א גרויסע מציאה

אתה שוקל כמו ילדה 🚬🤪🚬
ואתה שוקל כמוהו 😃

30.06.09-
שיחקתי קצת עם power clean ועשיתי כמה חזרות של 95lbs (למתעקשים- 43ק"ג).
אחר כך עשיתי Michael לקח לי 32 דקות. ת'כלס לקח 40 אבל חיכיתי 8 דקות עד שפינו לי את המכשיר בשביל ה- Back extension בסיבוב האחרון. אבל גם ככה הגב שלי היה גמור, אז אולי עדיף ככה.

למה היה צריך לקרות משהו? זה המון חזרות ועל זמן, לא צריך משקל רציני ב- Squat. ורוב הזמן הולך על ה- Burpee, שאני מרגישה שמתחיל להשתפר. עכשיו אני מרגישה חרא מהחזרה החמישית, שעד היום רציתי למות כבר בחזרה השלישית.

את אומרת כדאי לנסות את האימון הקרוספיט האחרון שעשית אחרי האימון שלי היום?
(ישלי סקוואט ודדליפט ואולי פרס היום)

האימונים של Crossfit הם אימונים בפני עצמם. עדיף אם יש לך יום אחר, פנוי מאימון, אז ללכת לעשות. זה יהיה מאוד קשה לבצע כל אימון Crossfit בצורה טובה אחרי אימון כח. אולי אם רק בא לך ממש להזיע, כי תוצאה טובה אני בספק אם תהיה לך. וחלק מהיופי של האימונים האלו שהם לא ארוכים. אז אם המכון קרוב לבית- אין תירוצים 😃

1.06.09-
1000 מטר חתירה
21 מתח (גרויטון 25- ק"ג)
21 95lbs squat
750 מטר חתירה
18 מתח (גרויטון 25- ק"ג)
18 95lbs squat
500 מטר חתירה
15 מתח (גרויטון 25- ק"ג)
15 95lbs squat

תירוצים: אחרי לילה על מיזרון בבסיס ובלי ארוחת בוקר. גם תלו אצלנו במשרד מתח, ואני לא מפסיקה לעשות, אז ה"מתח" הרג אותי באימון.
זמן: 32:30.

האימונים ה"אירובים" שלי ממש גרועים, כנראה בגלל זה אני מנסה לברוח כל הזמן לאימוני כח. וגם כי זה הכי הכי אחי.
אותו אימון, זמן 31:56.
הפעם עשיתי בגרויטון, 20- ק"ג. את החזרות הראשונות של המתח עשיתי רגיל ולא על הגרויטון, אבל אין כל כך איפה לעשות אצלנו במכון, לפחות לא לאנשים נמוכים וחלשים. אז אני מניחה שביזבזתי על זה לפחות דקה שתיים. וגם על העובדה ששלושת המכשירים ממש רחוקים אחד מהשני והייתי צריכה לרוץ ברחבי המכון.

תתחדשי על הכינוי החדש בצד .
אני מחכה שהוא יתחלף לelite .

06.07.09-
PR) 190lbs 3x5 Squat)
105lbs 3x5 Bench Press
230lbs 1x3 Deadlift

משום מה הייתי בטוחה שעשיתי כבר 5 עם 100ק"ג. מסתבר שלא.... אז לא כל כך הצלחתי לסיים 5 עם 105 ק"ג, הרביעי כבר לא ננעל. האמת שהרגשתי ממש טוב עם ה- squat וה- Bench שזה משמח כי מאז שסיימתי את הדיאטה של ליל לפני כמה חודשים הייתי תקועה על 95lbs ב- bench אז מי יודע, אולי אני אתחיל לחזור לעצמי עכשיו.

חחחח כי אני לא עוקב אחרי התגובה.. אני שואל ואז שוכח להיכנס לאשכול או לפעמים שוכח בכלל באיזה אשכול שאלתי את זה.

מעולם לא קיבלת תשובה, וספק אם תקבל בקרוב 😃.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית