הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הבדיחה החדשה בגו אקטיב

גם אני חשבתי.
המנהל בא אליי ואל גשש בלש יום ראשון, "אם תעברו את ה160 אני מזיק אבטחה"

מזעיק אבטחה, מה הוא דפוק בראש?

2 אופציות:
1. לעזוב את המכון, ללכת עם המנהל הזה לתביעות קטנות על עגמת נפש שהוא גרם לכם והוצאת דיבה בכל המכון וכו':
http://www.tviot-ktanot.co.il/

2. להתאמן שם כשהוא לא נמצא ולצפצף על העולם

אני הייתי רוצה שתתבע אותו, אם אתם לא הורסים ציוד למה שיטפלו אליכם...

נערך לאחרונה:
שקלתם לקנות ציוד לבית... אתם שלוש אנשים, אם תחלקו את זה ביניכם לא יצא לכם כזה יקר ויהיה לכם שקט לעשות מה שבא לכם.

שקלתם לקנות ציוד לבית... אתם שלוש אנשים, אם תחלקו את זה ביניכם לא יצא לכם כזה יקר ויהיה לכם שקט לעשות מה שבא לכם.
לא מה ברור כי 3-4 אלף כל אחד זה בקטנה, יש לנו גם חדרים בשפע facepalm

נתבע אותו על אפליה, באף מכון זה לא קיים מלבד פה.

לא מה ברור כי 3-4 אלף כל אחד זה בקטנה, יש לנו גם חדרים בשפע facepalm

נתבע אותו על אפליה, באף מכון זה לא קיים מלבד פה.
גם תביעה זה עסק לא הכי זול.
עורך דין בשלושה שקלים מאבו גוש לא יתאים, אתה עומד פה מול רשת מכוני כושר מאד רצינית- יש להם בסיס כלכלי בינלאומי, אז הם ככול הנראה יעמידו עורך דין, או אפילו כמה, ממש טובים אז תחשבו טוב לפני למי, ואם בכלל, כדאי לפנות...

מזעיק אבטחה, מה הוא דפוק בראש?

2 אופציות:
1. לעזוב את המכון, ללכת עם המנהל הזה לתביעות קטנות על עגמת נפש שהוא גרם לכם והוצאת דיבה בכל המכון וכו':
http://www.tviot-ktanot.co.il/

2. להתאמן שם כשהוא לא נמצא ולצפצף על העולם

אני הייתי רוצה שתתבע אותו, אם אתם לא הורסים ציוד למה שיטפלו אליכם...
תודה נחש,
חשבתי עכשיו על משהו, אני אמשיך כרגיל (מעל 160) וכשהוא יזמין הבטחה / יסלק אותי בבושת פנים, אתבע אותו ואעבור מכון.
התביעה תתקבל על דבר כזה, נכון?

תודה נחש,
חשבתי עכשיו על משהו, אני אמשיך כרגיל (מעל 160) וכשהוא יזמין הבטחה / יסלק אותי בבושת פנים, אתבע אותו ואעבור מכון.
התביעה תתקבל על דבר כזה, נכון?

הייתי מתייעץ עם עורך דין/מישהו שמבין עניין בזה, אבל אני לא שמעתי בחיים על הוצאה של מתאמן באמצעות מאבטח מחדר כושר, בהחלט מוגזם, מצד שני הוא נתן לך התראה...

הייתי מתייעץ עם עורך דין/מישהו שמבין עניין בזה, אבל אני לא שמעתי בחיים על הוצאה של מתאמן באמצעות מאבטח מחדר כושר, בהחלט מוגזם, מצד שני הוא נתן לך התראה...

סליחה שאני מתפרץ, אבל....
המנהל נתן התראה שהראק מיועד ל-160 קילו, אם תלך איתו לתביעות קטנות לא תהיה לך עילה נגדו.
הוא יכול לבוא ולטעון שהראק בנוי ל 160 קילו (אלא אם תוכיח אחרת דרך היצרן) או שהוא יגיד שאתה מסכן את עצמך / מתאמנים אחרים.
סתם בשביל לעזור לך: פתיחת תיק בתביעות קטנות עולה משהו כמו 50 שקל, והמשפט נעשה בת"א או בפ"ת. לא נהוג להביא עורכי דין למשפטים מהסוג הזה, והתביעה היא עד 50,000 שקל. עוגמת נפש זה לא משהו מדיד, אז אל תבסס את התביעה שלך על זה. חשוב לי לאמר שזה מניסיון אישי בתביעה על רקע אחר, ואין לי שום סנטימנטים למכון הזה או מניות שם. גם אני מתאמן בגו אקטיב (לא ביהוד), וגם אם לי היתה אפשרות הייתי עובד למקום אחר.

חשבת לנסות ולצלם את כל הבילדרים שזורקים את הדמבלים לקיבינימט אחרי הסטים שלהם ומצד שני לצלם את עצמך בסקוואט של 200 קילו (דגש על זה שאתה עם ספוטר, עובד זהיר, מבוקר וכל זה). קח את הסרטונים ותראה למנהל של הרשת שיושב בסניף של קריית אונו.
אם תוכל לאסוף עוד כמה מתאמנים עם דיעה שהמנהל הזה סתם נדחף - עדיף, אולי תארגן עצומה.

ונראה לי שהקטע של המאבטח זה סתם לעשות עליך אבו עלי....

זו דעתי בכל אופן.

נערך לאחרונה:
סליחה שאני מתפרץ, אבל....
המנהל נתן התראה שהראק מיועד ל-160 קילו, אם תלך איתו לתביעות קטנות לא תהיה לך עילה נגדו.
הוא יכול לבוא ולטעון שהראק בנוי ל 160 קילו (אלא אם תוכיח אחרת דרך היצרן) או שהוא יגיד שאתה מסכן את עצמך / מתאמנים אחרים.
סתם בשביל לעזור לך: פתיחת תיק בתביעות קטנות עולה משהו כמו 50 שקל, והמשפט נעשה בת"א או בפ"ת. לא נהוג להביא עורכי דין למשפטים מהסוג הזה, והתביעה היא עד 50,000 שקל. עוגמת נפש זה לא משהו מדיד, אז אל תבסס את התביעה שלך על זה. חשוב לי לאמר שזה מניסיון אישי בתביעה על רקע אחר, ואין לי שום סנטימנטים למכון הזה או מניות שם. גם אני מתאמן בגו אקטיב (לא ביהוד), וגם אם לי היתה אפשרות הייתי עובד למקום אחר.

חשבת לנסות ולצלם את כל הבילדרים שזורקים את הדמבלים לקיבינימט אחרי הסטים שלהם ומצד שני לצלם את עצמך בסקוואט של 200 קילו (דגש על זה שאתה עם ספוטר, עובד זהיר, מבוקר וכל זה). קח את הסרטונים ותראה למנהל של הרשת שיושב בסניף של קריית אונו.
אם תוכל לאסוף עוד כמה מתאמנים עם דיעה שהמנהל הזה סתם נדחף - עדיף, אולי תארגן עצומה.

ונראה לי שהקטע של המאבטח זה סתם לעשות עליך אבו עלי....

זו דעתי בכל אופן.

אני אישית בגישה נגד מלחמות מיותרות, אני לא באמת יודע מה קורה במכון שלהם ואני מניח שיש סיבה למה לא רוצים אותם שם, לפי מה שpowerlifting אומר הם מתנהגים בכבוד לציוד, מנקים אחריהם ומאפשרים לאחרים להתאמן איתם- לא התנהגות פרועה ורוצים להוציא אותם משם בגלל זמן שימוש ארוך במכשירים.

אם נטפלים אליהם בגלל צורת האימון שלהם והזמן שהם במכון ולא בגלל שהם משחיתים ציוד/מפריעים לאחרים יש פה בעיה

נ.ב
לא שמעתי על rack שמוגבל ע"י יצרן ל160 קילו

גם אני לא שמעתי על ראק שמיועד ל 160 קג מקסימום. זה קשקוש.
סתם נטפלים אליהם, ובגלל זה אני חושב שצריך ללכת למנהל של המנהל...
תביעות קטנות במקרים כאלו לא יעזור כי אין פה עילה.
אולי יש איזה חוק להגנת הצרכן בנושא של חדר כושר, צריך גם לראות אם הגבלת המשקל מופיעה בחוזה שחתמו מול המכון, נתוני יצרן על הראק וכו׳

"הנאשם דורש זיכוי מלא מהאשמות כלפיו"

http://youtu.be/qaoLLvsznFQ?t=0m12s

splbars1.gif

אני חושב שזו הסיבה שהמנהל כועס
אני די בטוח שהוא רשם שאף אחד אחר לא משתמש במוט...
לדעתי אפשר גם לסכם שיהיה מוט שהם ישלמו עליו ויהיה רק שלהם במכון, ושיעקמו אותו כמה שבא להם בלי שזה יפריע למנהל המכון.

אז אתה עושה דווקא ומצפה שיבואו לקראתך ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית