הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

פריק גנטי?

הייזנברג

מושעה
439
190
נק' מוניטין:
347
439
190
avi asaf (תקלידו בגוגל וכנסו לאינסטגרם שלו כדי שתבינו את נושא הדיון. לצערי אני לא יכול לפרסם עדיין לינקים ו\או תמונות).

מה אתם אומרים על הבחור הזה? בן 16-17 מתאמן שנתיים (לפני זה יש לו ניסיון בסטריט וורקאאוט, לא בדיוק סגור כמה זמן אבל נראה לי שדי הרבה), 82 ק"ג, לטענתו, לא לוקח חומרים, צובר מסה בצורה נקיה בלי להוסיף בדל של שומן (אין לו איזה דייאטה מיוחדת לפי מה שידוע לי וזה גם די בלתי אפשרי לשמור על אחוז שומן כה נמוך לאורך כל כך הרבה זמן ולהמשיך לגדול תוך כדי), עובד עם משקלים יפים מאוד (בפעם האחרונה שראיתי עשה סקוואט 140 ק"ג ל-8 חזרות, מתח עם 40 כאילו זה כלום, בקיצור, בחור די חזק) אבל עושה איזה תוכנית פיצולים מפגרת ובעיקר, לא מפסיק לגדול.

פריק גנטי? אני חושב שרובכם כאן יסכימו שכן. אבל השאלה, מה בדיוק בגנטיקה שלו מאפשר לו לעלות בצורה כה נקייה במאסה מבלי לעלות גרם של שומן? האם לסטרייט וורקאאוט יש השפעה כלשהי?

אני חושב שלסטרייט וורקאאוט אין השפעה
אבל לגיי וורקאאוט אכן יכולה להיות השפעה חזקה באיזור הגוף התחתון

אתה עושה לעצמך פרסומת כאילו ?

חח תכלס , והוא לא עושה מתח עם 40 קילו כאילו זה כלום אני בספק אם הוא סוגר עם זה עשירייה , הבחור מתאמן בתכנית ליצנית ומטומטמת אבל יש לו גנטיקה טובה אז הכל עובד עליו והפלוס הקלורי שלו אני משער ממש ממש קטן

בספק אם הוא עושה 140 עם התמונות של הרגליים שלו בגוגול.

וואלה לא מעניין אותי אם הוא על החומרים וכו. מצידי שיריץ סקיילים מפה עד מטולה.

הוא בחובות יותר ממדינת ישראל
חחח גדול.
נחכה למשה או אחד המנהלים עם גישה לאייפי של הבחור.
עד אז... יש מלא הטוענים כי הם טבעיים. בזמן האחרון קלן ואפדרין נהיו נפוצים בקרב בני נוער. כנראה זה החום של הקיץ משפיע עליהם

חחח גדול.
נחכה למשה או אחד המנהלים עם גישה לאייפי של הבחור.
עד אז... יש מלא הטוענים כי הם טבעיים. בזמן האחרון קלן ואפדרין נהיו נפוצים בקרב בני נוער. כנראה זה החום של הקיץ משפיע עליהם

ממתי קלן ואפדרין עם חומרים מעודדי כוח ?

איפה הוא באמת רשם שהם תורמים כוח ?!
בכל מקרה בא לי להקיא מכל התרבות הנרקסיסית שהולכת וגדלה בקרב הנוער.
שלשום ראיתי קבוצה שלהם והתופעה של ילדים עם שום דבר מיוחד להציע עם אלפי לייקים וכו לא מבין אותה גם.

איפה הוא באמת רשם שהם תורמים כוח ?!
בכל מקרה בא לי להקיא מכל התרבות הנרקסיסית שהולכת וגדלה בקרב הנוער.
שלשום ראיתי קבוצה שלהם והתופעה של ילדים עם שום דבר מיוחד להציע עם אלפי לייקים וכו לא מבין אותה גם.
אתה לא יודע שקוביות זה אין?

דברתי איתו פעם בתחילת הדרך...הוא אמר לי שיש לו איזה שטות של חליוף חומרים מהיר אין לי מושג מה הקשר הוא אמר לי שהוא יכול לאכול מה בא לו והוא לא עולה בשומן מלאווחים ג'אחנון בצקים וכו...לא זוכר הוא קצת בילבל לי בין הרגליים.....אבל שיהיה לו לבריאות לא מקנא בו בשיט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית