עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה באמת עושה את זה?לא רק שהבנו,
הוא אמר לנו את זה.
ממש אמר לנו "אתם תופסים את הכלוב לשעה וזה בעיה"
אמרתי לו שאף פעם כשמישהו צריך וניגש אליי, אני מפרק את הפלטות + נותן לו לסיים את כל הסטים שלו בזמן המנוחה הארוכה שלי. אף פעם אין למתאמנים בעיה עם זה.
בעקרון אתה צודק נחש, הם זונות.
אתה באמת עושה את זה?
אם כן אתה צריך לקבל צל"ש
אני לא חושב שמגיע על זה צל"ש מיוחד.אתה באמת עושה את זה?
אם כן אתה צריך לקבל צל"ש
כן, למשל בנפח בטקסס במשקלים הגבוהים של התכנית הייתי נח 10 דקות בין הסטים. מי שהיה נכנס איתי היה מקבל שירות של הורדת פלטות והיה מסיים את כל הסטים שלו כולל החימום.אתה באמת עושה את זה?
אם כן אתה צריך לקבל צל"ש
אצלי זה לא קרה... 😵כן, למשל בנפח בטקסס במשקלים הגבוהים של התכנית הייתי נח 10 דקות בין הסטים. מי שהיה נכנס איתי היה מקבל שירות של הורדת פלטות והיה מסיים את כל הסטים שלו כולל החימום.
למזלנו 🙄אצלי זה לא קרה... 😵
כל ליפטר בארץ בעד זה לדעתי.הכל ביזנס בחיים .
אתה משלם כמו מתאמן רגיל ועושה נזק כמו 3 . לא שווה להם להחזיק אותך .
אני בעד לארגן מכון כושר לליפטרים וזהו . אי אפשר לערבב בין שני אלה בלי שיצא משהו מכוער כמו זה .
נשמע כמו גן עדן... איפה זה?הייתי במכון לליפטרים הארדקור כמו שצריך, PL_4EVER עדיין שם ואני לצערי חזרתי לקאנטרי כמו מפגר.
2/3 ראקים, כלוב ועוד שתי מקומות לסקוואט, שתי ספות המון משקל (מדוייק על הנקודה) מוטות אולימפיים של ELIKO או IVANKO אם אני לא טועה, מגנזיום כמה שאתה רוצה, בחורים רציניים, עשרות שלוחצים 140+ בבנצ', מדריך מעולה ועולה רק 45 שקל לחודש.
נשמע כמו גן עדן... איפה זה?
כתובת בבקשה.החדר כושר של אורט ערד בהדרכת/הנהלת אלכס יופה
100 קילו זה 2 פלטותאני לא חושב שמגיע על זה צל"ש מיוחד.
אני וחבר שלי מרימים כל אחד מעל 100 ק"ג סקוואט (אני 100 הוא 115).
בהתחלה כעסו ששני טמבלים בני 14.5 תופסים את הראק עם משקלים כאלה לחצי שעה, אבל בשלב מסויים התחילו לבקש להיכנס איתנו (התגברו על הבושה).
הכל עלינו- שרק יגיד כמה משקל ואנחנו מורידים 100+ ק"ג, שמים את הפלטות שהוא צריך, מוציאים את המדרגות (הראק נמוך מדי), שמים לו פוסי-פד ואנחנו גם מורידים את הפלטות שלו, שמים את שלנו ומחזירים את המדרגות וכו'.
אנחנו חריגים במכון שנחים הרבה זמן, מה אכפת לנו בזמן המנוחה לתת לו להיכנס?
כמו שאנחנו רוצים שיכבדו אותנו ויתנו לנו לעשות את התרגיל ככה אנחנו צריכים לכבד אותם ולתת להם לעשות את זה.