עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ABCDEF
ללא ספק הכי טוב
מבטיח לך שהעצימות שלי דיי גבוה, אל תשכח שתמונות עדיין לא העליתי ולא מזלזלים במי שלא מכירים .העצימות שלך גבוהה?![]()
כנראה שלא נמאס לי, אני שואל בשביל לדעת,להבין,ללמוד וכנראה אתם פה בקטע של ללגלג וכו',חבל אני הייתי בטוח שאתם ח'ברה רציניים שיודעים לענות תשובות לעניין, לפעמים יש דברים שאני יודע ומספיק תשובה אחת רצינית אני לומד עוד.לא נמאס לך לשאול אותן שאלות?
ABCDEF
ללא ספק הכי טוב
לשאלות מפגרות מקבלים תשובות מפגרות, זה דיי נמאס לענות על זה אתה יודע אם היית מריץ חיפוש בפורום היית מקבל את התשובה כי הדיון הזה נוהל אין ספור פעמים, אבל אתה עצלן וזה מובן גם אני כזה לפעמים.מבטיח לך שהעצימות שלי דיי גבוה, אל תשכח שתמונות עדיין לא העליתי ולא מזלזלים במי שלא מכירים .
כנראה שלא נמאס לי, אני שואל בשביל לדעת,להבין,ללמוד וכנראה אתם פה בקטע של ללגלג וכו',חבל אני הייתי בטוח שאתם ח'ברה רציניים שיודעים לענות תשובות לעניין, לפעמים יש דברים שאני יודע ומספיק תשובה אחת רצינית אני לומד עוד.
לזה התכוונתי,כל הכבוד- מנהל האתר אתה קורא לעצמך? וזאת הדוגמא אותה אתה נותן.חבל
ליאור, בשביל לדעת צריך גם לקרוא ולהשקיע בעצמך. אף אחד פה לא הולך לענות לך על אותן שאלות שוב ושוב באותה רמה של פירוט.
כמה עצים אתה מתאמן אם אתה יודע בכלל מה זה עצימות,
בהצלחה.
אחי,אל תזלזל, תלמד את זה בחיים, הגלגל הוא עגול,גם אתה פעם שאלת ולא ידעת כמוני.
והעצימות שלי באה לידיי ביטוי בעלייה במשקלים משבוע לשבוע.
ועצימות לידע כללי = מנוחות קצרות,משקלים גבוהים,1-2 לכשל כדי להשתפר,
אתה משחק עם המשתנים האלה בהתאם לתוצאות שאתה רוצה להגיע אליהן.
זה תקין הדבר הזה? אני צריך מתישהו להגיע למצב כזה?ככל שהמשקל שאיתו התאמנת קרוב למקסימום שלך לחזרה אחת, כך העצימות גבוהה יותר
אוי קולד,
אני ממש לא מתלהב אגיד ואומר שלא ידעתי מה זה עצימות עד לפני כמה חודשים גם כן ולא אתבייש בכך, האימונים שלי היו *** וזה התבטא בסופו של דבר במבחן התוצאה, אני כרגע מביא צ'אנס לדברים אחרים.אחי,אל תזלזל, תלמד את זה בחיים, הגלגל הוא עגול,גם אתה פעם שאלת ולא ידעת כמוני.
והעצימות שלי באה לידיי ביטוי בעלייה במשקלים משבוע לשבוע.
ועצימות לידע כללי = מנוחות קצרות,משקלים גבוהים,1-2 לכשל כדי להשתפר,