לא לאכול פחמימות בכלל

• פותח/ת השרשור root1
  • פורסם בתאריך

root1

משתמש פעיל
797
103
נק' מוניטין:
221
797
103
מה הבעיה בזה? נניח ואני אוכל כמות מספקת של חלבון ומתאמן טוב כדי לשמור כמה שיותר על מאסת שריר, בנוסף אני מחלק את הארוחות ל6 ארוחות קטנות ביום, והבעיה של החוסר אנרגיה לא מפריע לי, מה הבעיה לא לאכול פחמימות בכלל? אני לא מדבר על דיאטת דלת פחמימות אני מדבר על לא לגעת בזה בכלל בכלל..
זה עוזר לרדת במשקל בצורה מפחידה.. איזה נזקים \ השלכות יש לזה?

אני לא ממש מבין בזה אבל אני יכול להגיד לך דבר כזה:
אתה לא חייב להפסיק עם פחמימות כדי לרדת במשקל זה טפשי (בטח אם אתה מעל 12% שומן), פשוט תחשב קלוריות.
מה שכן זה גורם לך לחשוב שירדת יותר משום שאתה יורד הרבה בנוזלים בדיאטה כזאת.
מלבד זה אני יכול להציע לך לחפש בפורטל, בטוח יש שם איזה מאמר בנושא..

לא לאכול בכלל פחמימות אכן יביא לירידת משקל אבל צפה ל:
1.אובדן שריר בצורה מהירה מאוד.
2.מצב הרוח שלך ידרדר,הוכח מחקרית שאי אכילת פחמימות במשך תקופה ארוכה מובילה לדיכאון.
3.אם אתה מתאמן,מאיפה בדיוק הגוף יקבל אנרגיה?
הגוף משתמש בפחמימות כמקור אנרגיה ברגע שלא תתן לו אותן,הוא ישתמש בשומנים אבל לצערך גם בחלבונים מה שיוביל לסעיף 1.
הפחתה של פחמימות עד גבול מסויים כמו בדל פחמימה יכולה להיות אפקטיבית ,להפסיק לגמרי,רק יפגע בך.

זה נקרא ketosis ג€‹אתה מוזמן לחפש.

2.מצב הרוח שלך ידרדר,הוכח מחקרית שאי אכילת פחמימות במשך תקופה ארוכה מובילה לדיכאון.
הגוף משתמש בפחמימות כמקור אנרגיה ברגע שלא תתן לו אותן,הוא ישתמש בשומנים אבל לצערך גם בחלבונים מה שיוביל לסעיף 1.
הפחתה של פחמימות עד גבול מסויים כמו בדל פחמימה יכולה להיות אפקטיבית ,להפסיק לגמרי,רק יפגע בך.

כל הדברים שכתבת לא נכונים.

זה לא נכון כי:
1. תלוי במאזן הקלורי השלילי ולא בכמות הפחמימות בתפריט
2. אשמח לראות את המחקר מאחר וזה מאוד אידבידואלי. לוקח בערך 14-21 ימים לגוף להסתגל למחסור בפחמימה חיצונית
3. משומן וחלבון. כשעושים דיאטות כאלו מעלים את החלבון ל 3-4 גרם לק"ג משקל, מה שיוצר עודף חלבון = חלבון מתפרק לאנרגיה במקום פחמימה = אתה לא מאבד שריר כי זה תלוי בסעיף 1.
להפסיק לאכול פחמימות לגמרי לא יפגע בו, אבל יכול לשבש מאזן הורמונלי במידה ולא יעשה העמסות אחת ל-X זמן (בעיקר כדי לאזן את ה-TSH והורמונים הנלווים).
אשמח אם פעם הבאה לא תטעה את משתמשי האתר ואם יש לך סימוכין לדברים שכתבת, אשמח לעבור על כך.

הנה תשובה ל2 http://scholar.google.co.il/scholar?q=ketosis+mood&btnG=&hl=en&as_sdt=0,5 ו1, 3 זה פשוט קשקוש. אם הוא חושב שזה נכון, שהוא יוכיח.

אתה משווה דיאטה קטוגנית לאי אכילת פחמימות ??אז אולי אני מקשקש אבל יש לי הבנת הנקרא.אי אכילת פחמימות לא שווה לאכילת פחמימות בכמות מעטה והוספתי בסוף התגובה שעד גבול מסויים אפשר להפחית את הפחמימה.הבנאדם רשם בפירוש:לא לאכול בכלל פחמימות ולזה התייחסתי-אי אכילת פחמימות אם הבנאדם יחיה (היפותטית)רק על בשר דגים אז כן זה יוביל לכל הדברים שרשמתי.

משה,כשהגוף משתמש בחלבון כמקור אנרגיה זה לא יוביל לאובדן מסת שריר?אם נניח מצב שבו אדם לא נמצא במאזן קלורי שלילי אלא נטרלי ולא צורך בכלל פחמימה הוא לא יאבד שריר כתוצאה מאימון?שלחת אותי להביא לך סימוכין ,תביא לי אתה סימוכין של מישהו שהתאמן בלי לאכול פחמימות למשך תקופה ארוכה(טיפ-אל תחפש אין דבר כזה כי זה מנוגד לכל דבר נורמלי שקיים ואף אחד לא מספיק טיפש בשביל לעשות את זה אב אם תמצא אני בטוח שזה יהיה מחקר מאוד מעניין שיוכיח את טענותיי)
שורה תחתונה,קראתם לדברים האלו קשקוש ומשה טוען שאני מטעה את משתמשי האתר,אני מציע שבתור מנהלים כאן תדעו לקבל גם את האחר ולא לפסול ישר.
הנה סימוכין אחד שמסתמך על עשרות מחקרים בנושא:תיגשו ישר ל "מה מקומן של הפחמימות במזון האדם?"

http://www.medicalmedia.co.il/publications/ArticleDetails.aspx?artid=681&sheetid=40

נערך לאחרונה:
זה לא נכון כי:
3. משומן וחלבון. כשעושים דיאטות כאלו מעלים את החלבון ל 3-4 גרם לק"ג משקל, מה שיוצר עודף חלבון = חלבון מתפרק לאנרגיה במקום פחמימה = אתה לא מאבד שריר כי זה תלוי בסעיף 1.
QUOTE]
האמת היא שזה קריטי להעלות את כמות החלבון רק בשלושלה שבועות הראשונים שהגוף מסתגל למצב החדש ואז רצוי לישאר עם כמות חלבון ממוצעת של 2ג' לקילו מכיוון
שעודף חלבון יכול לפגוע למצב הקטוזיס מכיוון ש58% מהחלבון מתפרק לגלוגקוז , שגורם לעלייה לא רצוייה באינסולין.

תקן אותי אם אני טועה
.

..😃

אתה משווה דיאטה קטוגנית לאי אכילת פחמימות ??אז אולי אני מקשקש אבל יש לי הבנת הנקרא.אי אכילת פחמימות לא שווה לאכילת פחמימות בכמות מעטה והוספתי בסוף התגובה שעד גבול מסויים אפשר להפחית את הפחמימה.הבנאדם רשם בפירוש:לא לאכול בכלל פחמימות ולזה התייחסתי-אי אכילת פחמימות אם הבנאדם יחיה (היפותטית)רק על בשר דגים אז כן זה יוביל לכל הדברים שרשמתי.

משה,כשהגוף משתמש בחלבון כמקור אנרגיה זה לא יוביל לאובדן מסת שריר?אם נניח מצב שבו אדם לא נמצא במאזן קלורי שלילי אלא נטרלי ולא צורך בכלל פחמימה הוא לא יאבד שריר כתוצאה מאימון?שלחת אותי להביא לך סימוכין ,תביא לי אתה סימוכין של מישהו שהתאמן בלי לאכול פחמימות למשך תקופה ארוכה(טיפ-אל תחפש אין דבר כזה כי זה מנוגד לכל דבר נורמלי שקיים ואף אחד לא מספיק טיפש בשביל לעשות את זה אב אם תמצא אני בטוח שזה יהיה מחקר מאוד מעניין שיוכיח את טענותיי)
שורה תחתונה,קראתם לדברים האלו קשקוש ומשה טוען שאני מטעה את משתמשי האתר,אני מציע שבתור מנהלים כאן תדעו לקבל גם את האחר ולא לפסול ישר.
הנה סימוכין אחד שמסתמך על עשרות מחקרים בנושא:תיגשו ישר ל "מה מקומן של הפחמימות במזון האדם?"

http://www.medicalmedia.co.il/publications/ArticleDetails.aspx?artid=681&sheetid=40

אתה לא יודע מה ההבדל בין קטוזיס לדיאטה קטוגנית? או שאתה גם לא יודע לקרוא, ולא רק אני.
קטוזיס, זו התוצאה של אי אכילת פחמימות. דיאטה קטוגנית, דרך להביא לתוצאה זו.

המאמר שהבאת. כתוב שם מה תורמות פחימימות למצב הרוח, על זה לא חלקנו. איפה כתוב שם משהו על מצב רוח בהעדרן?
מנהלים לא פוסלים דעות של אחרים, להיפך. אתה מוזמן להביא מאמר אחר, כולנו נשמח להשכיל.

דיאטה קטוגנית היא דיאטה דלת פחמימות לפי מה שאני יודע או שתלמד אותי אחרת.דל פחמימות=0 פחמימות?
מבטיח להביא בהמשך מאמרים בנושא.
דבר נוסף,רשום שם פחמימות תורמות למצב הרוח,עקב הסרוטונין שמופרש,אתה יודע מה זה אומר?שאם אין פחמימות הסרוטונין מופרש ברמה הרבה יותר נמוכה אם בכלל.וסרוטונין (מזמין אותך להחכים בנושא) אחראי בין השאר למצבי הרוח שלנו.

נערך לאחרונה:
דיאטה קטוגנית היא דיאטה דלת פחמימות לפי מה שאני יודע או שתלמד אותי אחרת.דל פחמימות=0 פחמימות?
מבטיח להביא בהמשך מאמרים בנושא.

אחויה, בחיפוש ההוא כתוב "ketosis", אתה הכנסת פה דיאטה קטוגנית. לא מעניין באמצעות איזה דיאטה הגיעו לקטוזיס.
מה שחשוב הוא שאין מחקר שמצביע על דיכאון בקטוזיס, לפחות לא למיטב ידיעתי. שוב, אשמח לראות מחקר כזה.
ואתה יודע מה, גם אם תמצא מחקר כזה, אני משוכנע שהוא יהיה במצב של גרעון קלורי.

הנה תשובה ל2 http://scholar.google.co.il/scholar?q=ketosis+mood&btnG=&hl=en&as_sdt=0,5 ו1, 3 זה פשוט קשקוש. אם הוא חושב שזה נכון, שהוא יוכיח.

אחי,התשובה הראשונה בקישור שנתת לסקולר מדברת על דיאטה קטוגנית זה מה שאני ראיתי בכל אופן ולזה התייחסתי.
אגב קטוזיס,זה לא מצב שנגרם בהכרח מחוסר אכילת פחמימות אלא של חוסר איזון במטבוליזם ובתזונה לקויה,גם של פחמימות אבל לא רק.

נערך לאחרונה:

מה שונה תהליך הפקת האנרגיה בגוף משומנים ומפחמימות ככה שאי אכילת פחמימות אבל אכילת שומנים (וחלבון מן הסתם, כמו שהיית אוכל כל הזמן) יגרום לדברים הקיצוניים שכתבת?

שאני יבין, אתה מנסה להוריד מה1000 קלוריות היומיות שלך? זה יגמר ברע.

נערך לאחרונה:
מה שונה תהליך הפקת האנרגיה בגוף משומנים ומפחמימות ככה שאי אכילת פחמימות אבל אכילת שומנים (וחלבון מן הסתם, כמו שהיית אוכל כל הזמן) יגרום לדברים הקיצוניים שכתבת?

אני מצרף כאן 2 מאמרים מקווה שתהיה לכם את הסבלנות אבל אם לא צירפתי ציטוטים שיוכיחו את טענותיי:
הראשון תשובה למשה ובארי לגבי שימוש בשומן כמקור אנרגיה,אבל יש עוד הרבה דברים שם שמסבירים את חשיבות הפחמימה:
http://www.nutrition411.com/ce_pdf/CarbohydrateRequirementsforExercise.pdf
ציטוט מתוך המאמר:
The energy demands of exercise dictate that carbohydrate is the preferred fuel for exercise intensitiesabove 65 percent of VO2

max —the levels at which most athletes train and compete. Fat oxidation cannot supply
adenosine triphosphate (ATP) rapidly enough to support such high-intensity exercise.

לגבי מצבי רוח:
http://www.geneva-health.com/sciencehealth/lowcarb.html
ציטוט:
t's not unusual for people who are changing their eating patterns or embarking on any kind of diet to experience episodes of irritability. However, according to Psychology Today, many who are trying testing low-carbohydrate regimens are reporting unusually high feelings of anger, tension and depression. Dr. Wurtman claims that that it's a very well documented response-she calls it the "Atkins attitude". Dieters who have eliminated or reduced dietary carbohydrates may find that their low mood is combined with irritability if the diet is heavy on protein, and/or combined with a lack of energy if the diet is heavy on saturated fats.

- - - עידכון הודעה - - -

בנוסף משה,לגבי שימוש בחלבון כמקור אנרגיה:
All carbs are made up of just three elements: carbon, hydrogen and. oxygen. All fats are also made of the same three elements. Proteins, however, also contain nitrogen and other elements. When proteins are used to provide energy, these must be got rid of in some way. This is not only wasteful, it can put a strain on the body, particularly on the liver and kidneys. Excess intake of nitrogen leads in a short space of time to hyperammonaemia, which is a build up of ammonia in the bloodstream. This is toxic to the brain

מתוך המאמר: http://healthgiftofgod.wordpress.com/2012/06/12/why-low-carb-diets-must-be-high-fat-not-high-protein/

Back
למעלה תחתית