הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה זמן לוקח לגוף להתחיל לפרק שריר.

TvrSp12

משתמש משקיע
3,716
2,957
נק' מוניטין:
4,269
3,716
2,957
לצערי חטפתי דלקת ריאות - לא התאמנתי 5 ימים והיום קיבלתי שתי אנטיביוטיקות ל 10 ימים אז לא יודע אם אצליח להתאמן בתקופה הזו.
קראתי איפשהוא שאחרי שבועיים בלי גירוי הגוף מתחיל לפרק שרירים.
האם זה נכון ואם יש משהו אפילו אם זה לא ממש אימון כדי למנוע זאת?

תאכל על מאזן חיובי אפילו שאתה לא מתאמן מקסימום הכי גרוע אתה תעלה קצת שומן

כדי לראות פירוק שריר ויזואלי משמעותי צריכים לעבור מספסר חודשים ללא אימון עם תזונה יחסית לקוייה (מעט חלבון) כדי לראות "איבוד שריר". לאבד 200 גרם שריר לא תראה במראה, ככה שאין מה לדאוג.

• פותח/ת השרשור
תודה, עכשיו נלך להקפיץ איזה אקמול 😃

כדי לראות פירוק שריר ויזואלי משמעותי צריכים לעבור מספסר חודשים ללא אימון עם תזונה יחסית לקוייה (מעט חלבון) כדי לראות "איבוד שריר". לאבד 200 גרם שריר לא תראה במראה, ככה שאין מה לדאוג.

משה, במידה ובן אדם נמצא בצום במנוחה, כמה שעות יקח עד שהגוף יתחיל לפרק שריר?

הגוף תמיד מפרק שריר, ותמיד בונה שריר.
גוף זה לא מחשב, ומספיק לנסות לפשט נושאים מורכבים.

לדעתי קודם תדאג לבריאות שלך, אחרי זה לשרירים
נסה לשמור על מאזן נטרלי או חיובי עד שתסיים עם האנטיביוטיקה ומצב הריאות שלך יסתדר
ושתרגיש טוב לאט לאט תחזור לצורת האימונים שעשית 😃

• פותח/ת השרשור
שוב תודה, אני לא כזה היסטרי על המסת שריר יותר מבאס אותי שהצלחתי להתקדם (יחסית לעצמי) במשקלים ועכשיו המחלה תחזיר אותי אחורה.
ולגבי השאלה הרעין הוא שהגוף מתחיל לפרק תאי שריר בגוף כשהוא מזהה שאין בהם שימוש, אם זה נכון תוך כמה זמן זה מתחיל לקרות, מספר חודשים ?

שוב תודה, אני לא כזה היסטרי על המסת שריר יותר מבאס אותי שהצלחתי להתקדם (יחסית לעצמי) במשקלים ועכשיו המחלה תחזיר אותי אחורה.
ולגבי השאלה הרעין הוא שהגוף מתחיל לפרק תאי שריר בגוף כשהוא מזהה שאין בהם שימוש, אם זה נכון תוך כמה זמן זה מתחיל לקרות, מספר חודשים ?
מצטרף לשאלה,אני יודע שזה שאלה לפרופ' אבל לא יהיה אכפת לי לדעת

אל תידאג לא קורה כלום ואל תאכל יותר מידי שלא תעלה סתם בשומן תאכל בידיוק כמה שאתה צריך כדי שישביע אותך ותשתדל כמה שיותר חלבון

Back
למעלה תחתית