א גרויסע מציאה

לא, אני לא מגיעה לבחילות ולסחרחורות עדיין, אני פשוט מגיעה למצב שאני לא יכולה לזוז. אני גם מתאוששת ממש מהר מהאימונים. עשר דקות ככה.

קטע משעשע, אחרי כל ה- snatches של יום ראשון הפסקתי להרגיש את האגודל באחת הידיים (נימלולים שכאלו). היום חזרה לי התחושה, אבל יש נקודה ביד שכשאני נוגעת בה אז אני מאבדת שוב תחושה באגודל. קצת הפריע לאימון, אבל ממש מגניב!

18.11.2009:

Elizabeth
21-15-9
clean 65lbs
dips של סבתות (על ספסל)

זמן: ***צונזר***

אנשים מרגיזים! מפריעים לי להתאמן, ואחר כך הולכים לבכות למדריך שאני נובחת עליהם. הורסים לי אימונים על זמן. אחר כך המדריך בא אלי ושאל אותי אם אני יכולה להתאמן בשעות אחרות כשאין כל כך הרבה אנשים.

עוד ללוג, אתמול תרמתי דם, אני ממש גאה שההמוגלובין שלי 13.6! זה הכי גבוה שהיה לי אי פעם לפני תרומת דם.

ואני עדיין לא מרגישה את האגודל ביד ימין.

נערך לאחרונה:
לא היה מחשב, אז עדכונים:

22.11.2009-
DeadLift 185-205-225-235-245-255-260 (בסטים הראשונים ביצעתי מספר חזרות)

23.11.2009-
הייתי בטיול יחידתי, הבאתי איתי חבל קפיצה ושיחקתי איתו וכמובן Burpees. הרבה קפיצות על רגל אחת.

24.11.2009-
עדיין בטיול היחידתי, היינו בחמי טבריה ומסתבר שיש שם חד"כ, ומוט ומשקולות יש, אז זה מה שחשוב.
70 ק"ג Squat 3X5 - היה rack, אבל בלי מה שיציל אותי, אז לא הלכתי כבד.
קצת clean ועבדתי גם על ה- snatch. עדיין יש לי בעיה עם האגודל, כל פעם שעשיתי jerk חזרה לי תחושת הנמלים באצבע.

היה מאוד משעשע, נכנסתי לחד"כ והמאמן כמעט נרדם על המזרנים בפינה. אחרי שהתחלתי להתאמן הוא היה בהלם וצילם אותי עם המוט כי הוא אמר שאף אחד לא יאמין לו אם הוא יספר עלי. דיברנו מלא וסיפרתי לו כמובן על קרוספיט ועל מארק המלך 😃. הוא אמר שזה היום הכי מעניין שהיה לו בשנתיים שהוא עובד שם.

לא, אני מתאמנת בעיקר בדיזינגוף סנטר, ובקריון. בעזריאלי מעפן ואין rack.

מתי את עוברת את השחקן פוטבול הקטן שבינהם ?

כשהיא תעשה 160
עוד מעט,
worlds-smallest-bodybuilder-1.jpg

אני לא מנסה לעלות 50ק"ג בחצי שנה. אני יותר מקווה לכיון ההפוך.

הכייף זה לקנות בגדים קטנים 😃

29.11.2009-
היה מפוצץ בחד"כ! היה תור ל-rack אז שוב שיחקתי עם המוטות על הרצפה.

Power clean ירידה ל-5 Front Squat (עבודה על הגמישות של המרפקים) וסיום עם jerk
snatch

שני סטים רצופים כאלו, עם 45lbs, 55lbs, 60lbs. עם 65lbs הצלחתי רק snatch אחד, אז הפסקתי עם ה- snatch והמשכתי עם השאר ל- 70lbs, 75lbs.
אחר כך עשיתי power clean 3X3 עם 80lbs.
וקינחתי עם עוד snatch.
מה שכן, ניצחתי את מערכת העצבים שלי, מצב האגודל השתפר.

זה היה אימון עיצוב או אימון פיסול הפעם? אני פשוט לא כל כך עוקב, אין לי הסמכה רשמית מוינגייט :\

זה היה אימון עיצוב או אימון פיסול הפעם? אני פשוט לא כל כך עוקב, אין לי הסמכה רשמית מוינגייט :\

זה היה אימון מיצוק.

1.12.2009-
שני אימוני CrossFit ברצף:

Front Squat 5X3 80-90-95-105-115lbs

Press 5X1 75-80-85-90-95lbs
Push Press 5X3 65-75-85-95-90lbs ב- 95lbs נכשלתי, התלחתי רק שניים, אז חזרתי אחורה ועשיתי 90
Jerk 5X5 55-65-70-75-80lbs

אפעם ראשונה שאני משלבת Jerk באימון אמיתי, ולא סתם עושה לכייף.
באופן מפתיע לא הכתפיים לא מרגישות כמו אחרי אונס. מוזר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית