הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מעקב אחרי הזמנה מחו"ל (לא קשור לתוספי מזון)

משתמש חדש

משתמש פעיל
345
6
נק' מוניטין:
237
345
6
היי,
הזמנתי לפני שבועיים מוצר דרך DHL, בין 5 ל-10 ימי עסקים...
המוצר היה צריך להגיע כבר והוא לא הגיע, בדקתי את ה-Tracking History ואלו השדות האחרונים:

DateTimeLocationActivity
5/21/201305:37 AMFrankfurt DEARRIVAL AT DESTINATION COUNTRY
5/19/201311:58 AMFrankfurt DEARRIVAL AT DESTINATION COUNTRY

למישהו יש מושג מה זה אומר? רשום שם פעמיים "הגעה במדינת היעד" - וזה בכלל בגרמניה...
אני אשלח להם מייל אבל אני רוצה לדעת עד שיענו לי מה הולך פה אם מישהו מבין בזה יותר

אם החבילה כבדה- זה יכול לקחת שבועיים-שלוש עד שזה יגיע מגרמניה לישראל.
אם החבילה קלה יחסית- זה יכול להיות כאן תוך שבוע-שבועיים.

הקטע עם DHL שהמשלוח שלהם נחשב זול יחסית בארה"ב, הם חוסכים עלויות בזה שהם שולחים את החבילות מארה"ב
לגרמניה ומשם הם מפיצים את זה ליעד שלהן.

• פותח/ת השרשור
אם החבילה כבדה- זה יכול לקחת שבועיים-שלוש עד שזה יגיע מגרמניה לישראל.
אם החבילה קלה יחסית- זה יכול להיות כאן תוך שבוע-שבועיים.

הקטע עם DHL שהמשלוח שלהם נחשב זול יחסית בארה"ב, הם חוסכים עלויות בזה שהם שולחים את החבילות מארה"ב
לגרמניה ומשם הם מפיצים את זה ליעד שלהן.

אז אני יכול להתלונן כלפי החברה שהם הבטיחו לי בין 5 ל10 ימי עסקים וזה עבר?
ומה שאתה אומר כבר טוב.. חשבתי כבר שהייתה איזה פאדיחה ואיכשהו הם התבלבלו שהיעד הוא גרמניה ולא ישראל חח

אז אני יכול להתלונן כלפי החברה שהם הבטיחו לי בין 5 ל10 ימי עסקים וזה עבר?
ומה שאתה אומר כבר טוב.. חשבתי כבר שהייתה איזה פאדיחה ואיכשהו הם התבלבלו שהיעד הוא גרמניה ולא ישראל חח
זה הממוצע הכללי, אין כאן התחשבות בעומס של תקופה מסויימת (חגים, הפגנות, שביתות וכו'..), משקל של החבילה, גודל ומדינת יעד.
לדעתי אין לך מה לבקש החזר, זה בכלל לא תלוי בחנות, לי הגיעה חבילה אחרי 33 ימים (משלוח DHL Priority במשקל 3 ק"ג בערך)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית