הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

[ייעוץ] תפריט חיטוב לאישה

serendipity

משתמש מתחיל
55
1
נק' מוניטין:
4
55
1
שלום לכולם,
בניתי תפריט חיטוב והורדה באחוזי שומן לאישתי, אשמח לשמוע את דעתכם עליו.
אשתי אחרי לידה (לפני חודש וחצי) , מעוניינת לחזור למשקל שלפני הלידה (50 ק"ג).
נתונים: גיל 29 , גובה 1.60 , משקל נוכחי 61 .
RMR שלה הוא 1680 , אבל עם ההליכות קבועות של 30-40 דקות ביום עם עגלת תינוק וכל ההתנהלות מסביב איתו (קפיצה על כדור פיזיו לצורך הרגעה של התינוק משהו כמו 4 שעות ביום..) אני משער שהיא יותר לכיוון ה1900-2000 ביום.

היא החלה להתאמן אנאירובי פעמיים בשבוע בנוסף.

התפריט שלה יצא :
אנרגייהפחמימותחלבוניםשומן כולל
1545 קלוריות144 גרם128 גרם45 גרם (מתוכו רווי 14)

יוצאת חלוקה של פחמימות/חלבונים/שומנים - 37%/33%/26%

האם התפריט טוב ומאוזן? יותר מדי/פחות מדי קלוריות? הגירעון טוב/רע ?(היא כבר הודיעה לי שהיא חייבת להוריד 5 קילו תוך חודש כי יש לה חתונה של חברה טובה...😣)

תודה רבה למי שיענה!

מזל טוב!

אני מניח שהיא מניקה. בדקתם שהיא יכולה לעשות דיאטה כזו חריפה בשלב כה מוקדם?

אפשר להוריד קצת פחמימה ולתת את הקלוריות לכיוון השומן.
בעבר נאמר פה כי בנות צריכות גרעון גדול יותר.כך שאם המשקל לא ירד אולי מכאן נובעת הבעיה.
עכשיו שאלה,איך היו הרגלי האכילה שלה עד כה? האם היא ניסתה להוריד במשקל בצורה עצמאית?

• פותח/ת השרשור
מזל טוב!

אני מניח שהיא מניקה. בדקתם שהיא יכולה לעשות דיאטה כזו חריפה בשלב כה מוקדם?

תודה רבה!

האמת שהתינוק אוכל 80% מטרנה ורק 20% חלב אם שאוב... מה עושה את זה לדיאטה כל כך חריפה? גודל הגירעון או כמות הקלוריות הנכנסת?
היא היתה אצל רופא נשים שנתן לה אישור להתחיל להתאמן... האם הדיאטה הזו טובה לדעתך או מה הייתה משנה בה?

- - - עידכון הודעה - - -

אפשר להוריד קצת פחמימה ולתת את הקלוריות לכיוון השומן.
בעבר נאמר פה כי בנות צריכות גרעון גדול יותר.כך שאם המשקל לא ירד אולי מכאן נובעת הבעיה.
עכשיו שאלה,איך היו הרגלי האכילה שלה עד כה? האם היא ניסתה להוריד במשקל בצורה עצמאית?

האמת שלא היתה דיאטה עד עכשיו כך שאי אפשר לדבר על מגמות( עליה/ירידה/התקעות במשקל) ..
הרגלי האכילה שלה היו עם שטויות בעיקר פחמימות פשוטות..חטיפי אנרגיה, פירות יבשים, קורנלפקסים, שוקולדים... לא כל כך הרבה שומנים דווקא...
ואני לא כל כך מבין מה ההבדל בין הדיאטה הזו ללהוריד במשקל בצורה עצמאית.. סליחה... היא פשוט רוצה כמה שיותר מהר, ואני בתור אחד שמתאמן כבר כמה זמן מנסה לשים אותה בגבול הגירעון הסביר שלא ייתן לה -4 קילו תוך שבוע אבל יתקע אותה בטווח הארוך..

האמת שהתינוק אוכל 80% מטרנה ורק 20% חלב אם שאוב... מה עושה את זה לדיאטה כל כך חריפה? גודל הגירעון או כמות הקלוריות הנכנסת?
היא היתה אצל רופא נשים שנתן לה אישור להתחיל להתאמן... האם הדיאטה הזו טובה לדעתך או מה הייתה משנה בה?
- - - עידכון הודעה - - -

5ק"ג בחודש זה המון. אני לא מבין בהנקה, ולכן אני לא יודע אם זה בסדר או לא.
להתאמן ברור שאפשר, תשאלו גם על ירידה דראסטית במשקל.

Back
למעלה תחתית