הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה דעתכם על התפריט

• פותח/ת השרשור eliran
  • פורסם בתאריך

eliran

משתמש מתחיל
261
7
נק' מוניטין:
43
261
7
תפריט ניטרלי

ארוחה ראשונה: 30 גרם קורנפלקס(פחמימה מורכבת לפי מה שרשום) 300 מ"ל חלב 3 אחוז

ארוחה שניה: 250 גרם(גביע) קוטג 3 אחוז פרוסה 1 לחם מלא(עגבניה ומלפפון)

ארוחה שלישית: חביתה 5 ביצים גדולות (5 חלבונים וחלמון אחד) + 3 פרוסות גבינה צהובה 5 אחוז(פלפל ומלפפון)

ארוחה רביעית: אחרי האימון 5 תמרים+ שייק

ארוחה חמישית:400 גרם חזה עוף מבושל+ כוס וחצי אורז מלא+כף טחינה גולמית(4-5 עלי חסה+מלפפון)

ארוחה שישית: טונה במים+כף שמן זית+פרוסה 1 לחם מלא(עגבניה)

ארוחה שביעית: 300 גרם יוגורט( שתי גביעים) 1.5 אחוז+ 30 גרם אגוזי מלך

כל הכמויות שקולות.

ערכים סופיים לפי גולינגו:
2700 קלוריות
חלבון: 290 גרם
שומן:91
פחמימה:200

נייטרלי 2700 קלוריות? משהו לא מסתדר לי פה..

מה הנתונים שלך?

ולמה כזה הרבה חלבון ?

וגם השומן קצת בשמיים הייתי אומר.

• פותח/ת השרשור
מה כמה את הוקל?
דיי בטוח שיש פה יותר מידי חלבון
צודקים סליחה...
גיל 24
משקל 90-91
הניטרלי גבוהה כי אני מחשב כמובן את הקלוריות הנשרפות באימון
(ABC 6 פעמים בשבוע+ 30-40 דקות אירובי בסוף אימון..) על פי חישוב שלי שורף בערך 500-600 קלוריות באימון

עד כמה שאני יודע השומן תקין ומהווה 30 אחוז מסך צריכת הקלוריות.
מבחינת החלבון לקחתי יחס של 1:3 אמור לצאת 273 לפי משקל הגוף...יצא מעט יותר...ממש נורא?

חשוב לציין:אני לא בסייקל כרגע.

צודקים סליחה...
גיל 24
משקל 90-91
הניטרלי גבוהה כי אני מחשב כמובן את הקלוריות הנשרפות באימון
(ABC 6 פעמים בשבוע+ 30-40 דקות אירובי בסוף אימון..) על פי חישוב שלי שורף בערך 500-600 קלוריות באימון

עד כמה שאני יודע השומן תקין ומהווה 30 אחוז מסך צריכת הקלוריות.
מבחינת החלבון לקחתי יחס של 1:3 אמור לצאת 273 לפי משקל הגוף...יצא מעט יותר...ממש נורא?

חשוב לציין:אני לא בסייקל כרגע.
למה כ"כ הרבה אירובי?
ואם אתה לא בסייקל אין צורך בכ"כ הרבה חלבון
מציע לך גם לשנות את התכנית ABC שש פעמים בשבוע זאת אולי התכנית פיצולים הכי גרועה לדעתי

• פותח/ת השרשור
למה כ"כ הרבה אירובי?
ואם אתה לא בסייקל אין צורך בכ"כ הרבה חלבון
מציע לך גם לשנות את התכנית ABC שש פעמים בשבוע זאת אולי התכנית פיצולים הכי גרועה לדעתי

כ"כ הרבה אירובי כי לא כולנו חיים רק בפיתוח גוף בלבד...אני עושה אירובי הרבה מהבחינה הבריאותית יותר...
ABC זה תוכנית שהתחלתי ממש עכשיו...הייתי עובד ABCD עם יומיים מנוחה אחרי...אשמח להמלצה לתוכנית אחרת כבר די משתעמם לחזור על אותם תוכניות כל כמה חודשים...
בקשר לחלבון...יש עיניין של סיכון בריאותי?
אני פשוט רעב בטירוף, זה התפריט היחיד שמחזיק אותי וכמובן שאני צמעדיף להוסיף חלבון מאשר שומן או פחמימה...

כ"כ הרבה אירובי כי לא כולנו חיים רק בפיתוח גוף בלבד...אני עושה אירובי הרבה מהבחינה הבריאותית יותר...
ABC זה תוכנית שהתחלתי ממש עכשיו...הייתי עובד ABCD עם יומיים מנוחה אחרי...אשמח להמלצה לתוכנית אחרת כבר די משתעמם לחזור על אותם תוכניות כל כמה חודשים...
בקשר לחלבון...יש עיניין של סיכון בריאותי?
אני פשוט רעב בטירוף, זה התפריט היחיד שמחזיק אותי וכמובן שאני צמעדיף להוסיף חלבון מאשר שומן או פחמימה...
- ובשביל להיות בריא צריך לרוץ 6 פעמים בשבוע?

בקשר לחלבון יהיה סיכון בריאותי אם לא תשתהמספיק
אבל למה שלא תשים שומן במקום זה? יותר זול

• פותח/ת השרשור
- ובשביל להיות בריא צריך לרוץ 6 פעמים בשבוע?

בקשר לחלבון יהיה סיכון בריאותי אם לא תשתהמספיק
אבל למה שלא תשים שומן במקום זה? יותר זול
אני כבר על 30 אחוז צריכת שומן מסך הקלוריות... מומלץ לעבור את זה? אולי לנסות לצמצם בביצים ובבשר ולהוריד ל2400-2500?
ובקשר לאירובי, אם אני יכול, ומצליח אז למה לא? זה לא ריצות ארוכות מאוד או אינטרוולים שהייתי מבין את עיניין העצימות שיכול לפגוע בהתאוששות...
אם אתה יודע משו אחר אני יותר מאשמח לראות מחקר בנושא...אף פעם לא שמעתי על בעיה בשילוב אירובי...
דבר נוסף...יש המלצה על איזו תוכנית מעניינת? לא כח בבקשה, אין לי בעיה לעבוד בטווחים נמוכים אבל קצת קשה לי לוותר עד כדי כך על נפח...

נערך לאחרונה:
אני כבר על 30 אחוז צריכת שומן מסך הקלוריות... מומלץ לעבור את זה? אולי לנסות לצמצם בביצים ובבשר ולהוריד ל2400-2500?
ובקשר לאירובי, אם אני יכול, ומצליח אז למה לא? זה לא ריצות ארוכות מאוד או אינטרוולים שהייתי מבין את עיניין העצימות שיכול לפגוע בהתאוששות...
אם אתה יודע משו אחר אני יותר מאשמח לראות מחקר בנושא...אף פעם לא שמעתי על בעיה בשילוב אירובי...
דבר נוסף...יש המלצה על איזו תוכנית מעניינת? לא כח בבקשה, אין לי בעיה לעבוד בטווחים נמוכים אבל קצת קשה לי לוותר עד כדי כך על נפח...
אין בעיה לעבור את ה30%
אני פשוט חושב שזה יותר מידי..זה הכל
אל תשכח שאת הנכנס למאזן קלורי לא חיובי לכן ההתאוששות תהיה איטית יותר
ממילא התכנית שלך עמוסה אז להוסיף לה 6 פעמים בשבוע ירצה זה מוגזם לדעתי.

בוא לא נדבר על זה שאם אתה מתחיל חיטוב להתחיל עם כמות כזו של אירובי יכולה לדפוק לך את הירידה בהמשך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית