היי,התוכנית באופן כללי נלקחה מהאתר עם שינויים והתאמות לתרגילים שאני יודע שעושים אצלי את העבודה טוב יותר.
באופן כללי מתאמן כחצי שנה במתכונת חיטוב שבמהלכו הורדתי כ-12 קילו,רוב רובם ב-4 חודשים האחרונים.כיום מתאמן לפי תוכנית שבנה לי המדריך בחדר הכושר,שמסתבר לאחר התנסות בה של כחודשיים וחצי שהיא אכן שורפת משקל,הבעיה היא שאני גם מאבד לא מעט שריר שממילא לא היה לי יותר מדיי.התוכנית הייתה 3 תרגילים שריר גדול*3 סטים +2 תרגילים*3 סטים שריר קטן +בטן ואירובי שכל האימון התבסס על סופר סטים כך שסיימתי את האימון תוך שעה וחצי לרוב.
הבנתי מהתייעצויות שונות ,גם כאן בפורום שהתוכנית לא טובה ולכן חשבתי על התוכנית הבאה:
AB
A
חזה
לחצת חזה 3*8
לחיצת חזה בשיפוע 45 מעלות עם 2 משקולות יד 3*8
פרפר 3*8
כתפיים
לחיצת כתפיים כנגד משקולות 3*10
הרחקת כתפיים עם משקולות יד 3*10
יד אחורית
משיכת כבל בעמידה מול מכשיר 3*8
B
רגליים
סקוואט 3*6
גב
דדליפט 3*7
משיכת TBAR בשכיבה 3*10
יד קידמית
כפיפת מרפקים בעמידה עם מוט W 3*8
כל סוף אימון בטן+20 דקות אירובי.
בנוסף 2-3 בשבוע אירובי של 40-50 דקות בימים ללא אימון אנאירובי.
A*B*A**
B*A*B**
האם התוכנית טובה?האם נפח האימון לא קטן מדיי?אודה לעצות לשיפור.
באופן כללי מתאמן כחצי שנה במתכונת חיטוב שבמהלכו הורדתי כ-12 קילו,רוב רובם ב-4 חודשים האחרונים.כיום מתאמן לפי תוכנית שבנה לי המדריך בחדר הכושר,שמסתבר לאחר התנסות בה של כחודשיים וחצי שהיא אכן שורפת משקל,הבעיה היא שאני גם מאבד לא מעט שריר שממילא לא היה לי יותר מדיי.התוכנית הייתה 3 תרגילים שריר גדול*3 סטים +2 תרגילים*3 סטים שריר קטן +בטן ואירובי שכל האימון התבסס על סופר סטים כך שסיימתי את האימון תוך שעה וחצי לרוב.
הבנתי מהתייעצויות שונות ,גם כאן בפורום שהתוכנית לא טובה ולכן חשבתי על התוכנית הבאה:
AB
A
חזה
לחצת חזה 3*8
לחיצת חזה בשיפוע 45 מעלות עם 2 משקולות יד 3*8
פרפר 3*8
כתפיים
לחיצת כתפיים כנגד משקולות 3*10
הרחקת כתפיים עם משקולות יד 3*10
יד אחורית
משיכת כבל בעמידה מול מכשיר 3*8
B
רגליים
סקוואט 3*6
גב
דדליפט 3*7
משיכת TBAR בשכיבה 3*10
יד קידמית
כפיפת מרפקים בעמידה עם מוט W 3*8
כל סוף אימון בטן+20 דקות אירובי.
בנוסף 2-3 בשבוע אירובי של 40-50 דקות בימים ללא אימון אנאירובי.
A*B*A**
B*A*B**
האם התוכנית טובה?האם נפח האימון לא קטן מדיי?אודה לעצות לשיפור.