תמונה להמשיך חיטוב / לעבור למסה?

dorcrystal

משתמש מתחיל
138
2
נק' מוניטין:
92
138
2
965782_610269348983842_1808408397_o.jpg

חיטוב של חמישה חודשים , ירידה של כ - 21.5 קילו (התמונה של הלפני זאת תמונה של תחילת חיטוב ששקלתי 80 קילו אבל התחלתי עם 87 זה לאחר ירידה של 7 קילו התחלתי לצלם כל חודש רק ששקלתי 80 )

בקיצור התחלתי עם אחוזי שומן גבוהים מאוד , היתי רוצה לדעת לערך מה האחוז שומן שלי כרגע , והאם כדאי לי להמשיך לחטב עד משקל של 60 קילו ולהתחיל מסה , או להתחיל מסה מעכשיו כבר כי אני מתחיל להיות שחיף? זו התלבטות הקשה שלי ,
נשאר לי שומן בגב התחתון ובמותניים , זה ההתלבטות שלי להמשיך תחיטוב - אבל אני מפחד כי אני הולך ונהיה שחיף .. מה דעתכם להמשיך מפה מסה או לרדת ל60 קילו ואז להתחיל מסה נקיה ?

תתחיל מסה דחוף אחי שינוי יפה אבל אתה כבר שחיף תתחיל מסה!!

• פותח/ת השרשור
תתחיל מסה דחוף אחי שינוי יפה אבל אתה כבר שחיף תתחיל מסה!!
ההתלבטות שלי להמשיך חיטוב היא השומן שנשאר לי במותניים ובגב תחתון אחי , בגלל זה יש לי התלבטות בין אם להמשיך בחיטוב להוריד את השומן הזה שנשאר לי במותניים ובגב תחתון ואז להמשיך מסה או מפה כבר להמשיך מסה ולשים זין על מה שנשאר ובחיטוב הבא כבר להוריד אותו ?

ההתלבטות שלי להמשיך חיטוב היא השומן שנשאר לי במותניים ובגב תחתון אחי , בגלל זה יש לי התלבטות בין אם להמשיך בחיטוב להוריד את השומן הזה שנשאר לי במותניים ובגב תחתון ואז להמשיך מסה או מפה כבר להמשיך מסה ולשים זין על מה שנשאר ובחיטוב הבא כבר להוריד אותו ?
זה שומן עיקש, אם אתה תמשיך דיאטה "רגילה" אתה תמשיך לרדת במשקל אבל עדיין תראה כמות של שומן בבטן ובגב.
אתה תגיע למצב שאתה שחיף, ורק במותניים ובגב יהיה לך שומן.
יש פרוטוקולים לשומן עיקש בפורטל, תקרא על זה.

• פותח/ת השרשור
זה שומן עיקש, אם אתה תמשיך דיאטה "רגילה" אתה תמשיך לרדת במשקל אבל עדיין תראה כמות של שומן בבטן ובגב.
אתה תגיע למצב שאתה שחיף, ורק במותניים ובגב יהיה לך שומן.
יש פרוטוקולים לשומן עיקש בפורטל, תקרא על זה.
לעשות פרוטוקול שומן עיקש לא להמשיך למסה .?

לעשות פרוטוקול שומן עיקש לא להמשיך למסה .?
לדעתי כבר אין פה איפה להמשיך... אתה מאוד רזה.
תתחיל מסה, הנפח שתקבל יפצה על זה וזה יראה פחות בולט.

ד"א, זה לא נראה כל כך נורא.

• פותח/ת השרשור
לדעתי כבר אין פה איפה להמשיך... אתה מאוד רזה.
תתחיל מסה, הנפח שתקבל יפצה על זה וזה יראה פחות בולט.

ד"א, זה לא נראה כל כך נורא.
כן אני ארד עוד 2-3 קילו ואני אתחיל מסה ..
זה לא כל כך נורא אבל זה מעיק בעין חח

תן מסה אתה סתם טוחן מים שאתה מנסה להוריד את השומן העיקש שם זה ממש לא פשוט (מניסיון) ושתעלה במסה זה פחות יבלוט (גם מניסיון חח) גם לי יש שמה שומן עוד מלפני שהתחלתי להתאמן ורק שיהיה עלי מספיק מסה אני יחטב אותו עם פרוטוקולים לשומן עיקש

• פותח/ת השרשור
תן מסה אתה סתם טוחן מים שאתה מנסה להוריד את השומן העיקש שם זה ממש לא פשוט (מניסיון) ושתעלה במסה זה פחות יבלוט (גם מניסיון חח) גם לי יש שמה שומן עוד מלפני שהתחלתי להתאמן ורק שיהיה עלי מספיק מסה אני יחטב אותו עם פרוטוקולים לשומן עיקש
תודה ואני לא כל כך בטוח שזה שומן עיקש כי אני לא ממש באחוז שומן נמוך כדי לדעת את זה .. יש עליי את ה16% אני מעריך

עם כל כך חשוב לך להוריד את השומן העיקש אז תעשה תפריט דל פחמימה,ולפי דעתי תתחיל מסה בכל הכוח...

אני בדל פחמימה כבר הרבה זמן ..

אחי עזוב אותך מהשומן העיקש הזה יהיה קשה לך לרדת לאחוז שומן יותר נמוך כי אין עלייך הרבה מסת שריר ! שמע לי תעשה מסה כמה שיותר נקייה תיתן מאזן קלורי חיובי קטן ותעשה תכנית AB או ABC בהצלחה !

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית