א גרויסע מציאה

• פותח/ת השרשור
מה RM 10 שלך ?
לי יש הרגשה שזה לא 60 ק"ג. להזכירך האתגר אומר 20 חזרות עם RM 10 או לפחות משהו שקרוב אם היה לך קל סימן שזה לא קרוב בכלל ל RM 10.
חשבתי שזה קרוב ל- 10RM שלי.... כנראה שלא.

מישל (וקורן), האתגר הוא לשים כמה שיותר משקל ל 20 חזרות. אף אחד לא עושה את זה עם ה 10RM האמיתי שלו.

המשקל שבו צריך לבצע ל 20 חזרות אמור להיות מאתגר זה הרעיון של האתגר לא?!
אם מראש יודעים שעם משקל מסיום אפשר לבצע 20 חזרות זה לא היה אתגר ואם היא עשתה 2 סטים עם אותו משקל סימן שהיא לא מתאמנת מספיק חזק אם היא חשבה ש60 קילו היא לא תסגור. כל הרעיון לשים את המשקל שאתה לא בטוח שתצליח זה האתגר ולא לשים משקל שאתה כן מצליח זה לא מאתגר.

• פותח/ת השרשור
קיצר כואב לכם באגו שאני יותר חזקה... 😃

סתם, אני מבינה אותך, אבל באמת חשבתי שאני לא אצליח, וגם לא התכוונתי לעשות שני סטים. זה הרג אותי לחלוטין.
אמרתי, שבוע הבא עם יותר משקל.

המשקל שבו צריך לבצע ל 20 חזרות אמור להיות מאתגר זה הרעיון של האתגר לא?!
אם מראש יודעים שעם משקל מסיום אפשר לבצע 20 חזרות זה לא היה אתגר ואם היא עשתה 2 סטים עם אותו משקל סימן שהיא לא מתאמנת מספיק חזק אם היא חשבה ש60 קילו היא לא תסגור. כל הרעיון לשים את המשקל שאתה לא בטוח שתצליח זה האתגר ולא לשים משקל שאתה כן מצליח זה לא מאתגר.

סבבה, אז גם הסקוואט של geniarus לא תופס.

התכוונת להגיד "עקב היותי חלשה אני חלשה". כשהתחלתי להתאמן הייתי באותו מצב כמוך, כלומר לא שהייתי בת אלא שהיה לי פחות ממתח אחד בקושי. היום אני מסוגל לעשות 10 דדהאנגס והרבה יותר קיפינג. זה לא מרשים בשום קנה מידה אבל זה אחד הדברים שראיתי בהם הכי הרבה שיפור.
בקיצור, בלי תירוצים, תגידי לאלכס להוציא את המסרטה מהבוידם ולהכין אותה לקראת החמישיה. 🤪

מהזה דדהאנגס? ואיך לומדים לעשות קיפינג כמו שהם עושים בקרוספיט (שהם גם מזיזים את עצמם קדימה ואחורה ולא רק דוחפים עם הרגליים)?
וחייב לרשום:
פאק את יותר חזקה מקורן

דדהאנגס = deadhangs זה מתח פשוט בלי להשתמש במותניים או בשום תנופה אופקית. המתח הרגיל שרוב האנשים עושים בתוכניות כח. יש המון סירטונים של הסברים לגבי קיפ. תחפש בעמוד הסרטים של קרוספיט. זה לא קשה, זה רק דורש אימון וטיפה קואורדינציה. זה עוד תרגיל מצוין לתירגול של core to extremity power transmission, שזה אחד העקרונות הכי חשובים בתנועה אתלטית. זה היכולת ליצור כח במרכז הגוף (איפה שאפשר לערב שרירים גדולים וחזקים) ולהעביר אותו לקצוות (ידיים ורגליים) בצורה יעילה, חזקה ומתפרצת. בדיוק כמו קלין.

• פותח/ת השרשור
תודה על המחמאות, אין צורך. באמת. עוד לא מגיע לי.

למה כל כך הרבה deadlift? סתם יצא ככה, השבוע למשל עוד לא עשיתי בכלל. התוכנית שלי מאוד גמישה. השבוע יצא לי יותר לעשות סקוואטים.

וקורן, כפרה עליו, כבודו במקומו מונח, והוא מזמן עקף אותי. אבל מאז שאנחנו לא מתאמנים ביחד הוא מתדרדר. כנראה מגעגוע.

האימון של אתמול:
squat- שלוש סטים של חמש, 80 ק"ג.
power clean- חמש סטים של שלוש, 30 ק"ג.

הסקוואטים היו כל כך קשים! הייתי גמורה מהאימונים הקודמים (הסינדי הזה קרע לי את הצורה) זו היתה טעות בכלל לעשות אותם. הקלינים הרגישו ממש טוב, אני מקוה שהם גם באמת היו טובים.
היום מנוחה. תודה לאל.

איך פאור קלין עם 30 ק"ג ?
את עושה עם הגבהה ?

30dgx95.jpg

• פותח/ת השרשור
רק את הראשון אני לוקחת מלמטה. לצערי. אבל לא נורא, לאט לאט. רק למדתי לפני שבועיים את התנועה.

ואני יודעת שאני ששון שמן, אבל ככה לשים כרזה? בסוף אני אבכה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תקרא לזה איך שבא לך. אני בכלל עוד לומדת לשלוט בתנועה...

15.05.09:
21-15-9
60 ק"ג deadlift
push-up

לקח לי 11:47 דקות.
אני חושבת שיכלתי לעשות את זה יותר מהר. לא היה לי קל, אבל רבע שעה אחר כך אני כבר מרגישה מוכנה לעוד אימון. אז זה מבאס.

שעה אחרי האימון- התחלתי להרגיש את העומס של כל השבוע משפיע על השרירים. אגב, לא נתפסו לי השרירים מהאתגר בכלל (רק טיפה לחי ימין :D ).

• פותח/ת השרשור
17.05.09:

21-15-9
Thruster- סט ראשון עם 65lbs, אבל היו לי כאבים מאוד מוזרים ומטרידים בטרפזים אז לשני הסטים הנוספים עשיתי עם 55lbs.
Burpee- תרגיל סיוט...

ניצחתי את עצמי. לקח לי 25:30. פעמים קודמת לקח לי באזור ה- 30 דקות ועשיתי עם מוט ריק (45lbs). מה שלוקח לי הכי הרבה זמן והכי קשה לי זה ה- Burpee, שזה פשוט סוג של התעללות.

ברפיז זה מהשטן, אבל בשבילי זה ה- gut check האולטימטיבי. צריך כח רצון מברזל בשביל לקפוץ שוב ושוב לרצפה בלי סיבה טובה. כל הכבוד.

בנצרום תנסה לעשות RM1 סקוואט 😛
עבודה טובה ילדה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית