ייעוץ AB מול ABC ,מה יתן יותר היפרטרופיה?

מצב
השרשור נעול

ליאור

משתמש מתחיל
234
3
נק' מוניטין:
3
234
3
יותר מדיי הודעות נפתחות סביב השאלה הזאת:

מה יותר טוב למטרה של מסה\היפרטרופיה, תוכנית AB או תוכנית ABC ?

לגביי העצימות של המתאמן : עצימות גבוהה.

עם אפשר בבקשה הסבר מפורט
תודה.

העצימות שלך גבוהה? 🤫

לא נמאס לך לשאול אותן שאלות?

ABCDEF זה מצוין, אבל זה משאיר לך יום שלם בשבוע למנוחה. בגלל זה ABCDEFG שולט!!!11

אבל אני מזריק B12 בתוספת של חומצה פולית, האם אצליח לעשות יותר מ40 סטים באימון?

• פותח/ת השרשור
העצימות שלך גבוהה?
secret.gif
מבטיח לך שהעצימות שלי דיי גבוה, אל תשכח שתמונות עדיין לא העליתי ולא מזלזלים במי שלא מכירים .
לא נמאס לך לשאול אותן שאלות?
כנראה שלא נמאס לי, אני שואל בשביל לדעת,להבין,ללמוד וכנראה אתם פה בקטע של ללגלג וכו',חבל אני הייתי בטוח שאתם ח'ברה רציניים שיודעים לענות תשובות לעניין, לפעמים יש דברים שאני יודע ומספיק תשובה אחת רצינית אני לומד עוד.
ABCDEF
ללא ספק הכי טוב

לזה התכוונתי,כל הכבוד- מנהל האתר אתה קורא לעצמך? וזאת הדוגמא אותה אתה נותן.חבל

40 סטים? מה זה פה? low volume training?

ליאור, בשביל לדעת צריך גם לקרוא ולהשקיע בעצמך. אף אחד פה לא הולך לענות לך על אותן שאלות שוב ושוב באותה רמה של פירוט.

מבטיח לך שהעצימות שלי דיי גבוה, אל תשכח שתמונות עדיין לא העליתי ולא מזלזלים במי שלא מכירים .

כנראה שלא נמאס לי, אני שואל בשביל לדעת,להבין,ללמוד וכנראה אתם פה בקטע של ללגלג וכו',חבל אני הייתי בטוח שאתם ח'ברה רציניים שיודעים לענות תשובות לעניין, לפעמים יש דברים שאני יודע ומספיק תשובה אחת רצינית אני לומד עוד.

לזה התכוונתי,כל הכבוד- מנהל האתר אתה קורא לעצמך? וזאת הדוגמא אותה אתה נותן.חבל
לשאלות מפגרות מקבלים תשובות מפגרות, זה דיי נמאס לענות על זה אתה יודע אם היית מריץ חיפוש בפורום היית מקבל את התשובה כי הדיון הזה נוהל אין ספור פעמים, אבל אתה עצלן וזה מובן גם אני כזה לפעמים.
השאלה שלך שווה ערך לשאלה של:
" לאיציק יש Aston Martin DB9 ולדני יש Bentley Continental GTC שניהם צריכים להגיע לחיפה, מי יגיע יותר מהר?"

ואם אתה עדיין לא הבנת את התשובה, זה לא משנה מה תעשה העיקר שזה יתאים לך ותאהב את זה, יש גבולות אבל בין לעשות 50 סטים לאימון או לעשות רק 5 סטים וללכת הביתה בהתאם למטרה שאתה רוצה. אין שחור או לבן, אין AB יותר טוב מ ABC או מ FBW יש מה הגנטיקה שלך מאפשרת לך ואיך אתה אוכל וישן בהתאם לאימונים שהצבת לעצמך, כמה עצים אתה מתאמן אם אתה יודע בכלל מה זה עצימות,
בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
ליאור, בשביל לדעת צריך גם לקרוא ולהשקיע בעצמך. אף אחד פה לא הולך לענות לך על אותן שאלות שוב ושוב באותה רמה של פירוט.

קולד, אולי אתה לא שם לב אבל כל הפורום הזה סובב כל הזמן סביב השאלה של AB או ABC וכל הזמן אתם נותנים אותם תשובות טיפשיות ובלי שום רקע מאחוריהם ,תמיד זה ABCDEF .
פעם אחת כמו בשאר הנעוצים תתנו תשובה אחת הגיונית יותר מה יותר טוב לבצע בתור תוכנית אימונים טובה AB או ABC ולמה AB יותר טוב מ ABC או יותר גרוע.

• פותח/ת השרשור
כמה עצים אתה מתאמן אם אתה יודע בכלל מה זה עצימות,
בהצלחה.

אחי,אל תזלזל, תלמד את זה בחיים, הגלגל הוא עגול,גם אתה פעם שאלת ולא ידעת כמוני.
והעצימות שלי באה לידיי ביטוי בעלייה במשקלים משבוע לשבוע.
ועצימות לידע כללי = מנוחות קצרות,משקלים גבוהים,1-2 לכשל כדי להשתפר,

לא, לא שמתי לב. אולי הפורום שאתה גולש אליו סובב סביב השאלה הזו. אני רואה אנשים מתעניינים גם בדברים חשובים.

וכרגע הוכחת שאתה לא יודע מה זה עצימות.

• פותח/ת השרשור
אולי הוכחתי שאני לא יודע במדוייק מה היא עצימות אבל תמיד אני שואף ללמוד,ולתקן,זאת לא בושה.
אבל לעולם אני לא משתחצן וכו'..כמו שקורה כאן פעמים רבות.
בסה"כ כולם לומדים מכולם והפורום הזה נועד בשביל לקדם אנשים ולעזור אחד לשני.

אם תוריד הילוך לרגע ותקשיב במקום לשאול ולענות באותו משפט אתה תבין שטעית.

עצימות = אחוז מה1rm. - ככל שהמשקל שאיתו התאמנת קרוב למקסימום שלך לחזרה אחת, כך העצימות גבוהה יותר.

האימון מורכב מ3 מרכיבים עיקריים - עצימות\ווליום\תדירות. השקעה באף אחד מהם לא יהפוך אותך ליותר גבר או יותר כוסית. אתה משחק עם המשתנים האלה בהתאם לתוצאות שאתה רוצה להגיע אליהן.

ובקשר לעליה במשקלים משבוע לשבוע - אם ככה, על אחת כמה וכמה תלך על ab, שם תוכל להתקדם מאימון לאימון, כי אני די בטוח שאתה יכול עדיין (ותגיד תודה שהמצב ככה).

ליאור, הרצתי חיפוש ומצאתי לא מעט דיונים על עצימות. אתה עשית את זה?

• פותח/ת השרשור
אתה משחק עם המשתנים האלה בהתאם לתוצאות שאתה רוצה להגיע אליהן.

איך בידיוק אני משחק עם המשתנים הללו?
התוצאה שאני רוצה להגיע היא מסה אני לא מצליח להבין כל כך את הנתון הראשון שהצגת פה.
ככל שהמשקל שאיתו התאמנת קרוב למקסימום שלך לחזרה אחת, כך העצימות גבוהה יותר
זה תקין הדבר הזה? אני צריך מתישהו להגיע למצב כזה?

• פותח/ת השרשור
ליאור, הרצתי חיפוש ומצאתי לא מעט דיונים על עצימות. אתה עשית את זה?

אוי קולד,אתה מנסה להתנגך בי סתם,אחי אני לאט לאט לומד קורא עוד ועוד.
פיתוח גוף זה שנים לא מיום ליום לומדים ויודעים.

אוי קולד אתה כזה שובב !
👉👌

ליאור, תעבור שוב על כל המאמרים באתר תריץ חיפושים ותראה כבר שחרשנו על הנושא הזה.
אם יש לך שאלה ספיציפת שאל.

אני ממש לא מתלהב אגיד ואומר שלא ידעתי מה זה עצימות עד לפני כמה חודשים גם כן ולא אתבייש בכך, האימונים שלי היו *** וזה התבטא בסופו של דבר במבחן התוצאה, אני כרגע מביא צ'אנס לדברים אחרים.
אני שמח שאתה אוהב ורוצה ללמוד, אבל כאשר באמת מנסים ללמוד לא יודע אולי זה רק אני קודם קוראים חומר מסויים ואז באים לשאול שאלות ממוקדות, ולא שואלים שאלה כללית שכזו כאשר אין עליה ולא תיהיה עליה בחיים תשובה כי כל אחד אינדבידואלי ולכל אחד מתאים משהו אחר.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית