נק' מוניטין:
16,321
- 1,801
- 3
- פותח/ת השרשור
אני לא סופרת קלוריות. אני פשוט אוכלת. מעבר לזה אין לי מושג.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
רק המשקל.הנתונים שלך סודיים?
והיקף חזה?
מה אורך הזין שלך, מר משקל 50 קילו 5 אחוז שומן שאף אחד לא יודע איפה הוא מתאמן אם בכלל?
אני זוכרת בפעם הראשונה שעשיתי סינדי חשבתי שבקלות אני עושה 10. טעות מרה... אני בדרך כלל רוצה למות כבר אחרי הסיבוב הרביעי. אני לא למדתי עדיין לעשות קיפינג, ובמתח רגיל עקב היותי בת אני חלשה, ואני מצליחה רק אחד כל פעם. וגם זה מידיים כמעט כמעט ישרות, ולא לגמרי.סינדי היא אחת הבחורות המתעתעות שיש בארסנל של קרוספיט. על הנייר זה נראה קל. אחרי חמישה סיבובים כבר בא למות. גם אצלי השכיבות סמיכה הפכו להיות הגורם המגביל מרגע שהקיפינג מתח שלי נעשה יעיל.
יש לך deadhang pullup ? הטרנד עכשיו בקרוספיט הוא להתחיל לעבוד על הקיפ רק אחרי שיש אחד או שניים דדהאנגס. אם את לא קוראת את הבלוג של ביירס אז את צריכה.
http://byerscrossfit.blogspot.com/
אני לא למדתי עדיין לעשות קיפינג, ובמתח רגיל עקב היותי בת אני חלשה, ואני מצליחה רק אחד כל פעם.
אף דדליפט לא נחשב עד שאין שם 4 פלטותלא ידעתי שיהיה קל. זו לא אשמתי שאני כזו טובה.
והדבר היחידי שלא נחשב זה ה- deadlift שלך.
12.05.09:
האתגר נעשה!
20 חזרות עם 60 ק"ג.
פעמיים.
היה קל 😵💫🥊
מה RM 10 שלך ?
לי יש הרגשה שזה לא 60 ק"ג. להזכירך האתגר אומר 20 חזרות עם RM 10 או לפחות משהו שקרוב אם היה לך קל סימן שזה לא קרוב בכלל ל RM 10.
הכוונה היא לקחת 75% מהRM1 ולעשות 20 חזרות.מישל, תסביר לי איך אפשר לעשות סט של 20 עם RM10. זה לא אוקסימורון?