הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה לגבי תוכנית אימונים fbw a1 a2 מהאתר

Igor1233

משתמש מתחיל
147
0
נק' מוניטין:
0
147
0
לפני שאתם מתחילים לתקוף אותי, הורדתי את הדדליפט והסקוואט מכיוון שאני מתאמן לתחרות ריצה 10k והתרגילים האלה ממש פוגעים בהתאוששות שלי בין הריצות.

A1
בנץ חיובי 8*3 -
בנץ שלילי 8*2 -
מתח / עם משקל 10*3 -
בנט אובר מוט 8*3 -
מוט לסנטר 8*3 -
צרפתית 12*3 -
כפיפות מוט ישר 10*3 -

A2
בנץ חיובי 8*3 -
בנט אובר יד יד משקולת 6*3 -
פרס 8*3 -
שראגס מוט 10*3 -
מקבילים 12*3 -
פריצ׳ר 10*3 -

לקחתי תוכנית מהאתר שיניתי אותה ממש טיפה ואשמח לשמוע את חוות הדעת שלכם בנושא?
ושאלה נוספת - לדוגמא בלחיצת חזה אני אמור לבצע 3 סטים של 8 חזרות, אז לעשות סט ראשון 80% שני 90% שלישי 100% או משהו בסגנון או שיש דרך טובה יותר להתאמן? אשמח אם מישהו יסביר לי קצת איך לבצע את הסטים אם איזה עומס והכל...

תודה רבה! מעריך מאד! 😃

לפני שאתם מתחילים לתקוף אותי, הורדתי את הדדליפט והסקוואט מכיוון שאני מתאמן לתחרות ריצה 10k והתרגילים האלה ממש פוגעים בהתאוששות שלי בין הריצות.

A1
בנץ חיובי 8*3 -
בנץ שלילי 8*2 -
מתח / עם משקל 10*3 -
בנט אובר מוט 8*3 -
מוט לסנטר 8*3 -
צרפתית 12*3 -
כפיפות מוט ישר 10*3 -

A2
בנץ חיובי 8*3 -
בנט אובר יד יד משקולת 6*3 -
פרס 8*3 -
שראגס מוט 10*3 -
מקבילים 12*3 -
פריצ׳ר 10*3 -

לקחתי תוכנית מהאתר שיניתי אותה ממש טיפה ואשמח לשמוע את חוות הדעת שלכם בנושא?
ושאלה נוספת - לדוגמא בלחיצת חזה אני אמור לבצע 3 סטים של 8 חזרות, אז לעשות סט ראשון 80% שני 90% שלישי 100% או משהו בסגנון או שיש דרך טובה יותר להתאמן? אשמח אם מישהו יסביר לי קצת איך לבצע את הסטים אם איזה עומס והכל...

תודה רבה! מעריך מאד! 😃
אם סקוואט ודדליפט פוגעים לך בריצות, תכניס לחיצת רגליים או פשיטה וכפיפה במכונה במקום - להוריד תרגילי רגליים לגמרי, גם עם ריצות, לא ממש מעויל לטווח הארוך.
כדאי לעשות את כל הסטים אקרוס (משקלים זהים לכל הסטים). דדליפט הוא תרגיל שבד"כ עושים בפירמידה, אבל זה כבר עניין של העדפה.

Back
למעלה תחתית