הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

א גרויסע מציאה

יפה יפה , elite .

אגב יש החוק שאם אין סרטון זה לא קיים.

הבעיה היא שתפסת את המוט כמו HIGH BAR ועשית LOW BAR אז זה יצא מין ערבוב כזה. אם את רוצה LOW BAR תתפסי את זה ממש על קו הכתף האחורית (בסט המוט היה מעל הכתף)

יפה אתה מלמד איך לעשות סקוואטים ,דדליפט כל זה ועוד עלית 50 קילו בחצי שנה .
אתה באמת תופעת טבע .

11.05.09

אימון crossfit לפנים- סינדי.
20דקות, מקסימום סיבובים של- 5 מתח, 10 שכיבות שמיכה, 15 סקוואט (בלי משקל).

לצערי אני עדיין גרועה ועשיתי רק 7 סיבובים. דווקא השכיבות שמיכה הורג אותי. מתח אני עושה בגרויטון עם 20 קילו (משמע שמשכתי משקל גוף מינוס 20 קילו, למי שלא מכיר) כי אני חלשה...

היה כל כך מפוצץ היום במכון שזה היה מגעיל, אני לא מבינה למה אני עדיין מתאמנת שם.
אמנם לא שיפרתי את מספר הסיבובים מהפעם הקודמת שעשיתי את האימון הזה, אבל שיפרתי את ה"מתח".

השיא שלי 19 סבבים 😉
http://www.lbs.co.il/showpost.php?p=36404&postcount=155

זה פשוט 30 דק' של סינדי, אבל זה לא כמה שיותר סיבובים, אלא כל דקה זה סיבוב.

22.05.09:
אני ממש מתביישת לכתוב את זה.
התחלתי את ה- Micheal ,WOD.
במקום לרוץ אני עושה חתירה כי עד שאני לא אעשה מדרסים קצת אסור לי לרוץ. בעבר עשיתי 40 Back Extensions, ובטן רגיל. הפעם החלטתי לעשות 50, ובטן בשיפוע. טעות!
באמצע הסיבוב השני קיבלתי בחילה נוראית. הפסקתי ונזרקתי על איזה מזרון. אחרי כמה דקות החלטתי להרים את עצמי בכוח ולסיים את הסיבוב השני לא משנה מה יהיה. היה קשה לקום, אבל סיימתי את הסיבוב השני. הייתי ממשיכה לשלישי אבל החד"כ נסגר (באתי מאוחר, הייתי בטוחה שאני אסיים מהר...). בכל מקרה זה היה ביזיון, אז מחר אני אלך שוב להתאמן.
כשחזרתי הביתה ניסיתי חצי שעה לעשות עמידת ידיים. אני מקווה שהעקשנות בסוף תשתלם ויהיה לי סרטון של Handstand Push-up.

"מציאה גדולה" אבל בציניות. על מישהו בינוני ומטה אומרים בציניות "א גרויסע מציאה..."

וזה גם השם של הלהקה שהיתה לי 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית