תודה על התגובה !🙌
לגביי הסקוואט אני חושב שאני מתחיל לקלוט את הטכניקה קצת יותר טוב אבל יש לי כמה בעיות בסרטון אני רואה שהמוט עובר את כף הרגל שאני נמצא למטה ולפי מה שאני יודע הוא צריך להיות באותו קו עם הכף רגל, לא?
וגם תמיד אחרי שאני מסיים את הסקוואט אני מרגיש מתיחה בכתף כזאת שנובעת מחוסר גמישות אז ניסיתי להחזיק קצת יותר רחב שהזרת תיהיה בסימון של הבנ'ץ פרס אבל עדיין הרגשתי קצת מתיחה(אני מרגיש שניה מתיחה בכתף שאני מסיים ואז זה עובר אחרי שתי שניות...)למרות שאני חושב שאני מחזיק נכון מרים מרפקים מוציא חזה החוצה שומר על פרק כף ישרה אני עדיין מרגיש משהו לא בסדר באחיזה ובמיקום של המוט...דרך אגב איפה בדיוק אמורה להיות כף היד שלך שעושים סקוואט(באיזה רוחב על המוט) ואיפה המוט אמור להתמקם בדיוק? ראיתי את הסירטון של ריפטו והוא לא מסביר בדיוק ולא הבנתי טוב ?
בדדליפט הבנתי על מה אתה מדבר ראיתי שוב את ההסבר על הדדליפט וצודק, אני ישפר את זה אימון הבא.
בחתירה אני חושב שהגב היה די בסדר ואין הרבה מה לשפר.
בפרס ראיתי את התמונה והבנתי-נשפר אימון הבא!
הרוחב של האחיזה בסקוואט תלוי בך. בעיקרון כמה שזה יותר צר המוט יושב יותר חזק במקום אבל אז קשה להרים מרפקים. אתה צריך להחזיק במקום שהכי נוח לך ושאתה מצליח להחזיק את הפרק כף יד ישר אני מחזיק במרחק 3 אצבעות מאיפה שהחספוס מתחיל