הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה א.ש? חייב לחזור לחיטוב?

yosi231

משתמש פעיל
710
2
נק' מוניטין:
159
710
2
הולמספלייס
אני עכשיו עושה את הלינארית של ביל סטאר (אני בה כבר איזה חודש וחצי-חודשיים), לפני זה הייתי בחיטוב שעשיתי לא טוב ולאט מידי.
אז הנה תמונה עכשיו, אני רוצה לדעת אם כבר לא כדי להמשיך מאסה ומאוד ממומלץ לחזור לחיטוב?
20130518_201639.jpg 20130518_201703.jpg

הנה נגיד שתי תמונות מכווצות:
20130518_203120.jpg 20130518_203152.jpg

אם אצא לחיטוב, ישאר ממני משהו בכלל??
אני חושב שכדאי להמשיך עם הלינארית עוד איזה חודש-חודשיים ורק אז להתחיל חיטוב כדי שישאר ממני משה, או שהמצב שלי לא כזה גרוע כמו שאני חושב?
מה אתם אומרים? צברתי מסה בכלל?

נ.ב: נתונים:
גיל 16 גובה 178-9 משקל 84-85

נערך לאחרונה:
איך אני ידע אם צברת מסה אם אני לא רואה תמונה מלפני המסה?

אבל רואים שכנראה ( כי לא יודע איך נראת קודם ) יש אחוז שומן שמתחיל להיות גבוהה.

זה תלוי אם אכפת לך מהקיץ (ריבועים ) או לא אכפת לך , כי זה נראה שיש עוד מה לצבור.

• פותח/ת השרשור
איך אני ידע אם צברת מסה אם אני לא רואה תמונה מלפני המסה?

אבל רואים שכנראה ( כי לא יודע איך נראת קודם ) יש אחוז שומן שמתחיל להיות גבוהה.

זה תלוי אם אכפת לך מהקיץ (ריבועים ) או לא אכפת לך , כי זה נראה שיש עוד מה לצבור.

http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=40152

הנה נגיד אשכול קודם שלי עם תמונות...
בעקרון לא ממש אכפת לי מריבועים ולהיות חטוב ממש, אבל אני לא רוצה גוף שמנמן ומכוער כזה, אכפת לי להראות טוב...
אז מה אתה אומר, לעשות את הלינארית עוד איזה חודש חודשיים? כי אני בדיוק כבר שובר שיאים...
וגם פה כבר רואים שאני מתאמן\שיש עלי מסה בכלל?

אה וד''א, יש למישהו הערכה לא.ש?

נערך לאחרונה:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=40152

הנה נגיד אשכול קודם שלי עם תמונות...
בעקרון לא ממש אכפת לי מריבועים ולהיות חטוב ממש, אבל אני לא רוצה גוף שמנמן ומכוער כזה, אכפת לי להראות טוב...
אז מה אתה אומר, לעשות את הלינארית עוד איזה חודש חודשיים? כי אני בדיוק כבר שובר שיאים...
וגם פה כבר רואים שאני מתאמן\שיש עלי מסה בכלל?

אה וד''א, יש למישהו הערכה לא.ש?

קשה לראות שינויים כי לא עשית אותן פוזות בלפני כמו באחרי למשל כמו הבק דייבל ביספס.

אני לא רוצה להטעות אותך אז אני אגיד לך מה אני הייתי עושה , אני הייתי מחטב לא משהו ארוך ואז מתחיל מסה עם תפריט מאוד נקי.

לעומת זאת אם אתה מרגיש שאתה בשיא ושובר שיאים הייתי ממשיך את זה בקטנה עוד איזה חודש , אבל זה הכול תלוי בך.

• פותח/ת השרשור
קשה לראות שינויים כי לא עשית אותן פוזות בלפני כמו באחרי למשל כמו הבק דייבל ביספס.

אני לא רוצה להטעות אותך אז אני אגיד לך מה אני הייתי עושה , אני הייתי מחטב לא משהו ארוך ואז מתחיל מסה עם תפריט מאוד נקי.

לעומת זאת אם אתה מרגיש שאתה בשיא ושובר שיאים הייתי ממשיך את זה בקטנה עוד איזה חודש , אבל זה הכול תלוי בך.
אוקיי תודה, נראה מה עוד אנשים יכתבו 😃

אוקיי תודה, נראה מה עוד אנשים יכתבו 😃
שמע בן אדם אתה מתאמן כבר שנים ולא צברת נראה לי אפילו לא קילו של מסה ,
לא חבל על כל ההתמדה וההשקעה ?
תפסיק כבר עם האימוני כוח האלה ותעבור לאימונים נורמלים עם מספיק נפח ואם אתה רוצה תעשה חזרות נמוכות בתרגילים המורכבים ,
ואללה קשה לי ליראות את זה אתה כל כך משקיע ובמקום להתקדם טוחן מים חבל,
כן זה יהיה מוזר בהתחלה להתאמן כמו בן אדם אחרי ששתפו לך תמוח כל כך הרבה שרק אימוני כוח יגדילו אותך אומנם זה נכון אבל בלי לעבוד על חזרות גבוהות ולבודד שרירים אתה לא תנצל תאימוני כוח האלה כמו שצריך .

שמע בן אדם אתה מתאמן כבר שנים ולא צברת נראה לי אפילו לא קילו של מסה ,
לא חבל על כל ההתמדה וההשקעה ?
תפסיק כבר עם האימוני כוח האלה ותעבור לאימונים נורמלים עם מספיק נפח ואם אתה רוצה תעשה חזרות נמוכות בתרגילים המורכבים ,
ואללה קשה לי ליראות את זה אתה כל כך משקיע ובמקום להתקדם טוחן מים חבל,
כן זה יהיה מוזר בהתחלה להתאמן כמו בן אדם אחרי ששתפו לך תמוח כל כך הרבה שרק אימוני כוח יגדילו אותך אומנם זה נכון אבל בלי לעבוד על חזרות גבוהות ולבודד שרירים אתה לא תנצל תאימוני כוח האלה כמו שצריך .

למה אתה מפיל את זה על אימוני כוח ?
ברור שהבחור או שאינו מתאמן נכון או שלא אוכל נכון, אבל כל תוכנית כוח למתחילים תראה תוצאות איכותיות.
לצורך העניין, אני די בטוח שיש לי יותר מסת שרירי מהשקל גוף שלך, ולא ביצעתי אף תרגיל מבודד, או לטווח חזרות גדול מחמש בשנה האחרונה.

ולנושא, אתה עולה מלוכלך מאוד משום מה ... אני לא הייתי ממשיך מסה במצב הזה .. תחטס ותראה איך אתה חוזר למסה בצורה נכונה, כי משהו לא עובד פה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
ברור שהבחור או שאינו מתאמן נכון או שלא אוכל נכון, אבל כל תוכנית כוח למתחילים תראה תוצאות איכותיות.
לצורך העניין, אני די בטוח שיש לי יותר מסת שרירי מהשקל גוף שלך, ולא ביצעתי אף תרגיל מבודד, או לטווח חזרות גדול מחמש בשנה האחרונה.

ולנושא, אתה עולה מלוכלך מאוד משום מה ... אני לא הייתי ממשיך מסה במצב הזה .. תחטס ותראה איך אתה חוזר למסה בצורה נכונה, כי משהו לא עובד פה.
אני לא מבין מה אני עושה לא נכון, אבל מה שכן אין עדיין עלייה גדולה במסה בלינארית ביינתים כי רק עכשיו התחלתי לשבור שיאים (התחלתי לשבור שיאים לפני שבועיים-3, כי בהתחלה יחסית היה לי פציעה קטנה בגב תחתון שלקח לה איזה שבועיים להחלים לגמרי, אז זה עיקב אותי קצת).
אני עושה את הלינארית אבל עם כמה תוספות,
הכל כרגיל רק שהחלפתי את החתירה בפאוור קלין, והוספתי 2 סטים של מתח עד לכשל באימון הראשון, ובאימון האחרון בשבוע אחרי הפאוור קלין אני עושה 2 סטים ליד אחורית וליד קדמית...
אם אני בדיוק מתחיל לשבור שיאים כמו שצריך, לא שווה להמשיך עד שאתקע? (כנראה זה לא יקח הרבה זמן), ואני דיי בטוח ש"התברחתי" בגנטיקה די חרא או שאני מתבגר לאט יחסית...

למה אתה בליניארית ולא ב SS ?
זה לא שאתה על אחוז שומן כזה גדול ... פשוט יש לך מעט מסת שריר
אם אתה מגיע לערכים קלוריים סופיים נכונים ומתאמן נכון, יש מצב שאתה לא צורך מספיק חלבון..

• פותח/ת השרשור
למה אתה בליניארית ולא ב SS ?
זה לא שאתה על אחוז שומן כזה גדול ... פשוט יש לך מעט מסת שריר
אם אתה מגיע לערכים קלוריים סופיים נכונים ומתאמן נכון, יש מצב שאתה לא צורך מספיק חלבון..
לא אני צורך מספיק חלבון...
ואני לא בSS כי מיציתי את הSS.

אתה לא ממצה SS כל כך מהר ...
באיזה משקל התחלת SS על איזה גובה, ואיך סיימת ? ומה היו המשקלים בתרגילי הבסיס בהתחלה ובסוף ?

כן כן יש לך יותר מסת שריר מלכולם אבל מה אתה שוקל 100 קילו ואחוז שומן 29 אז אם אתה אוהב להיות שמן אז שיהיה לך בכייף אני לא מת על זה, ואללה מאיפה המצפון שלכם הבן אדם משקיע תחיים שלו עולה יורד עולה יורד אני עוקב אחריו מתאמן ממש טוב ואתם תמשיכו להגיד לו תמשיך תמשיך למרות שזה לא עובד לא ?
איפה ההגיון שקיבלת מההורים ? כמה פעמים אפשר לנסות ליפול לנסות ליפול ? טוב זה כבר עבר כל גבול אני מרחם על כולם פה .

- - - עידכון הודעה - - -

לא אני צורך מספיק חלבון...
ואני לא בSS כי מיציתי את הSS.
שמע אני יודע ששתפו לך קצת תמוח פה אבל בוא נעשה ככה ,
תבקש מהאנשים בפורום שעשו אימוני כוח שישלחו לך תמונות שלהם ותראה שכולם לא נראים טוב וזה לא ביגלל שכל מי שנרה טוב על חומרים אלה זה כל מי שעושה נטו אימוני כוח הוא נראה על הפנים

תזכור רק שGOLAGOL זה אחד שמעולם לא פירסם שום תמונה שלו/משקל עבודה שלו בפורום, הניסיון והידע המקצועי שלו נראים בכל פוסט שהוא כותב ולקבל "ייעוץ" מהמומחה הגדול הזה באמת לא יוביל אותך רחוק.

תזכור רק שGOLAGOL זה אחד שמעולם לא פירסם שום תמונה שלו/משקל עבודה שלו בפורום, הניסיון והידע המקצועי שלו נראים בכל פוסט שהוא כותב ולקבל "ייעוץ" מהמומחה הגדול הזה באמת לא יוביל אותך רחוק.
חחח בטח שאני לא יעלה אני רק חודש בתכנית נורמלית שנקראת Phat למי שמעוניין תכנית גם כוח וגם להיפוטרפיה , אתה רוצה להגיד לי שבחודש אחד אני צריך להתגאות כל כך בגוף שלי שאני מפרסם אותו בכל העולם ?
קיצר שוב ,,, מה האינטרס שלי לשקר לאנשים אני לא מבין ? נטו רוצה שיהיה לו טוב אני רואה אותו עולה יורד עולה יורד חבל לי עליו

אתה חודש בתוכנית שנקראת PHAT??... כי אתה כבר לפחות 4 חודשים מספר לאנשים בפורום כמה טובות התוכניות פיצולים וכמה אתה יכול לשנות את חייהם ושכל מה שנכתב פה פסול.

אתה רוצה להגיד לי שעד החודש הזה שהתחלת את התוכנית לא היה לך במה להתגאות??? אז על מה זיינת את המוח עד עכשיו?!?!כלומר היית חסר רקע עד כה ובכל זאת ייעצת לאנשים מה לדעתך "המקצועית" טוב יותר??! הפוסט הזה שלך מוכיח עוד יותר למה כדאי לא ליישם ולהקשיב את העצות שלך ושאתה לא יותר מחובבן.

צר לי שאני אומר את הדברים בבוטות כזו אבל זה לא עבודה עם CNC שאם תבצע משהו לא טוב מקסימום יצא לך ברזל פגום כאן מדובר בעבודה עם אנשים שכוללת המון מרכיבים מדעיים ופיזיולוגיים וגם מנטאליים ומישהו כמוך שלא התנסה מספיק זמן בחייו בעולם הזה לא יכול להרשות לעצמו את גודל האחריות של לייעץ ועוד לתת אחריות לתוצאות שיבואו.

אתה מאמין בתוכניות שלך? כתבתי לך כבר בעבר, תנסה את הדברים קודם כל על עצמך, תביא תמונות שלך, של מתאמנים שלך ,בקיצור תן לנו תצוגת תכלית ממקור ראשון איך "גוף" יפה צריך להראות ומה עושים בשבילו.

עד אז -כל מילה מיותרת לדעתי.

אתה חודש בתוכנית שנקראת PHAT??... כי אתה כבר לפחות 4 חודשים מספר לאנשים בפורום כמה טובות התוכניות פיצולים וכמה אתה יכול לשנות את חייהם ושכל מה שנכתב פה פסול.

אתה רוצה להגיד לי שעד החודש הזה שהתחלת את התוכנית לא היה לך במה להתגאות??? אז על מה זיינת את המוח עד עכשיו?!?!כלומר היית חסר רקע עד כה ובכל זאת ייעצת לאנשים מה לדעתך "המקצועית" טוב יותר??! הפוסט הזה שלך מוכיח עוד יותר למה כדאי לא ליישם ולהקשיב את העצות שלך ושאתה לא יותר מחובבן.

צר לי שאני אומר את הדברים בבוטות כזו אבל זה לא עבודה עם CNC שאם תבצע משהו לא טוב מקסימום יצא לך ברזל פגום כאן מדובר בעבודה עם אנשים שכוללת המון מרכיבים מדעיים ופיזיולוגיים וגם מנטאליים ומישהו כמוך שלא התנסה מספיק זמן בחייו בעולם הזה לא יכול להרשות לעצמו את גודל האחריות של לייעץ ועוד לתת אחריות לתוצאות שיבואו.

אתה מאמין בתוכניות שלך? כתבתי לך כבר בעבר, תנסה את הדברים קודם כל על עצמך, תביא תמונות שלך, של מתאמנים שלך ,בקיצור תן לנו תצוגת תכלית ממקור ראשון איך "גוף" יפה צריך להראות ומה עושים בשבילו.

עד אז -כל מילה מיותרת לדעתי.
חודש בתכנית phat ועוד חודש עשיתי תכנית אחרת גם למסה חודשיים עובד לא באימוני כוח אל תגיד סתם 4 חודשיים ,
אין לי אמנם במה להתגאות אבל בוא נגיד שיש לי גוף יותר טוב משל 80 אחוז מהפורום וזה מחודשיים בלבד .
בסופו של דבר אולי אני יוצא כל הזמן מושפל על ידיך או אחרים שמאמינים שרק כוח יביא להם למסה יפה אבל בסופו של יום אני מתקדם לקראת גוף יפה וחטוב ואתם בנתיים לא ראיתי אף אחד ששוקל נורמלי על אחוז שומן נמוך , ואם יש כאלה תמיד אתם כועסים עליהם שהם על חומרים :S
(נו באמת גם אם אני יעלה תמונה אז או שתרדו עלי שאני על חומרים או שתרדו עלי שאני נראה על הפנים )
אז בשביל מה לעלות תמונה שירדו עלי ? במיוחד אחרי מה שאמרתי בנינו חוץ מהשפלה לא יצא לי מזה כלום

נערך לאחרונה:
המטרה היא ממש לא להשפיל אותך,אל תשכח שאתה מביא את עצמך בסופו של דבר למצבים האלה. אני אמרתי לך בעבר ואגיד לך שוב שאין נוסחת קסם לגוף יפה, זה לא שרק עבודת כוח/רק עבודת פיצולים תשיג את העבודה הזו אלא תקופות של מסה שלאחריהן יבואו תקופות חיטוב, הקפדה על תדירות ועצימות באימונים וניסיון להשתפר כל אימון. את כל אלה ניתן להשיג גם בפיצולים וגם בFBW. יש כאן אנשים עם גוף יפה ולא חסרים אנשים עם גוף יפה שהוא לא על חומרים, תנסה להיות קשוב למה שהחבר'ה המנוסים ובעלי הידע אומרים כאן ולא חבורת ילדים בני 14 שעשו מעבר מהיר מצפייה בפוקימון לבאדבילדינג/פאוורליפטינג ובטוחים שהם המציאו את הגלגל ושאין מומחים גדולים מהם. ולדעתי האישית אין שום מניעה שתעלה לכאן תמונות שלך, אל תשכח שאנחנו לא אויבים ובעצם גם לאף אחד מהפורום אין שום דבר נגדך, כולנו בגדול חבורה של אנשים עם שגרה יומיומית שעובדים קשה בדרך כזו או אחרת ויש להם שגרת/אורך חיים שהם הקנו לעצמם עם השנים ורוצים לחלוק אותו עם כאלה שדומים להם. אני סה''כ אומר שלדעתי אתה לא צריך להנעל על דרך אחת ולנפנף בה כאילו מדובר באמת המוחלטת אלא לפתוח את המחשבה לכיוונים נוספים.

כן כן יש לך יותר מסת שריר מלכולם אבל מה אתה שוקל 100 קילו ואחוז שומן 29 אז אם אתה אוהב להיות שמן אז שיהיה לך בכייף אני לא מת על זה, ואללה מאיפה המצפון שלכם הבן אדם משקיע תחיים שלו עולה יורד עולה יורד אני עוקב אחריו מתאמן ממש טוב ואתם תמשיכו להגיד לו תמשיך תמשיך למרות שזה לא עובד לא ?
איפה ההגיון שקיבלת מההורים ? כמה פעמים אפשר לנסות ליפול לנסות ליפול ? טוב זה כבר עבר כל גבול אני מרחם על כולם פה .

- - - עידכון הודעה - - -

שמע אני יודע ששתפו לך קצת תמוח פה אבל בוא נעשה ככה ,
תבקש מהאנשים בפורום שעשו אימוני כוח שישלחו לך תמונות שלהם ותראה שכולם לא נראים טוב וזה לא ביגלל שכל מי שנרה טוב על חומרים אלה זה כל מי שעושה נטו אימוני כוח הוא נראה על הפנים
לחלק הראשון של ההודעה שלך, Fat, But Much Stronger than you.
עדיף להיות חזק ושמנמן מאשר שחיף קוקסינל.
הרבה יותר קשה לצבור כוח ומסת שריר מאשר לרדת בא.ש.

לחלק השני, מה אני יגיד לך, דן גרין פשוט שמן מגעיל:
dan.jpg

• פותח/ת השרשור
לחלק הראשון של ההודעה שלך, Fat, But Much Stronger than you.
עדיף להיות חזק ושמנמן מאשר שחיף קוקסינל.
הרבה יותר קשה לצבור כוח ומסת שריר מאשר לרדת בא.ש.

לחלק השני, מה אני יגיד לך, דן גרין פשוט שמן מגעיל:
צפה בקובץ המצורף 11183
מה דעתך, קודם להתקע בלינארית ואז לעבור לחיטוב?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית