העמסת פחמימות ואירובי

• פותח/ת השרשור kami
  • פורסם בתאריך

kami

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
שלום,

אם אני בחיטוב ואני על 50-65 גרם פחמימה ביום כל כמה ימים לעשות העמסת פחמימות?

ויש אצלי במכון כזה מכשיר: dimensionsinfo.co m/exercise-bike-dimensions
ויש לו תוכנית כזאת של אינטרואלים אז זה טוב? ניסיתי היום והוא עשה 60 שניות קל ו60 שניות מאוד קשה ככה במשך 15 דקות(אפשר גם יותר זמן) אבל הקטע זה שיושבים אז זה עדיין טוב? ובעיה המכשיר זה שהוא לא כותב קלוריות איפה אני יכול לבדוק? יש אתר כזה?
ועוד שאלה מיותר טוב ריצה\סקי או המכשיר שפרסמתי? כאילו במה אתה שורף יותר קלוריות?

תודה רבה.

- - - עידכון הודעה - - -

הקפצה

תעשה העמסה כל שבוע.
אינטרוואלים זה מצוין, אי אפשר לדעת במדויק כמה קלוריות אתה שורף. תן את כל מה שאתה יכול בספרינטים וזהו.

• פותח/ת השרשור
תעשה העמסה כל שבוע.
אינטרוואלים זה מצוין, אי אפשר לדעת במדויק כמה קלוריות אתה שורף. תן את כל מה שאתה יכול בספרינטים וזהו.

תודה.
ועצם העובדה זה שאתה יושב במכשיר זה גורם לזה להיות פחות אפקטיבי? ואין שום דרך לדעת בערך כמה שרפתי?
ועוד משהו שמסקרו אותי קראתי פעם שלמי שיש כושר גופני יותר טוב ככה הוא שורף יותר זה נכון? כי זה מוזר הרי למי שיש כושר גופני לא טוב אז הוא מתאמץ יותר..

יש שעוני דופק שבעזרתם אפשר להעריך. מי שבכושר גופני יותר טוב יכול לבצע יותר עבודה בלי להתעייף, ולכן גם לשרוף יותר.

• פותח/ת השרשור
יש שעוני דופק שבעזרתם אפשר להעריך. מי שבכושר גופני יותר טוב יכול לבצע יותר עבודה בלי להתעייף, ולכן גם לשרוף יותר.

תודה רבה!
ורק שאלה אחרונה עצם העובדה זה שאתה צריך לשבת כדי לעשות את המכשיר זה מוריד מהאפקטיביות שלו?

• פותח/ת השרשור
איזה מכשיר זה?

פרסמתי בהודע הראשונה קישור, בגלל שאין לי 10 הודעות אני לא יכול לפרסם קישורים אז עשיתי רווח, פשוט צריך להוריד אותו וזהו

המכשיר נועד לישיבה אז מן הסתם האפקטיביות שלו לא יורדת, נראה לי שהתכוונתי אם עדיף ריצה או זה(נכון?). ריצה זה לאנשים בלי בעיות ברכיים, אופניים לאנשים בלי בעיות גב ושחייה לאנשים בלי בעיות כתפיים.

Back
למעלה תחתית