הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

א גרויסע מציאה

עידן ואלכס נכנסו כאורחים בהולמס פלייס בחיפה, לי יש מנוי לכל הסניפים.
חרא מקום. אין rack וכל המוטות חלודים. מזל שאני לא צריכה להתאמן שם יותר.

1.06.09-
1000 מטר חתירה
21 מתח (גרויטון 25- ק"ג)
21 95lbs squat
750 מטר חתירה
18 מתח (גרויטון 25- ק"ג)
18 95lbs squat
500 מטר חתירה
15 מתח (גרויטון 25- ק"ג)
15 95lbs squat

תירוצים: אחרי לילה על מיזרון בבסיס ובלי ארוחת בוקר. גם תלו אצלנו במשרד מתח, ואני לא מפסיקה לעשות, אז ה"מתח" הרג אותי באימון.
זמן: 32:30.

האימונים ה"אירובים" שלי ממש גרועים, כנראה בגלל זה אני מנסה לברוח כל הזמן לאימוני כח. וגם כי זה הכי הכי אחי.

כן, האמת שזה היה החלק הקל. יש מצב שהייתי צריכה לשים יותר משקל.
אני כנראה לא כל כך טובה בלחשב את הכח שלי.

לנו אין מכשיר חתירה טוב =\ הכוח שצריך להפעיל הוא כל כך קטן שאפילו לסבתות בנות ה100 במכון זה קל :(

לנו אין מכשיר חתירה טוב =\ הכוח שצריך להפעיל הוא כל כך קטן שאפילו לסבתות בנות ה100 במכון זה קל :(
גם אם ההתנגדות לא הכי מוצלחת תשים לב ל- RPM ותשמור אותו גבוה. תשמור גם על מרפקים גבוהים, ותשנה מידי פעם את האחיזה. או שתעשה תחרויות עם הסבתות 😃

בונא, את בחורה ומרימה משקלים מטורפים, אבל במתח את קצת חלשה, כל הכבוד!.
תודה. אני עובדת על המתח, מקוה שזה ישתפר. אבל בת'כלס מתח ובנות זה לא משהו שהולך כל כך טוב ביחד.

תודה. אני עובדת על המתח, מקוה שזה ישתפר. אבל בת'כלס מתח ובנות זה לא משהו שהולך כל כך טוב ביחד.

שוב פעם תירוצים 😃
תראי כמה סרטים של קרוספיט כל פעם שהמשפט הזה נכנס לך לראש.

לא נראלי הבנת עד כמה זה קל... הן עושות שעות על המכונה על ההתנגדות הכי גדולה וזה לא נראה שזה מפריע להן

שוב פעם תירוצים 😃
תראי כמה סרטים של קרוספיט כל פעם שהמשפט הזה נכנס לך לראש.
למען האמת, רובן עושות קיפינג. מעטות עושות מתח מלא.

לא נראלי הבנת עד כמה זה קל... הן עושות שעות על המכונה על ההתנגדות הכי גדולה וזה לא נראה שזה מפריע להן
האמת שבהתחלה זה נראה קל, אבל אחרי כמו מאות מטרים זה כבר לא כזה פשוט. תנסה לחתור קילומטר או שניים. אולי זה נראה לך קל אבל זה לא בהכרח נכון. אולי הן גם עובדות לאט. זה כמו להגיד שהליכון זה גרוע כי יש אנשים שמסוגלים ללכת עליו שעה, אבל במהירות 2 קמ"ש. האמת שבלי קשר הליכון זה גרוע... 😃

אימון!
02.06.09-
ניסיתי לעשות DT כמובן שאני לא מסוגלת לעשות במשקלים המקוריים.
חמישה סיבובים של:
135lbs Deadlift 12 שני הסיבובים הראשונים היו עם 155lbs אבל הבנתי שרחוק אני לא אגיע עם המשקל הזה.
9 65lbs Hang power clean
65lbs Push Press 6 הייתי יכולה עם יותר משקל, אבל לא יכלתי להוסיף בגלל ב- Power clean. מספיק השבתתי שתי מוטות, יותר מזה היו מתחילים לבכות במכון, וגברים בוכים זה פטאתי.

זמן: נצח! (38 דקות).
מצחיק, אבל לפני הסיבוב האחרון הלכתי ללוקר להביא כפפות כי הידיים שלי כבר מתו, ככה שיצא לי לנוח שתי דקות, וכמובן שהסיבוב האחרון היה הכי קצר. בכמה דקות טובות. עצוב.
לכל מי שקרא את SS ודואג, אין מה לדאוג הכפפות התאימו למה שלבשתי 😃 (אבל לא ללק...)

לפני ואחרי אימון ה- DT ניסיתי בהשראת האימון היומי ללמוד לעשות Overhead Squat. נראה לי שתפסתי את הרעיון הכללי אבל לא הצלחתי עם מוט רציני, רק עם המוטות שטות שיש בחדר סטודיו. בכל מקרה למדתי שמוט סגול שוקל יותר ממוט כחול. באימון הבא נבדוק כמה שוקל מוט אדום :D

ורשמית אנסתי לעצמי את כתף ימין.

סבבה של אימון.

אני מסכים לגבי המתח. רובן עושות קיפ ואני לא רואה שום דבר רע בזה. מה גם שיש transfer לא רע בכלל מהקיפינג מתח למתח רגיל (פחות בכיוון השני). אתה עושה קיפ?

המוטות הצבעוניים האלה נשמעים מגניב. זה די מבאס כשאתה חייב לקפוץ ממק מטאטא לעשרים קילו. זה בסדר גמור לבנות לאט לא את הכח בסקוואטים האלה. זה דורש כח, גמישות ויציבות שאין בסקוואטים רגילים.

סבבה של אימון.

אני מסכים לגבי המתח. רובן עושות קיפ ואני לא רואה שום דבר רע בזה. מה גם שיש transfer לא רע בכלל מהקיפינג מתח למתח רגיל (פחות בכיוון השני). אתה עושה קיפ?

המוטות הצבעוניים האלה נשמעים מגניב. זה די מבאס כשאתה חייב לקפוץ ממק מטאטא לעשרים קילו. זה בסדר גמור לבנות לאט לא את הכח בסקוואטים האלה. זה דורש כח, גמישות ויציבות שאין בסקוואטים רגילים.
אני מנסה לעשות קיפינג. עוד לא לגמרי הולך. אני מאמינה שכשאני אצליח לעשות מתח נורמלי הקיפינג יבוא מהר. עכשיו כשיש לי מתח במשרד אני מקוה שההתקדמות תהיה יותר מוצלחת.

המוטות הצבעוניים האלה זה דיי שטות 😃 הרגשתי כמו בקליפ של בריטני ספירס. אבל ללא ספק זה עדיף על מקל מטאטא. במכון בצפון יש גם מוט קצר שהוא 16 קילו, ננסה לעבוד איתו בשבת.

שכחתי שכבר היינו בנושא הזה. אני בהחלט תומך בקודם להשיג איזה 2-3 מתח רגיל לפני שעובדים חזק על הקיפ. אני בטוח שתתקדמי הרבה יותר מהר כשיש לך מתח בעבודה.

03.06.09-
5X5 Back Squat
5X135lbs, 5X155lbs, 5X165lbs 5X175lbs, 5X185lbs

עשיתי היום לפחות 30 מתח במהלך היום (כל פעם אחד). אבל אני עדיין לא מצליחה להתחיל מידיים ישרות לגמרי.

GTG FTW!!

תוך notime את מרביצה מתח בשרשרת. אני במקום תומר הייתי מתחיל לעבוד !! 😃

לא עידכנתי כבר זמן מה, והאמת שלא היה כל כך מה לעדכן...
ביום שבת הלכתי להתאמן אבל מאוחר מידי, עד שסיימתי לאמן את אמא, לי כבר לא נשאר זמן.

06.06.09-
מה שבכל זאת הספקתי, סיבוב אחד על אופניים של
5seconds on, 10 seconds off, 20 seconds on, 10 seconds off, 10 seconds on, 10 seconds off, 30 seconds on, 10 seconds off, 15 seconds on, 10 seconds off, 25 seconds on, 10 seconds off​
וגם:
400 מטר חתירה
21 Push Press עם 65lbs
400 מטר חתירה
Push Press 18 עם 65lbs

הסיבוב על האופניים אמנם קצר, אבל בהחלט קשה. השבוע אם יהיה לי זמן אני אנסה לסיים שלושה סיבובים כאלו.

07.06.09-
אחרי חימום קצר הבנתי שעם כתף אנוסה ואולי שעתיים שינה בלילה לא כל כך נעים להתאמן. עשיתי המון Hang Clean בסוף גם קצת שיחקתי עם המשקלים ועשיתי כמה עם 40 ק"ג. בשביל שהכתף לא תחלים 😃

היום לצערי הייתי צריכה להישאר לאיזו תורנות עד 20:00 במשרד, אז כדי לא לפספס אימון ובגלל שיש לנו מתח במדור החלטתי לעשות סינדי. ואז בבוקר גיליתי שזה גם ה- WOD. אני כל כך טובה בלנחש אימונים!
אז עשיתי היום סינדי- 9 סיבובים עם מתח אמיתי. אמנם הידיים לא ישרות לגמרי. ובסטים האחרונים שתי החזרות האחרונות של כל סט היו עם תנופה קטנה.
אבל שיפרתי ב- 2 סיבובים!!!!
וירדתי מהגרביטון ה- !@%&^$%.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית