הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה הערכת אחוזי שומן..תודה 😃

• פותח/ת השרשור nion
  • פורסם בתאריך

nion

משתמש פעיל
340
6
נק' מוניטין:
3
340
6
בן 22 , שוקל 66.1 (נשקלתי היום וראיתי שירדתי) 171-172

IMG_3664.JPG IMG_3666.JPG IMG_3665.JPG

לדעתך כדאי להתחיל מסה כבר?

תלוי לאן אתה חותר בחיטוב הזה , אם אתה רוצה לראות קוביות אז תמשיך לרדת אבל לא ישאר ממך כלום , או שאם יש לך רצון לרדת לאחוז שומן טיפה יותר נמוך כדי שתוכל לעשות מסה לתקופה ארוכה יותר.

קיצר , הייתי מחכה לעוד כמה תגובות , אולי של יותר מעמיקים בנושא.

• פותח/ת השרשור
תלוי לאן אתה חותר בחיטוב הזה , אם אתה רוצה לראות קוביות אז תמשיך לרדת אבל לא ישאר ממך כלום , או שאם יש לך רצון לרדת לאחוז שומן טיפה יותר נמוך כדי שתוכל לעשות מסה לתקופה ארוכה יותר.

קיצר , הייתי מחכה לעוד כמה תגובות , אולי של יותר מעמיקים בנושא.

המטרה שלי היא כזו - להגיע כמה שיותר מחוטב וכמה שיותר מסת שריר ככל הניתן עד אמצע/סוף אוגוסט הקרוב (אני יודע שזה קצת זמן , אבל כמה שאפשר בכל זאת)
אז אני רוצה להגיע עם מסת שריר מסויימת , וחטוב ככל הניתן..מה דעתך הדרך שכדאי לעשות?

המטרה שלי היא כזו - להגיע כמה שיותר מחוטב וכמה שיותר מסת שריר ככל הניתן עד אמצע/סוף אוגוסט הקרוב (אני יודע שזה קצת זמן , אבל כמה שאפשר בכל זאת)
אז אני רוצה להגיע עם מסת שריר מסויימת , וחטוב ככל הניתן..מה דעתך הדרך שכדאי לעשות?

מראה חטוב נובע ממסת שריר.

בכל מקרה , אם אתה כל כך רוצה להיות מחוטב אז תמשיך בחיטוב לאחוז שומן נמוך יותר או שאתה יכול לעלות בשריר מאוד נקי.

עדיף לך לעשות מסה נקייה, כמו שאמר זה שמעליי אתה תראה יותר חטוב אם תעלה נטו שריר

• פותח/ת השרשור
עדיף לך לעשות מסה נקייה, כמו שאמר זה שמעליי אתה תראה יותר חטוב אם תעלה נטו שריר

אבל המטרה שלי היא להגיע עוד חודשיים וןחצי חטוב ככל האפשר , זמן די לחוץ ..

מסה נקייה תקח לי זמן ולא אניב תוצאות עד אוגוסט הקרוב ? כלומר לא עדיף לעשות מסה קצת יותר מלוכלכת ואז חיטוב עצבני?

נערך לאחרונה:
אבל המטרה שלי היא להגיע עוד חודשיים וןחצי חטוב ככל האפשר , זמן די לחוץ ..

מסה נקייה תקח לי זמן ולא אניב תוצאות עד אוגוסט הקרוב ? כלומר לא עדיף לעשות מסה קצת יותר מלוכלכת ואז חיטוב עצבני?

אני אישית בכללי נגד מסה מלוכלכת אלא אם כן אתה רוצה להתחזק והמראה פחות חשוב לך באותו מצב,
אבל למה לעלות גם בשומן אם במילא אחר"כ אתה מוריד אותו ? בזבוז זמן לדעתי.
עדיף לעלות יותר מתון, בחודשיים וחצי של מסה נקייה אתה יכול לצבור כפול בשר מחודש של מסה מלוכלכת אם אתה עושה את זה כמו שצריך.

• פותח/ת השרשור
אני אישית בכללי נגד מסה מלוכלכת אלא אם כן אתה רוצה להתחזק והמראה פחות חשוב לך באותו מצב,
אבל למה לעלות גם בשומן אם במילא אחר"כ אתה מוריד אותו ? בזבוז זמן לדעתי.
עדיף לעלות יותר מתון, בחודשיים וחצי של מסה נקייה אתה יכול לצבור כפול בשר מחודש של מסה מלוכלכת אם אתה עושה את זה כמו שצריך.

אוקי..הבנתי..
תסביר כמו "שצריך" זה מאוד יעזור לי..

תחשב כמה אתה בערך שורף ביום כולל מאמץ ותשתדל להיות בהתחלה +500 מעל זה, תצרוך מספיק חלבון בערך 130 גרם ביום תשתדל שהרוב יהיה מהחי(חלבון מלא).
תתאמן נכון וחזק, תשאף תמיד להוסיף משקל על המוט כל עוד אתה שומר על טכניקה נכונה(אל תוותר על טכניקה לטובת משקל).
תישן 8-8:30 שעות ביום ותהיה קשוב לגוף שלך, אם אתה רואה שהכמות קלוריות שלך לא מספיקה למשל כי עלית פחות מקילו בחודש אז תוסיף קצת ולהפך אם אתה מרגיש עלית בשומן תדלל קצת מהפחמימות למשל.

בהצלחה

אם אתה מחליט באמת להיכנס למאזן חיובי אז תעשה מאזן נייטרלי קודם , תקשיב לי.

כמה זמן ?

וכמה חלוקת הערכים שלי צריכה להיות , אם הBMR שלי הוא 1950

תכפול ככה ב 1.2 שזה פעולות מטבוליות בסיסות שהגוף מבזבז אנרגיה עליהם.

וזה תלוי איזה דיאטה עשית ובגירעון , עשית דל פחמימה? תעלה בהדרגה את הפחמימות אם לא הייתי מתחיל בחלבון פי 2 , 100-150 גרם פחמימה והשאר שומן.

• פותח/ת השרשור
תכפול ככה ב 1.2 שזה פעולות מטבוליות בסיסות שהגוף מבזבז אנרגיה עליהם.

וזה תלוי איזה דיאטה עשית ובגירעון , עשית דל פחמימה? תעלה בהדרגה את הפחמימות אם לא הייתי מתחיל בחלבון פי 2 , 100-150 גרם פחמימה והשאר שומן.

זה אחרי ההכפלה.
לא ממש דל פחמימה , עומד על כ -75-85 גרם פחמימה
כמעט 70 שומן
160 חלבון

זה אחרי ההכפלה.
לא ממש דל פחמימה , עומד על כ -75-85 גרם פחמימה
כמעט 70 שומן
160 חלבון

אפשר להחשיב מתחת ל 100 גרם כדל פחמימה , תעלה בהדרגה ל 100-150 גרם למשל כל יומיים תנסה לעלות ב 20-30 גרם תראה איך זה משפיע עליך , גם מבחינת הקלוריות.

• פותח/ת השרשור
אפשר להחשיב מתחת ל 100 גרם כדל פחמימה , תעלה בהדרגה ל 100-150 גרם למשל כל יומיים תנסה לעלות ב 20-30 גרם תראה איך זה משפיע עליך , גם מבחינת הקלוריות.

אתה מדבר על מסה או חיטוב ? לא הבנתי אותך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית