הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Nightmania

• פותח/ת השרשור obzion
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
שבוע 3 אימון 1:
Deadlift 215x5, 242x3, 272x5

Conventional Deadlift (touch & go) 170,175,180,175,170 x10

GHR
Leg Raises

האחיזה הרגישה חלשה היום, כנראה מכל הנפח בדדליפט. בסבב הבא ה5x10 כנראה יהיה עם רצועות אחיזה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
דדליפט קונבנציונלי זה תרגיל עזר בשבילי, כל המטרה היא לתת נפח לדדליפט, ככה שהעצירה ברצפה לא משמעותית מידי במיוחד שזה החלק החזק אצלי בתנועה. ככה אני חוסך לעצמי לעשות 50 פעם סטאפ.

• פותח/ת השרשור
שבוע 3 אימון 2:
Bench 115x5, 130x3, 145x5
Shirted Bench 170x2 3board, 180x1 2board, 190x1 1board, 200 to chest - form broke down - no lift
Bench 5x10 95
DB Row 5x10 52
Lat Pulldowns 3x12 88

שכחתי לצלם את ה145.
הנה סרטון של ה190:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
לא, בכלל לא. 200 זה עדיין משקל גבולי מבחינתי כדי להגיע לחזה. לא הצלחתי לגעת ונאלצתי לפצות ע"י הכנסה של המרפקים עד מצב שהמוט הגיע נמוך מאוד, לאיזור הבטן. משם החולצה לא עוזרת באותה מידה. עדיין עלה מהר מאוד אבל בעלייה המרפקים ברחו קצת והמוט ברח לכיוון הפנים, אבל מבחינת כוח יש את זה. יש סיכוי לא רע ש210 למשל יהיה יותר קל, כי אותו יהיה אפשר להביא לנקודה הנכונה.

לא, בכלל לא. 200 זה עדיין משקל גבולי מבחינתי כדי להגיע לחזה. לא הצלחתי לגעת ונאלצתי לפצות ע"י הכנסה של המרפקים עד מצב שהמוט הגיע נמוך מאוד, לאיזור הבטן. משם החולצה לא עוזרת באותה מידה. עדיין עלה מהר מאוד אבל בעלייה המרפקים ברחו קצת והמוט ברח לכיוון הפנים, אבל מבחינת כוח יש את זה. יש סיכוי לא רע ש210 למשל יהיה יותר קל, כי אותו יהיה אפשר להביא לנקודה הנכונה.

אני עם הסלינגשוט(מצליח לגעת בחזה מ110 קילו בערך) וזה מוריד לי את המוט לבטן אז חולצה בטח הרבה יותר...
מכניס קצת פלפל לאימונים הציוד לבנץ'

• פותח/ת השרשור
שבוע 3 אימון 3:
Squat 190x5, 215x3, 240x6

Squat w/wraps 240x1, 255x1
Safety Bar Squat 152 3x10
GHR 5x10

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
שבוע 3 אימון 4:
Press 67x5, 75x3, 85x8
Press 55 5x10
Chinups 5x10 10, 20, 25, 20 ,10
Machine Row (wide grip) 3x10 up to 120
Biceps 3x10, 1x25

אימון אחרון לסבב, עכשיו שבוע דילואד וממשיכים לסבב חדש.

שתי שאלות .
1. אם אני לא טועה המשקל שלך הרבה זמן יחסית יציב . ברמות כאלה מספיק לאכול ניטרלי ?
2. אין מצב שאתה עושה חיטוב ויורד קטגוריית משקל ?

• פותח/ת השרשור
אתה מתאמן בשעה הזו או שאתה רק מעדכן עכשיו ?
מעדכן. אני בד"כ מתאמן בסביבות 7.

שתי שאלות .
1. אם אני לא טועה המשקל שלך הרבה זמן יחסית יציב . ברמות כאלה מספיק לאכול ניטרלי ?
2. אין מצב שאתה עושה חיטוב ויורד קטגוריית משקל ?

1. אין ספק שאכילה במאזן חיובי, וכתוצאה מכך עליה במסת גוף תורמת לעלייה במשקלי עבודה, אבל כן, ברגע שיש בסיס טוב של מסת שריר בהחלט אפשר להתחזק בלי עלייה משמעותית במשקל גוף. למרות שהיו לי לא מעט תנודות במשקל, לפני שנה למשל ירדתי כבר למשקל גוף של 97.6 בתחרות בפ"ת, היום אני מעל 110.
2. לא רואה את זה קורה בזמן הקרוב. אבל מי יודע...

תגיד, ה-CBL נותן תוצאות כלשהן?
כי אושר אמר שאין לו עדיין תוצאות משמעותיות, עוד לא רואים הרבה חוץ מירידה רצינית בנוזלים (7-13 קילו, לא זוכר מכמה הוא ירד ל-110).
אני חושב לנסות את זה ואני מעריך שה-3 חודשים שאתה עם זה אמורים כבר להראות תוצאות.

תגיד, ה-CBL נותן תוצאות כלשהן?
כי אושר אמר שאין לו עדיין תוצאות משמעותיות, עוד לא רואים הרבה חוץ מירידה רצינית בנוזלים (7-13 קילו, לא זוכר מכמה הוא ירד ל-110).
אני חושב לנסות את זה ואני מעריך שה-3 חודשים שאתה עם זה אמורים כבר להראות תוצאות.
מה אתה מצפה שיקרה?

מה אתה מצפה שיקרה?
כעיקרון השיטה מבטיחה שתהיה עלייה בשריר וירידה בשומן.
אני מבין שהוא מתכוון לעלייה גדולה בשריר וקטנה/בלי עלייה בשומן ככה שאני אצבור שומן ושריר ובמאזן הסופי אני ארד באחוז שומן.
זה היתרון היחיד של השיטה, אם זה לא ככה אין הבדל בין CBL לתזונה מאוזנת (שומן גרם לכל קילו, חלבון 2-2.5 לכל קילו והשאר פחמימה) וזה בזבוז זמן.

אולי יש כאלה שזה יעבוד להם. בכל מקרה מי שאני מכירשבסוף המסה כמעט ולא עולה בשומן, או יותר מזה, אחוז השומן כביכול "ירד" כי היא לא ממש עלה ומה שעלה זה מסת השריר, משלב אירובי בצורה כלשהיא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית