א גרויסע מציאה

כמובן שלרדת.

07.07.09-
75lbs Power Clean 30

זמן: 9:06
הרגשתי טוב אחר כך, אז המשכתי לעוד אימון.
שלושה סיבובים של:
500 מטר חתירה
165lbs Deadlift 10

זמן: 18:39

לא ממש. הדבר היחידי כרגע שאני עושה בכוונה זה להימנע מלרוץ בגלל בעיות בכף רגל, ולהימנע מלהרוג את הכתף האנוסה שלי.
מעבר לזה אני עושה מה שמתחשק לי, במבנה של שלושה אימוני crossfit רנדומלים בשבוע (בעיקר סיבולת אבל גם כח) ואימון כח אחד.

פויה, בקושי 24 שעות חלפו מהפוסט האחרון ומה אני עושה??? רצה. פויה.
עשיתי הבוקר את WOD של אתמול, לא היה לי איך להגיע למכון בשביל לעשות חתירה במקום ריצה, אז רצתי. עם החתולה של אחי ועל הליכון צולע (באמת צולע...).

ארבע סיבובים של:
400 מטר ריצה (מהירות 13 בהליכון)
50 סקוואטים.
זמן: 19 דקות.

לא רצתי למעלה מחצי שנה. שונאת לרוץ. רצה גרוע. הזעתי כמו סוס. היה קשה טילים. סעמק.

אני עושה שינוי קטן בתוכנית אימונים, עוברת ל- CFSB (הסבר על התוכנית בקרוב מאוד בפורום crossfit).

13.07.09:
195lbs 3X5 Squat

75lbs Squat Clean 30 זמן: 13:26

14.07.09-
215lbs 3X3 Deadlift

165lbs 1X15 Deadlift

שלושה בסיבובים של:
300 מטר חתירה
10 בטן בשיפוע
10 גב תחתון (Back Extension)
11:55

17.07.09-
95lbs 3X5 Front Squat

135lbs 1X15 Back Squat

מיני DT, שלושה סיבובים של:
135lbs Deadlift 12
80lbs Hang Power Clean 9
80lbs Push Press 6
זמן: 18:31

פעם ראשונה שאני עושה Front Squat ולכן המשקל הנמוך.

לפי התוכנית הייתי אמורה לעשות היום metcon של פחות מעשר דקות, אבל פיספסתי את האימון אתמול אז עשיתי metcon של 20 דקות.

נערך לאחרונה:
18.07.09-
77lbs 3X5 Press

14-10-6
45lbs Press

יכול להיות שהמקור לכאבים שלי בכתף נמצא, אני כנראה לוקחת אותן אחורה בסוף הלחיצה וזה מה שגורם לכאבים. היה אמור להיות מטקון של 20 דקות, אבל לא הרגשתי טוב, וגם לא היה לי זמן. מחר עוד אימון...

אני לא כל כך קורא את הלוג שלך, אבל אחרי כל פעם שאני עושה פרונט סקוואט אז יום אחרי הכתפיים כואבות... יש מצב בגלל זה הכתפיים כואבות 😃

לא, הכתף שלי כואבת כבר זמן מה. אתמול פעם ראשונה שעשיתי Front Squat בכלל.
*בדיקה קצרה...*
לא תפוס לי כלום... כנראה הייתי צריכה לשים יותר משקל.

לא, הכתף שלי כואבת כבר זמן מה. אתמול פעם ראשונה שעשיתי Front Squat בכלל.
*בדיקה קצרה...*
לא תפוס לי כלום... כנראה הייתי צריכה לשים יותר משקל.

לא הייתי משתמש בזה בתור מדד. כשצוברים רצף אימונים טוב של כמה שבועות אין שום הכרח שתרגישי DOMS גם מאימון מאוד יעיל. אם סיימת את החזרות בכיף אז שבוע הבא תעלי קצת במשקל או בחזרות (15-12-9) וזהו.
את עושה סטים across ב- CFSB ?

כרגע אני עושה Across, אני יודעת שזה קצת לא אפשרי, סביר להניח שכבר השבוע אני אפסיק עם זה.
ברור לי שאם תפוס לי או לא זה לא המדד הכי מדוייק, אבל בגלל שזה תרגיל שלא ביצעתי מעולם אז היתי צריכה להיות תפוסה. בכול מקרה ברור שבאימון השבוע ב- Front Squat אני אעלה יותר משקל מבשאר התרגילים.

אדר איך בנוייה התזונה שלך? ZONE או משהו בסגנון הזה? או שלא נכנסת עמוק לעניין הזה?

אין לי תזונה, אני שמנה. בעצם יש לי הרבה תזונה, לקויה. 😃

19.07.09-
200lbs 3X5 Squat

Metcon 21-15-9
squat
כפיפות בטן
Burpee
זמן- 15:14

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית