Street Workout + תפריט דיאטה קליל - דעתכם.

• פותח/ת השרשור t0m
  • פורסם בתאריך

t0m

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
אהלן,

לפני כחודש וחצי התחלתי להתאמן בשיטת Street Workout דיי בקטנה כי אני בצבא ויש לי בבסיס רק מתח, אז נאלצתי להיות יצירתי ולהרכיב תכנית מעט מוגבלת, אבל טובה סה"כ לדעתי. אז ככה, אני מתאמן כל יום, חוץ מיום שישי שבו אני נח. אני ישן ביממה בסביבות 7 שעות מינימום, לעיתים מעט יותר, לא ברצף (בד"כ 5 וחצי בלילה ואז משלים עוד איזה שעתיים בצהריים). האימונים מורכבים מסטים של מתח, תרגילים לבטן על המתח ושילובים של שניהם כגון 10 כפול 3 של מתח עם רגליים ב 90 מעלות. כל הסטים הם 10x3 על המתח, בינתיים,וממש השתפרתי, ואני מצליח לסיים את ה 10x3 הנ"ל בהצלחה. יותר מזה, אני קופץ בחבל בערך 2 דקות לפני האימון לחימום, ובסופו עוד 4-5 דקות. אני עושה בנוסף 8-10 דקות של בטן על הקרקע, הינדו פושאפס 10x3, ג'קסונים וסקווטים מעט, כי אני עם בעיות ברכיים וזה בעייתי לפעמים. תרגילים לגב עדיין אין לי ואני צריך להוסיף, כמו גם לכתפיים. אני משתדל לא לעבוד על אותו השריר יומיים ברצף, חוץ מהבטן - שכל יום אני עושה בטן על הקרקע.
מבחינת תזונה, אני אוכל בבוקר בסביבות 100 גרם דגנים, בד"כ ברנפלקס ושיט, בצהריים אני לא מגביל בטירוף, אבל בד"כ זה דיי הרבה חלבון - 3 חתיכות חזה עוף או משהו מקביל, ופחמימה שזה אורז או פסטה, יש לציין שאת הבשר אני עושה בתנור. בערב זה אימון, ואחריו, לארוחת ערב, אני אוכל 3 לחמיות, הקרקרים האלה של אוסם, עם 80-100 גרם צפתית, טונה במים, חביתה מ 3 ביצים (רק שני חלמונים) וירקות.

אני 1.70, עשיתי חישוב לפיו אני שוקל 73 קג למרות שלא נשקלתי, אבל אני רואה מעט תוצאות הן בגוף והן בכוח. לפי החישוב שלי, ה rmrשלי הוא 2000 קלוריות, ואני משתדל להכניס 1500 ודרומה. אני לא מגביל את עצמי בטירוף מכיוון שאני רוצה לחיות כך, ולא רק לשם הדיאטה. מה דעתכם? משהו פה לא נכון? בתכלס אני רואה תוצאות ומרגיש בהן, לאט אבל בטוח, ופתחתי את הפוסט בשביל לקבל הערות/הארות. תודה חברים ושבת שלום 😃

קרא את המדריך לחיטוב בפורטל ותראה אם אתה פועל לפיו מבחינת המאזן הקלורי וערכים של חלבון, שומן ופחמימה.
לגבי תכניות SW, אני לא ממש מבין בזה. הייתי ממליץ שפשוט תחפש תכניות מוכנות ברשת.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה חבר. אני מבסוט על התכנית שאני פועל לפיה, גם מבחינת תפריט וגם מבחינת אימונים. הקטע היחיד שאני מבולבל לגביו זה הטונה 6 פעמים בשבוע... לא מוצא תשובה חד משמעית, חלק מהמקומות אומרים שאפשר לאכול כמה שבא וחלק שזה לא בריא, כצפוי ממצב כזה. אז אני חושב לאכול טונה 2-3 פעמים בשבוע ובשאר הפעמים אבקת חלבון. אף פעם לא חשבתי שאשתה את השייקים האלה, אבל זה פשוט מקור טוב לחלבון, ואני לא הולך לאכול אחרי אימון בערב ארוחה בשרית נוספת, כבד מדי. האם זו החלטה טובה? אם כן, מה עליי לקנות? תודה מראש.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה חבריקו, אבדוק מה הולך שם.
עוד דבר - אני וגבינה לא כ"כ הולכים ביחד, לא רגישות אבל זה לא עושה לי נעים בבטן לפעמים, אז בשביל לא לסבול חיפשתי אבקת חלבון מסויה, ומצאתי אבקה של סופר ניוטרישן, 750 גרם ב 132 שקל באתר bteva dot org,הייתי שם קישןר אבל אני עדיין לא יכול לצערי.
השאלה שלי האם היא מתאימה למצב? לי נראה שכן... סהכ מכילה הרבה חלבון וכלום פחמימה, ככה שזה יוצא חלבון דיי נקי. מה אתם אומרים?

• פותח/ת השרשור
עם קצת יצירתיות אפשר לחשוב על מלא דברים. חוץ מזה, סקוואטים בעיקר, בהתחלה בלי משקל ואז עם, סטים עם הרבה חזרות, 20-30.

יש תכניות גם לרגליים
לדעתי סויה זה לא טוב כי יש שם חומר שמדמה אסטרוגן וזה יכול לעשות ציצים
ד"א איפה אתה משרת?

• פותח/ת השרשור
עזוב שטויות אנחנו סוטים מהנושא חבריקו. הסויה בסדר, ד"א יש יותר אסטרוגן במוצרים מן החי, אל דאגה. עוד דעות חברים?

האימון SW נראה בסדר גמור, בהצלחה 😃

• פותח/ת השרשור
תודה רבה מאן 😃

• פותח/ת השרשור
התכנית שלי בנויה ממש שרשמתי כבר, תרגילים לבטן על המתח וסט מפרק של 3 דקות כפול 3 על הרצפה עם מנוחה של דקה, אני עושה ג'קזונים, בינתיים סטים של 22, מתח עם רגליים ב 90 מעלות - 3 סטים של 10, שכיבות בשיפוע לחזה, וסופרמנים לגב תחתון. אני רוצה להביא רצועות גומי כאלה גם, שנקראות Resistance Bands בשביל החזה והכתפיים, ואז אהיה ממש מבסוט. אני מתאמן כל יום חוץ משישי שבו אני מאפשר לגוף לנוח...

התכנית שלי בנויה ממש שרשמתי כבר, תרגילים לבטן על המתח וסט מפרק של 3 דקות כפול 3 על הרצפה עם מנוחה של דקה, אני עושה ג'קזונים, בינתיים סטים של 22, מתח עם רגליים ב 90 מעלות - 3 סטים של 10, שכיבות בשיפוע לחזה, וסופרמנים לגב תחתון. אני רוצה להביא רצועות גומי כאלה גם, שנקראות Resistance Bands בשביל החזה והכתפיים, ואז אהיה ממש מבסוט. אני מתאמן כל יום חוץ משישי שבו אני מאפשר לגוף לנוח...

קח תכנית מהאתר שנתתי, תכניות מעולות. לא ענית לי אחי, איפה אתה משרת?

Back
למעלה תחתית