הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הבדיחה החדשה בגו אקטיב

וזו הסיבה בדיוק למה אני מתאמן במקום קטן יחסית אך עם כבוד לברזל. לא חסר אנשים העובדים עם מגנזיום ובנץ' שעובר את ה150. נכון שתרבות הדדליפט די מצומצמת אצלינו אבל מעבר לבקשה סבירה(לזרוק בצורה מבוקרת יותר/לעבוד בלי לתפוס את השטח לכולם) אתם לא תשמעו הרבה טענות. מצד שני קיים חסרון של שעות פעילות וכמויות של ליצנים.

לא רק שהבנו,
הוא אמר לנו את זה.
ממש אמר לנו "אתם תופסים את הכלוב לשעה וזה בעיה"
אמרתי לו שאף פעם כשמישהו צריך וניגש אליי, אני מפרק את הפלטות + נותן לו לסיים את כל הסטים שלו בזמן המנוחה הארוכה שלי. אף פעם אין למתאמנים בעיה עם זה.

בעקרון אתה צודק נחש, הם זונות.
אתה באמת עושה את זה?
אם כן אתה צריך לקבל צל"ש

אתה באמת עושה את זה?
אם כן אתה צריך לקבל צל"ש

אני גם חושב שמן הראוי במיוחד שההפסקות מתארכות לתת לאנשים להכנס ולהשלים את הסטים שלהם. אני אפילו מעודד את זה ועוזר להוריד משקולות או להוסיף שצריך.

אתה באמת עושה את זה?
אם כן אתה צריך לקבל צל"ש
אני לא חושב שמגיע על זה צל"ש מיוחד.
אני וחבר שלי מרימים כל אחד מעל 100 ק"ג סקוואט (אני 100 הוא 115).
בהתחלה כעסו ששני טמבלים בני 14.5 תופסים את הראק עם משקלים כאלה לחצי שעה, אבל בשלב מסויים התחילו לבקש להיכנס איתנו (התגברו על הבושה).
הכל עלינו- שרק יגיד כמה משקל ואנחנו מורידים 100+ ק"ג, שמים את הפלטות שהוא צריך, מוציאים את המדרגות (הראק נמוך מדי), שמים לו פוסי-פד ואנחנו גם מורידים את הפלטות שלו, שמים את שלנו ומחזירים את המדרגות וכו'.
אנחנו חריגים במכון שנחים הרבה זמן, מה אכפת לנו בזמן המנוחה לתת לו להיכנס?
כמו שאנחנו רוצים שיכבדו אותנו ויתנו לנו לעשות את התרגיל ככה אנחנו צריכים לכבד אותם ולתת להם לעשות את זה.

אתה באמת עושה את זה?
אם כן אתה צריך לקבל צל"ש
כן, למשל בנפח בטקסס במשקלים הגבוהים של התכנית הייתי נח 10 דקות בין הסטים. מי שהיה נכנס איתי היה מקבל שירות של הורדת פלטות והיה מסיים את כל הסטים שלו כולל החימום.

כן, למשל בנפח בטקסס במשקלים הגבוהים של התכנית הייתי נח 10 דקות בין הסטים. מי שהיה נכנס איתי היה מקבל שירות של הורדת פלטות והיה מסיים את כל הסטים שלו כולל החימום.
אצלי זה לא קרה... 😵

הכל ביזנס בחיים .

אתה משלם כמו מתאמן רגיל ועושה נזק כמו 3 . לא שווה להם להחזיק אותך .

אני בעד לארגן מכון כושר לליפטרים וזהו . אי אפשר לערבב בין שני אלה בלי שיצא משהו מכוער כמו זה .

הכל ביזנס בחיים .

אתה משלם כמו מתאמן רגיל ועושה נזק כמו 3 . לא שווה להם להחזיק אותך .

אני בעד לארגן מכון כושר לליפטרים וזהו . אי אפשר לערבב בין שני אלה בלי שיצא משהו מכוער כמו זה .
כל ליפטר בארץ בעד זה לדעתי.
אבל, ופה מגיע האבל הגדול, זה לא אפשרי.
חוץ מזה שזה דורש מקום גדול ומחיר שפוי, להחזיק מאמנים ברמה כי מכון למתאמנים רציניים לא אמור להחזיק ליצנים שמביאים לך סקוואט על בוסו, חוץ מזה שמחירי השכירות יקרים וצריכים השקעה ראשונית גדולה כדי לא לקרוס מהר, אין מספיק אנשים בארץ.
יש פעם ושם, אין ממש קבוצה גדולה ממוקדת באיזור אחד.
יפתחו מכון בתל אביב לדוגמה, יהיו שם 100 אנשים גג.
להתרחק מהמרכז והמספר ירד חזק.
יש ליפטרים בכל מקום, אבל אין ממש קבוצות מרכזיות- יש פה ושם.
40-50 דקות נסיעה למכון זה לא אפשרי וקשה לארגן את זה.
אם יעשה סקר מקיף על מתאמני הכוח בארץ, ויראו שיש כמות מספיק גדולה בשביל לעשות דבר כזה (והמטרה צריכה להיות שלכולם זה יתאפשר אז יש צורך בכמה מכונים כאלה), ויבואו משקיעים רציניים מאד, ויעשה מסע פרסום רציני שידאג שכל ליפטר ישמע על זה ויהיה מודע שיש לו אלטרנטיבה טובה, אז אולי זה יעבוד, והסיכוי שזה יקרה נמוך.
אז בקיצור, כולם בעד- ליפטרים שיהנו ממקום איכותי ובילדרים שיפנו להם מקום לחצאי סקוואטים 250 חזרות, אבל לממש את זה יותר מדי קשה ובלתי אפשרי...

אני לא חושב שהבעיה היא לפתוח מקום כזה. זה פשוט לא יהיה משתלם. גם המיסים על פתיחת עסק הם די גבוהים.

כמה אגב עולה מוט ברמה טובה שלא נהרס אחרי פעם אחת שאתה שם עליו הרבה משקל?
האמת שבהולמס פלייס הם לא הסכימו לקנות משקולות של פאקינג קילו ומזרנים בשביל שהמדריכות מהסטודיו לא יבואו כשיש להן שיעור ויקחו מהחדר כושר מזרנים, כדורים ומשקולות של קילו. אז אם על דברים כאלה הם לא מוציאים כסף מכל סיבה שהיא (קמצנות, לא רוצים, לא יכולים) בטח להשקיע בפינה שתתאים לשתיים וחצי ליפטרים שבסך הכל צריכים מוט וכלוב לא בא בחשבון.

סה"כ צריך יותר ויותר מכון כמו מכוני Active, אחלה מקום, כלוב לסקוואט, 2 בנץ', הרבה מוטות, פלטות, ואפילו מונוליפט.

active ממש לא היחיד, אני בגרייט שייפ רעננה ויש שם כלוב ארבע מוטות אולמפיים (ישרים פלס) שני בנצ'ים, בנצ' בשיפוע ולפחות 12 פלטות של 20.
ולא אמרו לי שם בחיים מילה רעה אפילו שאני זורק את המוט בחזרה האחרונה של הדדליפט ומשתמש קבוע במגנזיום.
פשוט צריך למצוא מכונים טובים, לא כולם ככה אבל יש לא מעט כאלו.

נערך לאחרונה:
אני במכון עם ראק (בלי פינים) , ספה, מוט אולימפי ומשקל זה מספיק לי....גם לא אוסרים עליי כלום מקסימום מעירים, זה שכונה שם אין חוזה, אין ביטוח, אין מדריכים רק בעל המכון שהוא בעל תעודת מדריך, ורק 3 שעושים סקוואט מלא האחד הוא אני במועדון 2 הפלטות - השני זה חבר שיש לו רק פלטה והשלישי הוא מסקביט 200+ לחזרות אבל מלא, בלי שמירה כמו אצל מאור זרדז וכו' וגם פאוורקלין של 100+ בקיצור מתאמן לעניין.
לא בטוח אם היה לי מכון עם סייפטי בר, מונופליט וכו' זה היה יותר טוב.. לפחות לא בשבילי אבל כן הייתי רוצה חברה יותר חזקים כמו שלואי מסביר שבסביבה יותר אינטנסיבית וחזקה אתה גם תהיה יותר חזק ואינטנסיבי .

הייתי במכון לליפטרים הארדקור כמו שצריך, PL_4EVER עדיין שם ואני לצערי חזרתי לקאנטרי כמו מפגר.
2/3 ראקים, כלוב ועוד שתי מקומות לסקוואט, שתי ספות המון משקל (מדוייק על הנקודה) מוטות אולימפיים של ELIKO או IVANKO אם אני לא טועה, מגנזיום כמה שאתה רוצה, בחורים רציניים, עשרות שלוחצים 140+ בבנצ', מדריך מעולה ועולה רק 45 שקל לחודש.

הייתי במכון לליפטרים הארדקור כמו שצריך, PL_4EVER עדיין שם ואני לצערי חזרתי לקאנטרי כמו מפגר.
2/3 ראקים, כלוב ועוד שתי מקומות לסקוואט, שתי ספות המון משקל (מדוייק על הנקודה) מוטות אולימפיים של ELIKO או IVANKO אם אני לא טועה, מגנזיום כמה שאתה רוצה, בחורים רציניים, עשרות שלוחצים 140+ בבנצ', מדריך מעולה ועולה רק 45 שקל לחודש.
נשמע כמו גן עדן... איפה זה?

אני לא חושב שמגיע על זה צל"ש מיוחד.
אני וחבר שלי מרימים כל אחד מעל 100 ק"ג סקוואט (אני 100 הוא 115).
בהתחלה כעסו ששני טמבלים בני 14.5 תופסים את הראק עם משקלים כאלה לחצי שעה, אבל בשלב מסויים התחילו לבקש להיכנס איתנו (התגברו על הבושה).
הכל עלינו- שרק יגיד כמה משקל ואנחנו מורידים 100+ ק"ג, שמים את הפלטות שהוא צריך, מוציאים את המדרגות (הראק נמוך מדי), שמים לו פוסי-פד ואנחנו גם מורידים את הפלטות שלו, שמים את שלנו ומחזירים את המדרגות וכו'.
אנחנו חריגים במכון שנחים הרבה זמן, מה אכפת לנו בזמן המנוחה לתת לו להיכנס?
כמו שאנחנו רוצים שיכבדו אותנו ויתנו לנו לעשות את התרגיל ככה אנחנו צריכים לכבד אותם ולתת להם לעשות את זה.
100 קילו זה 2 פלטות
220 זה 10

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית