הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שילוב של קלן ואפדרין רצוי ?

• פותח/ת השרשור miki55
  • פורסם בתאריך

miki55

משתמש מתחיל
270
4
נק' מוניטין:
10
270
4
שלום לכולם ,

רציתי לדעת אם שילוב של קלן ואפדרין ביחד זה רצוי , טוב , אסור ?

המטרה יום קלן יום אפדרין , או אם מישהו יכול לכוון אותי ולעזור לי איך לשלב בים שנבם בצורה הטובה ביותר אני אשמח לדעת .

המטרה ברורה הורדה באחוזי השומן

תודה מראש על העזרה.

אסור.
אני לא מבין את זה. אתה רוצה להתחיל לקחת שורפי שומן בפעם הראשונה בחיים שלך ואתה לא יכול להשקיע מעט מהזמן שלך לקרוא איך כמה ומתי?
יש לך מדריך מספיק מפורט על הנושא האתר:

http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=13359

וכדי שיהיה לך יותר קל:
שאלה: האם ניתן לשלב קלן או יוהימבין עם אפדרין?
תשובה: אין לקחת אפדרין בשילוב עם קלן בשום פנים ואופן מכיוון ששניהם עובדים על רצפטורי הבטא וקלן משבית את הרצפטורים הללו לאחר 2-3 שבועות רצופים של שימוש (זו אחת הסיבות שחובה לעשות הפסקה בשימוש בקלן). קיימת מחלוקת לגבי שימוש עם יוהימבין מכיוון יוהימבין ואפדרין ידועים כחומרים המעלים את לחץ הדם, אם נקח את שניהם יחד הדבר יכול לעשות נזקים במיוחד אם אנו באימון עצים. לכן, אם אתם ממש רוצים לקחת יוהימבין ואפדרין ביחד (די מטופש לדעתי, מכיוון שאחד עובד על רצפטורי האלפא והשני עובד על רצפטורי הבטא. קצת כמו למשוך חוט משתי צידיו, לא תגיעו עם זה לשום מקום) ניתן לעשות זאת כאשר יש 4 שעות הפרש בין הנטילה של אפדרין ליוהימבין (או ההפך).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית