הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צריך עזרה לגבי שימוש בגיינר,גלוטמין,סוכר ענבים וקריאטין.

Ido Feder

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
שלום לכולם, אני משחק כדורסל עכשיו קניתי גיינר, קפסולות של גלוטמין,קריאטין וסוכר ענבים, אני צריך עזרה לגבי הצריכה היומית של כל מוצר איך להשתמש בו וכמה פעמים ביום שמעתי על שבוע העמסה של קריאטין לא כל כך הבנתי איך להשתמש בכל מוצר מקווה שתעזרו ותודה לעוזרים.

ברוך הבא לפורום,
מפנה אותך להכרזה בראש הדף, נא לקרוא אותה:
http://www.lbs.co.il/announcement.php?f=33

החלק הרלוונטי עבורך תהיה הכתבה "תוספי תזונה" חלק א' וחלק ב', מומלץ בחום לקרוא ולהבין מה כל תוסף תזונה נותן ואילו תוספים צריך- בחלק ב' יש לך הסבר על קריאטין.
חפש בפורטל כתבה בשם "אבקות חלבון תוספי תזונה ומה שביניהם" שם יש הסבר על גלוטמין וחלבון.

את סוכר הענבים צורכים לרוב ישר לאחר האימון, יחד עם אבקת החלבון ו/או עם הקריאטין.

זה עונה לך על כל השאלות,
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
אוקי הבנתי תודה רבה!!

- - - עידכון הודעה - - -

רק עוד שאלה, את הסוכר ענבים איך לוקחים כיאלו מה הצריכה שלו ביחד עם הקריאטין? כפית שתי כפיות לא מובן לי הכמויות שצריך.

אוקי הבנתי תודה רבה!!

- - - עידכון הודעה - - -

רק עוד שאלה, את הסוכר ענבים איך לוקחים כיאלו מה הצריכה שלו ביחד עם הקריאטין? כפית שתי כפיות לא מובן לי הכמויות שצריך.

יחס של 1:20 יתן לך שיפור של 10% בספיגה, כלומר על כל 5 גרם קריאטין - 100 גרם סוכר ענבים.
אתה יכול להבין שזה לא ממש ריאלי, אבל מה שכן - יש לך סוכר לקפה בשנה הקרובה 😃

• פותח/ת השרשור
חחחח כן הבנתי עכשיו שזה לא כל כך יועיל לי הסוכר ענבים, תודה בכל מקרה

נערך לאחרונה:
Back
למעלה תחתית