הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Handball Player Method

• פותח/ת השרשור asf
  • פורסם בתאריך
תודה על התגובה !🙌
לגביי הסקוואט אני חושב שאני מתחיל לקלוט את הטכניקה קצת יותר טוב אבל יש לי כמה בעיות בסרטון אני רואה שהמוט עובר את כף הרגל שאני נמצא למטה ולפי מה שאני יודע הוא צריך להיות באותו קו עם הכף רגל, לא?
וגם תמיד אחרי שאני מסיים את הסקוואט אני מרגיש מתיחה בכתף כזאת שנובעת מחוסר גמישות אז ניסיתי להחזיק קצת יותר רחב שהזרת תיהיה בסימון של הבנ'ץ פרס אבל עדיין הרגשתי קצת מתיחה(אני מרגיש שניה מתיחה בכתף שאני מסיים ואז זה עובר אחרי שתי שניות...)למרות שאני חושב שאני מחזיק נכון מרים מרפקים מוציא חזה החוצה שומר על פרק כף ישרה אני עדיין מרגיש משהו לא בסדר באחיזה ובמיקום של המוט...דרך אגב איפה בדיוק אמורה להיות כף היד שלך שעושים סקוואט(באיזה רוחב על המוט) ואיפה המוט אמור להתמקם בדיוק? ראיתי את הסירטון של ריפטו והוא לא מסביר בדיוק ולא הבנתי טוב ?
בדדליפט הבנתי על מה אתה מדבר ראיתי שוב את ההסבר על הדדליפט וצודק, אני ישפר את זה אימון הבא.
בחתירה אני חושב שהגב היה די בסדר ואין הרבה מה לשפר.
בפרס ראיתי את התמונה והבנתי-נשפר אימון הבא!

הרוחב של האחיזה בסקוואט תלוי בך. בעיקרון כמה שזה יותר צר המוט יושב יותר חזק במקום אבל אז קשה להרים מרפקים. אתה צריך להחזיק במקום שהכי נוח לך ושאתה מצליח להחזיק את הפרק כף יד ישר אני מחזיק במרחק 3 אצבעות מאיפה שהחספוס מתחיל

• פותח/ת השרשור
הרוחב של האחיזה בסקוואט תלוי בך. בעיקרון כמה שזה יותר צר המוט יושב יותר חזק במקום אבל אז קשה להרים מרפקים. אתה צריך להחזיק במקום שהכי נוח לך ושאתה מצליח להחזיק את הפרק כף יד ישר אני מחזיק במרחק 3 אצבעות מאיפה שהחספוס מתחיל

מה לגבי זה שהמוט עובר את הכף רגל?

- - - עידכון הודעה - - -

תמונה להערכת אחוז שומן(אני במצב רפוי), במציאות אני נראה הרבה יותר מסיבי מאשר פה אולי אחר כך אני יעלה עוד תמונות...תודה לעוזרים !

תמונה.JPG

-----------------------------------------

עדכון של הימים האחרונים:

אתמול-לא עשיתי שום דבר מיוחד,נחתי.

היום-הייתי כל היום בים (אני שרוף מת)facepalm:suicide:חזרתי הביתה ב-6 הלכתי לאימון ב-7:30 (הלכתי למרות שהייתי עייף מת ושרוף) למי שעדיין לא יודע אני משחק כדורסל עוד שבוע נגמרת העונה.

דרך אגב כמה זמן בערך לוקח למצות את התוכנית ss ולעלות עד מקסימום משקל אני יודע שאצל כל אחד זה שונה אבל בכל כמה זמן לקח לכם בערך?(כי יש לי רק חודשיים כל החופש הגדול פגרה של אימונים שאני עושה ss אבל אז חוזרים לעונה עם 4 אימונים+משחק אז אני לא חושב שאני יסיים ss בתוך חודשיים ;maeq...)

נערך לאחרונה:
מה לגבי זה שהמוט עובר את הכף רגל?

- - - עידכון הודעה - - -

תמונה להערכת אחוז שומן(אני במצב רפוי), במציאות אני נראה הרבה יותר מסיבי מאשר פה אולי אחר כך אני יעלה עוד תמונות...תודה לעוזרים !

צפה בקובץ המצורף 11402

-----------------------------------------

עדכון של הימים האחרונים:

אתמול-לא עשיתי שום דבר מיוחד,נחתי.

היום-הייתי כל היום בים (אני שרוף מת)facepalm:suicide:חזרתי הביתה ב-6 הלכתי לאימון ב-7:30 (הלכתי למרות שהייתי עייף מת ושרוף) למי שעדיין לא יודע אני משחק כדורסל עוד שבוע נגמרת העונה.

דרך אגב כמה זמן בערך לוקח למצות את התוכנית ss ולעלות עד מקסימום משקל אני יודע שאצל כל אחד זה שונה אבל בכל כמה זמן לקח לכם בערך?(כי יש לי רק חודשיים כל החופש הגדול פגרה של אימונים שאני עושה ss אבל אז חוזרים לעונה עם 4 אימונים+משחק אז אני לא חושב שאני יסיים ss בתוך חודשיים ;maeq...)

תעבוד עוד בסקוואט על להתיישב אחורה זה יפתור את הבעיה שהמוט בורח קדימה
לדעתי אתה בערך 13% שומן אבל אני לא בטוח

• פותח/ת השרשור
ישנתי 8 שעות ואני עייף מת (אם אני לא יושן לפחות 9 שעות ביום אני עייף כל היום, אני צריך לישון הרבה ! )
התזונה שלי בימים האחרונים לא משהו הרבה פחמימות ואני לא בטוח שאני מגיע ל140 חלבונים ביום...
שיחקתי היום קצת כדורגל ובנוסף אימון...מחר אני הולך למכון להמשיך לתרגל את כל הטכניקות בכל התרגילים (אני יעשה אימון fbw)
יש לי בעיה-ביום ראשון הייתי במכון,יום שני נחתי, יום שלישי הייתי באימון, היום יום רביעי יש לי עוד אימון ומחר אני רוצה ללכת למכון אני די בטוח שאני לא מתאושש כל כך טוב מכל העומס אימונים האלה אבל שאני הולך למכון אני רק מתרגל טכניקה לא קשה לי שאני מבצע את התרגילים אז בתכלס אני לא צריך הרבה זמן להתאושש, לא ?

- - - עידכון הודעה - - -

עוד קצת תמונות-
תמונה 2.JPG תמונה 3.JPG תמונה 4.JPG תמונה 5.JPG תמונה 6.JPG תמונה 7.JPG

13% שומן

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
סיכום של אתמול והיום:
אתמול-עשיתי שוב אימון fbw לתרגול טכניקה של כל התרגילים היה מעולה חוץ מהדדליפט זוועה והחתירה לא משהו-

חזה: מקבילים עם 25 קילו עלי (למרות שזה יותר כי השרשרת שוקלת וגם החגורה קצת) שקלתי עם הכול 97 3 סטים 6 חזרות pr!!! עליתי בשתיים וחצי קילו!

רגליים:
סקוואט היה טוב נראה לי השתפרתי אבל עדיין יש עוד קצת עבודה על להתיישב אחורה אני חושב שאני צריך להוריד את הראש עוד קצת ואולי זה יפתור את הבעיה..."ההיפ דרייב" השתפר מאוד !

גב:
דדליפט-הלך לי גרוע אני מרגיש שהמוט נמוך מידי ואני לא מצליח להכנס לסט אפ טוב והגב שלי לא ישר, ממש ממש קשה לי לשמור עליו ישר!
תנו עצות לשיפור:

חתירה-גם לא הלך משהו דיי מבואס הגב לא ישר ב-100%

כתפיים:
פרס-היה בסדר גמור לפי דעתי לא צריך סרטון אני יתן סירטון כבר מחר אני הולך להתאמן שוב !

יד קידמית:
כפיפת מרפקים בישיבה עם 16kg כל יד 3 סטים 6 חזרות כל סט pr !! אני משתפר המון !!

יד אחורית:
פולי עליון היה סבבה גם pr !!

בטן:
פלאנק, ab roller, כפיפות רגילות...

אני מרגיש בזמן האחרון שאני מתחזק וגודל ועוד לא התחלתי ss !!🤩🤪👏
ותנו עצות לשיפור !!!
משקל 70 קילו עליתי קילו בערך ואני רואה בבטן שירדתי באחוז שומן הריבועים יותר בולטים וגם גדלתי קצת וגבהתי (בכל זאת אני בן 15 כל הזמן גודלים גם אם לא מתאמנים)

סיכום של היום:
היום היה לי אימון ישנתי הרבה אכלתי מלא נראה לי הגעתי בערך ל-4000 קלוריות !!🙄😆
חוץ מזה שוב דבר מיוחד, מחר אני הולך לעשות עוד אימון fbw לתרגול טכניקה אולי אחריו יהיה עוד אימון אחד של fbw וזהו אני מתחיל ss LOL

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
חוזר לעדכן שאני מתחיל ss שבוע הבא בעזרת השם שיהיה לי טכניקה טובה...איך אני מצטער על הרגע הזה שלא התחלתי לעבוד על טכניקה חודשיים לפני ss חשבתי שבוע-שבועיים יספיקו !!!:🙁;maeq:152on:
בנתיים יש מדריך שעוזר לי במכון ויש מצב שאני יעלה מחר סירטוני טכניקה.

• פותח/ת השרשור
ברוך השם, התחלתי ss !
היום היה אימון A:

סקוואט:
חימום-20-35-שתי סטים חימום
סט ראשון-45 קילו(קל מאוד)
סט שני-50 קילו (קל מאוד)
סט שלישי-55 קילו (קצת קשה)
בסך הכול היה מעולה טכניקה נראת לי מצוינת, שיהיה לי כוח אני יעלה סירטון-אימון הבא עולה ל-60 קילו אני יקח את הסיכון למרות שזה נראה לי קצת הרבה...

בנץ פרס:
חימום-20-35-שתי סטים של חימום
סט ראשון-55 קילו(קל)
סט שני-57.5 קילו(נחמד)
סט שלישי-57.5 קילו (קצת קשה)
היה מעולה אימון הבא ננסה לעלות משקל, טכניקה למופת-אימון הבא אני ינסה לעלות ל-60 קילו למרות שלא נראה לי שאני יצליח את כל ה-3 סטים למרות שפעם עשיתי את המשקל הזה אבל כבר חודשיים לא עשיתי לחיצת חזה...(שאני חושב על זה, זה יוצא ממש מצחיק שבסקוואט ובלחיצת חזה אני אותו משקל למרות שעוד מעט אני יתחיל להפציץ בסקוואט ולעלות משקלים)

דדליפט:
חימום-40-50-שתי סטים
עשיתי בטעות 3 סטים לא יודע למה התבלבלתי...
סט ראשון-70 קילו (נחמד)
סט שני-70 קילו (קצת קשה)
סט שלישי-70 קילו (קצת קשה)
בסך הכול המשקל היה קל אני יכול לעשות סט של 5 חזרות עם 82.5 אני בטוח אבל הטכניקה לא משהו לא מסתכן אימון הבא מוריד משקל ל-60 לעבוד על הטכניקה סרטון מחר.

מקבילים:
3x8 עם 15 קילו עלי אחיזה צמודה עם אחיזה רחבה הצלחתי 25 קילו וגם הייתי די מותש ועייף.
היה קשה מאוד בחזרה האחרונה סט 3 נלחמתי אבל בסוף הצלחתי.

ובסוף עשיתי כול מיני תרגילי בטן.

בסך הכול מרוצה מאוד מהאימון היה טוב חוץ מהדדליפט אני לא מצליח ליישר עוד את הגב לקחת את התחת ואת האגן למעלה שיפנו למעלה דיי בעיה אבל אחרי תרגולים רבים זה יסתדר...

אימון הבא יום חמישי .🤪

דרך אגב איזה סקוואט כדאי לי לעשות ואיזה צריך לעשות ב-ss סקוואט HB או LB ?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אימון שני ב-ss
היום היה אימון B:
(עכשיו זה סתם חפירה פשוט רוצה לפרוק הכול...😃)
הייתי בטוח שהכול יהיה גרוע מכמה סיבות, אימון שעבר היה יום שני אבל יום שלישי ורביעי עבדתי עבודה פיזית וקשה הרגשתי את הכתפיים והרבה וגם את הרגליים ואת הגב כול היום עומדים ועובדים, עבודה קשה ותזונה נוראית אבלתי גאנק כל היום ולא מספיק חלבונים (אי אפשר להתאושש מהאימונים טוב) וגם ישנתי יומיים ברצף 6 שעות אבל היום השלמתי הכול שישנתי 13 שעות אבל הלכתי גם עם חברים לחגוג יום הולדת לחבר והלכנו ברגל איזה 12 קילומטר וחום נורא והייתי עייף ולא היה לי כוח ללכת להתאמן אבל לבסוף אכלתי נחתי ויצאתי להתאמן עם חבר למרות שחשבתי שהכול ילך גרוע הגעתי כבר בסט חימום של הסקוואט עם 30 קילו הרגשתי נורא ועייף אבל אמרתי נהמר על הכול מקסימום אני יכשל ועליתי ב-5 קילו בסקווואט (60 קילו) והצלחתי הכול כמו תותח אותו דבר בפרס רציתי לעלות ב-2.5 מאימון שעבר ובסוף עליתי ב-5 קילו יותר ממה שציפיתי ובחתירה גם ב-5 קילו בקיצור הפצצתי!! (הרבה בזכות זה שגם שמו שירים נורמלים במכון שנתנו לי אנרגיה וגם שתיתי קפה לפני אז היה לי פיצוץ אנרגיה)🤪

סקוואט:
חימום-42.5-30-שתי סטים של חימום.
סט ראשון-60 קילו
סט שני-60 קילו (בחזרה הרביעית קצת אבדתי שיווי משקל כמעט נכשלתי אבל בסוף עליתי)
סט שלישי-60 קילו
כולם הסתכלו עלי שאני עושה את הסטים כאילו אני אליל עם 60 קילו בסקוואט גם המדריך ואמרו כול הכבוד ושאלו בן כמה אני ושהמשקל שלי יפה מאוד :120ag::rolleyess:(אפשר לחשוב כי 60 קילו זה כל כך עלוב מה יהיה שאני יהיה ב-100 קילו סקוואט)
(אימון הבא עולה ל-65)

פרס:
שתי סטים של חימום-25-20
סט ראשון-37.5 קילו
סט שני-40 קילו
סט שלישי-40 קילו
(אימון הבא עולה ל-42.5)

חתירה:
שתי סטים של חימום-40-35
סט ראשון-47.5 קילו
סט שני-45 קילו
סט שלישי-45 קילו
(אימון הבא עולה ל-47.5)

יד קידמית:
8x3x16kg

בטן בסוף האימון היה נחמד.

בסך הכול הופתעתי מהאימון בצורה לא נורמלית שברתי שיאים בכול התרגילים גם ביד קידמית !

סרטוני טכניקה אני אולי יעלה לא בטוח...(אני מתעצל לפתוח משתמש ביוטיוב)

אימון הבא יום שבת.

משקל 71 קילו עליתי בערך ב-1-1.5 בשבועיים האחרונים.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אימון A :

סקוואט:
חימום-45-30
סט ראשון-65 קילו
סט שני-65 קילו
סט שלישי-65 קילו
סך הכול היה מצוין אימון שעבר היה גם קשה מאוד אז התפלאתי שהצלחתי לעלות ב-5 קילו.
היום היה ממש קשה, קצת יותר מפעם שעברה אימון הבא ממשיך לעלות ל-70 קילו, בעזרת השם אני יצליח גם אותם !
מרוצה מאוד מהעליה ומהטכניקה-שברתי שיא-כל החזרות עלו בלי כשל.

בנץ' פרס:
חימום-40-30
סט ראשון-60 קילו
סט שני-60 קילו
סט שלישי-60 קילו (כשל חזרה אחרונה)
בסך הכול אני די מרוצה הצלחתי לעלות 2.5 קילו מפעם שעברה חוץ מזה שנכשלתי חזרה אחרונה, אימון הבא אני ממשיך עם אותו משקל אני לא חושב שאני יצליח לעלות עוד 2.5 קילו(אבל אני די מתלבט תלוי בהרגשה שיהיה לי במהלך האימון יכול להיות שאני כן ינסה להוסיף).
pr.

דדליפט:
חימום-60-40
הסט-60 קילו
קל מאוד הייתי יכול לעשות עם 85 בערך אבל אני עדיין עובד על הטכניקה-הגמישות דופקת אותי פה בצורה רצינית אני לא מצליח ליצור הקשתה בגב והאגן פונה למטה במקום למעלה, אבל אני לא מתפשר כי זה הגורם הכי גדול לפציעות אז עד שלא תיהיה לי גמישות מספיק טובה אני לא עובד עם משקלים כבדים אבל אני מאמין שזה יבוא לי תוך שבוע-שבועיים !
אימון הבא ממשיך בתרגול טכניקה.

מקבילים:
עם 15 קילו עלי pr
אימון שעבר עם 15 קילו שקלתי 86.1 היום שקלתי 87.6 עליה של 1.5 קילו.
8x2 רק שתי סטים כי אם היתי עושה גם שלישי אני חושב שהיתי מצליח 5 חזרות בלחץ מרוב שהיתי עייף אחרי כל האימון הארוך הזה...
אימון הבא ננסה לעלות בעוד איזה קילו או שאני יעבור לפשיטת מרפקים נראה לפי ההרגשה.

2 סטים של 4 תרגילי בטן עשיתי עם חבר היה טוב.

אימון הבא יום שני או שלישי עדיין לא בטוח נראה...כנראה שיהיה בשני למרות שעדיף בשלישי כי בראשון אני עובד בעבודה פיזית והיום שיחקתי גם כדורגל אז אני לא יתאושש מהאימון ממש טוב,נראה איך יסתדר לי בהמלך השבוע כי בשלישי אני כנראה בים...

• פותח/ת השרשור
אימון B : (היה ביום שלישי)

סקוואט:
חימום-45-30
סט ראשון-70 קילו
סט שני-70 קילו
סט שלישי-70 קילו
היה קשה מאוד כבר מהסט הראשון אבל הצלחתי הכול אימון הבא עולה ל-75 קילו-הולך להיות קשה!

פרס:
חימום-30-20
סט ראשון-42.5 קילו
סט שני-40 קילו
סט שלישי-40 קילו
מאוכזב מאוד שלא הצלחתי לעלות ל-42.5, אימון הבא 42.5 קילו.

חתירה:
חימום-30-20
סט ראשון-47.5 קילו
סט שני-47.5 קילו
סט שלישי-47.5 קילו
היה קשה מאוד, אימון הבא עושה מתח עם משקל.

אימון הבא בחמישי.

• פותח/ת השרשור
יפה מאוד,למה הפסקת לעלות סרטוני טכניקה?

אני מצלם כל סט כל תרגיל אבל לא מעלה סירטונים כי אף אחד עד עכשיו כבר לא הראה בהם עניין ;maeq
אבל אם אתה רוצה אני יעלה !👏
אימון הבא מחר אני יעלה סירטונים של סקוואט ודדליפט (בנץ פרס אין לי איך לצלם...)

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אחרי כמה ימים שלא עדכנתי בגלל שלא היה לי זמן וכח:
יום חמישי היה אימון A:

סקווואט:
74kgx3
היה קשה מאוד אבל עבר, החלטתי אימון לאחר מכאן לעלות ל-77.5kg למרות שלא חשבתי שאני יצליח אבל הכשל צריך לבוא מתי שהוא.

בנץ' פרס:
סט ראשון-60x4 (כשל בחמישית)
סט שני-58x5
סט שלישי-58x3 (ברביעית חמישית קצת עזרו לי)
מאכזב מאוד מאוד מאוד למרות שבאתי בהרגשה טובה יש לי הרגשה שהפלטות שלקחתי היו הרבה יותר מ-20 כי דווקא היה לי כוח ורצון מעכשיו אני יעשה רק עם סוג פלטות אחד שלא יהיה פספוסים כמו באימון הזה.
אימון הבא עושה מנסה 60 קילו, נראה מה יהיה...

דדליפט:
עשיתי שתי סטים של חימום עם 60 קילו וסט אחד של 80 קילו תרגלתי טכניקה אבל עדיין לא הולך לי טוב אימון הבא ממשיך עם תרגולים של טכניקה.

אימון לאחר מכאן ביום שבת:
אימון B:

סקוואט:
77.5kgx3
קשה רצח בסוף נתקעתי למטה 3 שניות אבל הצלחתי.
אימון הבא 80 קילו.

פרס:
41.5 kg
חזרתי על המשקל של האימון הקודם שתי סטים ראשונים עברו קשה סט שלישי קצת עזרו לי בחזרות ה-4,5.
אימון הבא 42 קילו נקווה לטוב.

מתח:
מ.ג-5x3
היה קל.
משקל גוף עם נעליים והכול היה 72.4 אימון הבא ננסה להוסיף איזה קילו שתיים בשביל שאני ישקול 74.

קצת יד קידמית בטן והביתה.

אימון הבא מחר.

סירטונים:
סקוואט-77.5kg

פרס-41.5kg

עדכון משקל גוף:72 קילו.

עידכון תמונות: (כמה שעות לאחר אימון, ואני לא מצמיד את היד לגוף)
2.JPG 3.JPG 5.JPG

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
תעיף תספוטר בפרס
תלחץ קרוב יותר לפנים ותכניס תראש ברגע שהמוט עובר אותו
ותכווץ תתחת

• פותח/ת השרשור
תעיף תספוטר בפרס
תלחץ קרוב יותר לפנים ותכניס תראש ברגע שהמוט עובר אותו
ותכווץ תתחת

1.עדיף לי להכשל ולעשות 3 חזרות בלי ספוטר או 5 חזרות עם קצת עזרה של הספוטר?
2.צודק שמתי לב לזה.
3.אתה מתכוון אולי לנסות להרים את התחת ולכווץ את זוקפי הגב ? בשביל לשמור על כיווץ בגוף ועל יציבות?

יש משהו לגבי הסקוואט?

3 בלי ספוטר, גם ככה עם הספוטר נוגע לפי ריפטו החזרה לא נספרת.
בכללי אתה אמור לבד לסגור 5.

• פותח/ת השרשור
3 בלי ספוטר, גם ככה עם הספוטר נוגע לפי ריפטו החזרה לא נספרת.
בכללי אתה אמור לבד לסגור 5.

אני יודע ציינתי בלוג את החזרות הרביעית והחמישית ככשל...
חוץ מזה אם אתה כבר פה איך הסקוואט ??? זה פשוט נורא חשוב לי לדעת שהטכניקה טובה 😣:(

עליה יפה במשקלים בסקוואט,אני גם בss אימון הבא 70 ק''ג..
תגיד באיזה משקלים התחלת לחתוך ל2.5?
בהצלחה אחי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית