הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שימוש בקלן בגיל 16

• פותח/ת השרשור ron121
  • פורסם בתאריך

ron121

משתמש פעיל
944
62
נק' מוניטין:
74
944
62
שלום,
אני בן 16 ואני רוצה לצרוך קלן.
ניסיתי דאיטה דל פחמימה,אירובי,כול דבר.
אני פשוט לא מצליח להוריד שומן(ליפני כמה שנים הייתי ממש שמן והתחלתי לקחת את עצמי בידים עכשיו גבהתי ואני רזה אבל הבטן שלי...).

מה דעתכם על צריכת קלן?
אני יודע שאני צעיר,אבל...

קראתי הרבה על שימוש בקלן,והבנתי שצריך לקחת איתו קטופפין או משהו כזה,מישהו יכול להסביר על זה?

נערך לאחרונה:
רון בוא אני אנסה לשים את החיים שלך בפרופורציות קצת, בסדר? תישאר איתי.

אתה מתלונן על חוסר זמן ועייפות? אני קם כל יום ב5:30 צריך לקחת את הילדים שלי לגן מרחובות ללוד וחזרה לרחובות לעבודה
אני גם צריך להחזיר אותם כל יום.
אני צריך לעבוד כל היום במעבדה, אני צריך עוד לבלות גם זמן עם הילדים, צריך לבלות זמן עם החברה (גרוש), צריך להתאמן, להכניס 6 ארוחות ביום, פגישות ייעוץ, להתייחס גם לפורום ולאנשים, להספיק לעבור על מאמרים חדשים, בנוסף עכשיו אני צריך גם לעבור קורס ערב בנהיגה מונעת ומהעבודה רוצים שאני אלך להשתלמות של חודש כל יום שישי.

אז אתה בטוח שאין לך זמן ואתה עייף? או שאתה פשוט עצלן מדיי?
אני לא יורד עליך או משהו, אבל קום און חביבי, אם משטות כמו קצת לימודים אתה מדבר ככה, רק חכה שהחיים שלך יהפכו יותר קדחתניים, אז באמת תצטרך משאף אסטמה קרוב אליך.

התשובה שלי לבעיה שלך היא פשוט - תגדל סט ביצים ומוטיבציה ובמקום להגיד אני עייף, אני לא יכול אין לי זמן, תנסה למצוא זמן!

אתה אמור לקום ב7 לבית ספר?? אהלן אהלן תכיר את השעה 5:30 - אחלה שעה לעשות הליכה וגם תגיע רענן לכיתה.
אתה עייף אחרי הלימודים? לך לישון שעתיים וקום רענן לאימון.
קשה לך לאכול? אהלן - תכיר את אני אוכל כל שעה פרוסה אחת אם צריך.

הפתרונות אצלך לא אצלנו. הפתרונות רק תלויים ברצון שלך.
אם נכים מצליחים לעשות דברים מופלאים באולימפיאדה אז הבעיות שלך קטנות, ממש ממש קטנות.

👏

קודם כול,תודה על התשובה המעניינית 😃

והלוואי שיכלתי לישון אפילו שנייה לפני החדר כושר,אני מסיים בית ספר ב-4,מגיע לבית ב4וחצי והאוטובוס בעשרה לחמש,אחרי זה אני הולך 20-30דקות..
בשבוע הראשון לחדר כושר הייתה לי מוטיבציה עצומה,אבל עכשיו אני מגיע לחדר כושר ומתבאס,אני לא מצליח לעלות במשקלי עבודה בגלל שאני ממש עייף.

בכול מקרה,אני ישרוד,אני גם ככה מתאמן פעמיים בשבוע בנתיים בגלל הבגרויות.
אחרי הבגרויות יהיה לי יותר זמן.
אחי .. נשאר עוד שבוע לבצפר,אנלא בא לזלזל חלילה אבל זה נשמע טיפה שאתה מתרץ למה לא
במקום למה לא תגיד לעצמך זין על הכל אני הולך לרדת את ה Xמשקל שבאלך ולא משנה מה ,ותעשה את זה

רון בוא אני אנסה לשים את החיים שלך בפרופורציות קצת, בסדר? תישאר איתי.

אתה מתלונן על חוסר זמן ועייפות? אני קם כל יום ב5:30 צריך לקחת את הילדים שלי לגן מרחובות ללוד וחזרה לרחובות לעבודה
אני גם צריך להחזיר אותם כל יום.
אני צריך לעבוד כל היום במעבדה, אני צריך עוד לבלות גם זמן עם הילדים, צריך לבלות זמן עם החברה (גרוש), צריך להתאמן, להכניס 6 ארוחות ביום, פגישות ייעוץ, להתייחס גם לפורום ולאנשים, להספיק לעבור על מאמרים חדשים, בנוסף עכשיו אני צריך גם לעבור קורס ערב בנהיגה מונעת ומהעבודה רוצים שאני אלך להשתלמות של חודש כל יום שישי.

אז אתה בטוח שאין לך זמן ואתה עייף? או שאתה פשוט עצלן מדיי?
אני לא יורד עליך או משהו, אבל קום און חביבי, אם משטות כמו קצת לימודים אתה מדבר ככה, רק חכה שהחיים שלך יהפכו יותר קדחתניים, אז באמת תצטרך משאף אסטמה קרוב אליך.

התשובה שלי לבעיה שלך היא פשוט - תגדל סט ביצים ומוטיבציה ובמקום להגיד אני עייף, אני לא יכול אין לי זמן, תנסה למצוא זמן!

אתה אמור לקום ב7 לבית ספר?? אהלן אהלן תכיר את השעה 5:30 - אחלה שעה לעשות הליכה וגם תגיע רענן לכיתה.
אתה עייף אחרי הלימודים? לך לישון שעתיים וקום רענן לאימון.
קשה לך לאכול? אהלן - תכיר את אני אוכל כל שעה פרוסה אחת אם צריך.

הפתרונות אצלך לא אצלנו. הפתרונות רק תלויים ברצון שלך.
אם נכים מצליחים לעשות דברים מופלאים באולימפיאדה אז הבעיות שלך קטנות, ממש ממש קטנות.

שמע אני מעריץ אותך .. ולא על הסדר יום הלחוץ שלך, אלא על הסבלנות שלך כלפי האנשים בפורום ..;susss

• פותח/ת השרשור
אחי .. נשאר עוד שבוע לבצפר,אנלא בא לזלזל חלילה אבל זה נשמע טיפה שאתה מתרץ למה לא
במקום למה לא תגיד לעצמך זין על הכל אני הולך לרדת את ה Xמשקל שבאלך ולא משנה מה ,ותעשה את זה

אל תבין אותי לא נכון,אני הולך למכון גם כשאין לי כוח אפילו.
אבל אני מרגיש שזה בזבוז זמן,אני הולך לשם פשוט עייף.

בכול מקרה,נשאר עוד שבוע ואז אני ימשיך כמו שצריך בחדר כושר.

ואביעד,תודה רבה לך על העזרה,אפשר לנעול.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית