הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה בבניית התפריט

Maor Nahari

משתמש מתחיל
16
0
נק' מוניטין:
0
16
0
שלום 😃
אני ראיתי בקבוצה בפייסבוק את המדריך המלא להורדה בשומן וחיטוב הגוף (http://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/)

אני נכנסתי אליו והלכתי לפי כל מה שרשום שם אבל למצוא את ה-EMR נאלצתי למצוא לבד באיזה מחשבון באינטרנט כי לא היה שם איך למצוא ויצא לי שם 855 קלוריות לאימון של משקל בינוני במשך שעתיים + 5 דקות ריצה חימום לפני האימון.

לפי הנתון הזה ושאר הנתונים האחרים יצא לי טבלה מסכמת ליום אימון וליום ללא אימון וההפרש של הפחמימות שם הוא גדול מאוד! אני חושב שעשיתי משהו לא נכון או שלא הבנתי משהו והעלתי את הדף שסכימתי לי שם את כל הנתונים ואם תוכלו לעזור לי תראו מה לא עשיתי טוב או מה לא הבנתי נכון 😃

הנה התמונה של הדף המסכם: http://imageshack.us/photo/my-images/402/scanpic0011.jpg/

תודה רבה!

נערך לאחרונה:
פשוט מאוד.
באימון משקולות + 5 דקות ריצה אתה לא שורף 855 קלוריות בחיים.
חוץ מזה - אני לא רואה סיבה שבתור מתאמן מתחיל האימון שלך ייקח שעתיים.

• פותח/ת השרשור
פשוט מאוד.
באימון משקולות + 5 דקות ריצה אתה לא שורף 855 קלוריות בחיים.
חוץ מזה - אני לא רואה סיבה שבתור מתאמן מתחיל האימון שלך ייקח שעתיים.

כן גם לי זה נראה ממש לא הגיוני וזה לוקח לי שעתיים אני עושה ככה:
אימון חזה+יד קדמית+כתפיים: לחזה 3 תרגילים 4 סטים 10 חזרות וככה גם ליד קדמית וכתפייים ולבסוף בטן 3 סטים 60 חזרות
אימון גב+יד אחורית+רגליים: לגב 3 תרגילים 4 סטים 10 חזרות יד אחורית ורגליים 2 תרגילים 4 סטים 10 חזרות ובטן 60 חזרות
אז כמה אני שורף בכל אחד מהאימונים?
אגב, אני מתאמן כבר שלוש שנים חח פשוט רציתי לקחת את זה צעד אחד קדימה למה הבטן לא לעניין חחח

כן גם לי זה נראה ממש לא הגיוני וזה לוקח לי שעתיים אני עושה ככה:
אימון חזה+יד קדמית+כתפיים: לחזה 3 תרגילים 4 סטים 10 חזרות וככה גם ליד קדמית וכתפייים ולבסוף בטן 3 סטים 60 חזרות
אימון גב+יד אחורית+רגליים: לגב 3 תרגילים 4 סטים 10 חזרות יד אחורית ורגליים 2 תרגילים 4 סטים 10 חזרות ובטן 60 חזרות
אז כמה אני שורף בכל אחד מהאימונים?
אגב, אני מתאמן כבר שלוש שנים חח פשוט רציתי לקחת את זה צעד אחד קדימה למה הבטן לא לעניין חחח

התוכנית נוראית. נראה לי שפספסת את הפסקה האחרונה במאמר שקראת על "כיצד להתאמן בחיטוב" וגם את הקישור הבא שנמצא בסוף המאמר:
תוכניות אימונים לתקופת החיטוב

• פותח/ת השרשור
תעשה FBW פעמיים בשבוע במקום לא.
לא הכי אידאלי, אבל אם אין לך זמן להתאמן 3 פעמים בשבוע זה הרע במיעוטו לדעתי.

• פותח/ת השרשור
תעשה FBW פעמיים בשבוע במקום לא.
לא הכי אידאלי, אבל אם אין לך זמן להתאמן 3 פעמים בשבוע זה הרע במיעוטו לדעתי.
חח וואה וואה זה יקח לי יותר משעתיים אימון כזה יש מלא אנשים בחדר כושר שלי תודה אני ינסה!
ובקשר לתפריט, ב-FBW כמה אני שורף ובמה שאני עושה כמה אני שורף בערך כי התפריט זה ההכי חשוב לי ואם בכללי עשיתי נכון? תודה רבה לכם חברים!! 😃

סה"כ 17 סטים - לא אמור לקחת לך יותר משעה וחצי (בהנחה והסקוואט שלך לא כזה גבוה והחימום בו הולך מהר).
אי אפשר לדעת באמת כמה אתה שורף באימון כי כל בן אדם שורף כמות קלוריות שונה.
אתה יכול להניח שאתה שורף כ200 קלוריות באימון כזה.

• פותח/ת השרשור
סה"כ 17 סטים - לא אמור לקחת לך יותר משעה וחצי (בהנחה והסקוואט שלך לא כזה גבוה והחימום בו הולך מהר).
אי אפשר לדעת באמת כמה אתה שורף באימון כי כל בן אדם שורף כמות קלוריות שונה.
אתה יכול להניח שאתה שורף כ200 קלוריות באימון כזה.
סבבה עכשיו אני ישנה את זה במקום ה-800 ויעשה רעיון חדש ואני יעדכן באשכול הזה תודה! 😃

Back
למעלה תחתית