הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

[עזרה] תרגילים טובים לבטן + טרפזים

• פותח/ת השרשור Mrb0dy
  • פורסם בתאריך

Mrb0dy

משתמש מתחיל
216
1
נק' מוניטין:
33
216
1
אני רוצה להתחיל לעבוד על הבטן חזק כי עד עכשיו מאז שהתחלתי להתאמן לא עבדתי עליה .
כנ"ל לגבי טרפזים ... אני רוצה להתחיל לעבוד גם עליהם

אם תוכלו להביא לי פה בקישור תרגילים טובים לבטן + לטפרזים אני אשמח וזה יעזור לי מאוד .

• פותח/ת השרשור
אני עושה סקוואטים ... אשמח אם תוכלו לרשום לי פה עוד תרגילים טובים .

לבטן באמת שהכל אותו חרא, אנשים מאבדים סבלנות מהר אז הם מחפשים תרגילים אחרים
לגבי הטרפזים דדילפט ופרס יכסו אותך, הם עובדים שם מספיק

• פותח/ת השרשור
אוקיי מצוין זה תרגילים שאני דווקא כן עובד עליהם .
העניין הוא שחזרה לי הדלקת במרפק ואני עכשיו בתקופה של טיפולים כדורים ופזיותרפיים
והאמת שהפסקתי להתאמן למשך שבועיים ואני רוצה לחזור לעבוד .
השאלה היא אם אני יכול לעבוד על התרגילים האלו עם דלקת במרפק ואם זה לא יפגע בי עוד יותר ?

אוקיי מצוין זה תרגילים שאני דווקא כן עובד עליהם .
העניין הוא שחזרה לי הדלקת במרפק ואני עכשיו בתקופה של טיפולים כדורים ופזיותרפיים
והאמת שהפסקתי להתאמן למשך שבועיים ואני רוצה לחזור לעבוד .
השאלה היא אם אני יכול לעבוד על התרגילים האלו עם דלקת במרפק ואם זה לא יפגע בי עוד יותר ?

לפי דעתי האישית,אתה תפגע יותר בגוף שלך בזמן דלקת מרפקים.

אם לא כואב לך בזמן ביצוע התרגיל, אין נזק. אם כואב, תפסיק.

אנחנו לא יכולים לקחת אחריות על פציעה במקרה ש.. לכן אני ממליץ שתלך למישהו שיבחן אותך, כלומר רופא(שמבין, כן:P?).
אם לא כואב לך בזמן ביצוע התרגיל, אין נזק. אם כואב, תפסיק.
אם אין כאב בזמן ביצוע התרגיל אבל כן כואב לו אחרי האימון(או בזמן האימון אחרי התרגיל)?

אנחנו לא יכולים לקחת אחריות על פציעה במקרה ש.. לכן אני ממליץ שתלך למישהו שיבחן אותך, כלומר רופא(שמבין, כן:P?).

אם אין כאב בזמן ביצוע התרגיל אבל כן כואב לו אחרי האימון(או בזמן האימון אחרי התרגיל)?
אז, למיטב ידיעתי, לא מדובר בדלקת (אבל אני לא רופא ואולי אני טועה כאן). ברור שאם התרגיל גורם לכאב מאוחר צריך לא לחזור עליו, מלבד כאבי שרירים.

בדדליפט אין יותר מדי תנועה או מתיחה של המרפק אז אני לא חושב שתהיה לך בעיה.
אם הזווית שאיתה אתה תופס אתה המוט מאחורי הראש לא מכאיבה לך במרפקים, אין משהו אחר שיפגע בך במהלך התרגיל.
כל תרגיל אחר שבו כן יש תנועה של המרפק: כפיפה, פשיטה, לחיצה, הכל תלוי בך וספציפי לכל תרגיל והזווית שלו.
בעיקרון אם לא כואב לך כנראה שהחלק המודלק בשריר בשריר לא פועל שם יותר מדי אז אתה יכול לעבוד על התרגיל.

Back
למעלה תחתית