הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בייספס שטוח :S

Harl3mShake

משתמש פעיל
610
8
נק' מוניטין:
24
610
8
אני מתאמן שנה וקצת , הבעיה אצלי זה שהיד קדמית כאילו שטוחה אין פיק כזה ....
ולא זה לא הדבר היחיד שמעניין אותי אני לא ילד יד קדמית או משהו פשוט לאחרונה זה מפריע לי .
ואל תגידו "תוסיף מסה" ויהיה פיק כי הוספתי על עצמי הרבה מסה ואפילו לשחיפים שהיד שלהם הרבה יותר קטנה משלי יש "פיק" ממש מטורף ....
אם צריך אני יעלה תמונה של באק דאבל בייספס ותבינו על מה אני מדבר ,

יש איזשהם תרגילים ליד קדמית שנותנים דגש על הפיק ? על הצורה ? אני עושה ליד קדמית 3X10 עם דאמבלים ופטישים 3X8 (זה ב AB)

כשאתה מבצע כפיפות מרפקים לסירוגין, סובב את היד כמה שיותר החוצה, ככה שהכיווץ יהיה מקסימלי.
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
אני אף פעם לא מטריל

שמע היד בסופינציה בתרגיל הראשון ... כאילו אני לא מתאמץ לסובב אותה החוצה כמה שאפשר אבל היא בסופינציה אז זה בסדר לא ? ואולי להחליף את הפטישים בתרגיל בפריצ'ר יעזור ? כי אמרו לי שפריצ'ר עוזר לפיק ... מיתוס ?

שטויות, לאמן את היד כמו חמור לא יגרום לה לגדול הרבה אם בכלל ובמיוחד לא את ה"פיק" של הבייספס, שהוא הצורה הגנטית של הבייספס שלך.

תתחשב באחוז שומן שלך.

בנוסף לא מומלך בכלל לעבוד בייספס חזר כי זה פשוט מיותר ויבוא לידי ביטוי בירידה בתרגילים אחרים.

שמע היד בסופינציה בתרגיל הראשון ... כאילו אני לא מתאמץ לסובב אותה החוצה כמה שאפשר אבל היא בסופינציה אז זה בסדר לא ? ואולי להחליף את הפטישים בתרגיל בפריצ'ר יעזור ? כי אמרו לי שפריצ'ר עוזר לפיק ... מיתוס ?
סובב החוצה ותקפיד לבצע חזרה מלאה.

• פותח/ת השרשור
שטויות, לאמן את היד כמו חמור לא יגרום לה לגדול הרבה אם בכלל ובמיוחד לא את ה"פיק" של הבייספס, שהוא הצורה הגנטית של הבייספס שלך.

תתחשב באחוז שומן שלך.

בנוסף לא מומלך בכלל לעבוד בייספס חזר כי זה פשוט מיותר ויבוא לידי ביטוי בירידה בתרגילים אחרים.
אני על 11 אחוז לפי משה הוא העריך לי לפני כמה חודשים אבל לא עליתי מאז באחוז שומן עליתי דיי נקי במסת שריר (אקטומורף)

Back
למעלה תחתית