבטן. אם הכתפיים והידיים "נגררים" בכל הנוגע לגודל ומראה, תקדיש להם יחס מיוחד בתכנון תוכנית האימונים שלך.

עניין נוסף להתייחסות: רבים מאלו המנסים לשפר מצבה של קבוצת שרירים אחת נוטים לקפח את השאר בשלב מסויים באימוניהם. יש להיזהר שלא ליצור חוסר איזון בין שני פלגי הגוף על ידי אימון נכון ומאוזן.

• פותח/ת השרשור
לא יודע אם שמת לב, אבל יש לך גוף נורמלי 😃. "פגמים" כאלה או אחרים הם תוצר מובנה של חיינו הפיזיים, ואין אפשרות ללחוץ על מתג כדי להעלים אותם. אני יודע שזה יישמע פלצני, וכמה תינוקות כאן יקפצו ויאמרו שדברי יישמעו הומוסקסואלים, אך אתה חייב להבין שזהו גופך ואתה צריך לכבד אותו כמו שהוא. כך הוא נראה ושמורים בו יתרונות שלאחרים אין. זה לא אומר שלא תוכל לשנות אותו (בכל מידה שתבחר), זה כן אומר שאם לא תגיע אל היעדים שתבחר בנושא, אל תתנכר לו ותתעלל בו שלא לצורך. עד כאן פסיכולוגיה 101, ועכשיו לעניין אחר ;-).

אם נבחן את הדברים שציינת בגדול, אז הם נכונים מאוד. נכונים, אבל לא מדוייקים.

אימון אירובי מכל סוג שהוא בעיקר יפחית את כמות השומן בגופך, אך לא בהכרח יחטב אותו. מאחר ואני לא מכיר את המבנה הגנטי שלך, לא אוכל לומר לך אילו מצבורי שומן בגופך יתחילו להתרוקן עם תחילת האימון.

אימון עם התנגדות כן יוכל לחטב את גופך.

ביחד עם עבודה אירובית תוסיף תרגילים שיאמנו את פלג גופך העליון כדי למזער את מראה הגיטרה שלו. אני לא מדבר רק על הגב, אלא גם על החזה והבטן. אם הכתפיים והידיים "נגררים" בכל הנוגע לגודל ומראה, תקדיש להם יחס מיוחד בתכנון תוכנית האימונים שלך.

עניין נוסף להתייחסות: רבים מאלו המנסים לשפר מצבה של קבוצת שרירים אחת נוטים לקפח את השאר בשלב מסויים באימוניהם. יש להיזהר שלא ליצור חוסר איזון בין שני פלגי הגוף על ידי אימון נכון ומאוזן.

כיף לקרוא את הדברים שכתבת פה 😃
אבל עדיין לא נוח לי עם הגוף גיטרה אקוסטית הזה =\
עכשיו ככה דיברתי עם המאמן חדר כושר
והתוכנית היא כזאת
אני לא אפרט פה
אבל ככה
קודם כל אני אוכל במאזן קלורי שלילי
מתאמן יום כן יום לא ביום שלא משתדל לשחק טניס או כדורסל או משהו מה שאני כבר עושה
עכשיו האימון מתחיל ברבע שעה הליכה מהירה\ריצה לחימום
אחר כך
בעיקרון זה לעבוד על כל השרירים 3 סטים 15 חזרות
ולסיים את האימון עם אירובי
של מחצי שעה ומעלה
אני עושה שעה
אחריי האימון שייק חלבון עם פרי

מה אתם אומרים על זה??
הוא אמר שככה יילך לי הגיטרה הזה שיש לי
ואחר כך אני אוכל להתמקד במה שאני ארצה

לא נמאס לך לשאול שאלות קיטבג במקום לקרוא במאמרים? יש לך שם את כל התשובות אם אתה לא מבין לך תלמד הבנת הנקרא, אמרתי לך האשכול הבא שלך יגרור לאזהרה ופעם הבאה השעייה, לך תקרא אנחנו לא מרכז לתמיכה נפשית או לימודית כאן אתה שואל שאלות כמו "איך נבנה העולם? איך נוצר היקום?"
אתה חושב שאפשר לענות הכל על רגל אחת, אז לא.
צוות האתר עמל רבות על מאמרים שמסבירים הכל פשוט הכל, אם אתה עצלן כדי לקרוא אז אתה גם עצלן כדי לא לעשות שום דבר,
האשכול ננעל.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית