הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
GZCL Method

GZCL Method

Cygnus

משתמש משקיע
4,921
328
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
19,594
4,921
328
Team Active
Cygnus הוסיף לוג חדש:

GZCL/531BBB/BotB - לוג ניסיוני לתקופה בעייתית

נתונים:

גובה: 180
משקל: 93

שיאים:

Squat:
200 (תחרות) מ.ג. 97
200X3 (אימון) מ.ג. 100

Deadlift:
220 (תחרות) מ.ג. 97
210X3 (אימון) מ.ג. 100

Bench:
130 (תחרות) מ.ג. 97

Press:
82.5

לוג TM 2013
לוג 2014 531

לא התאמנתי כבר שנה. היו נסיונות אתחול כושלים. בעיקר SS או 531.

תכנית נוכחית - שילוב נסיוני של...

למעבר ללוג המלא - לחץ כאן

• פותח/ת השרשור
זוכר אותך אמין .
למה שלא תעשה טקסס קלאסית ?
וברוך הבא

אהלן תודה 😃 אני באוניברסיטת חיפה מראשון עד חמישי, ואין פה דרך לעשות סקוואט. יש לי אפשרות רק כשאני חוזר הביתה לשישי/שבת. הלוואי ויכלתי לחזור למשקלים עם טקסס.

אהלן תודה 😃 אני באוניברסיטת חיפה מראשון עד חמישי, ואין פה דרך לעשות סקוואט. יש לי אפשרות רק כשאני חוזר הביתה לשישי/שבת. הלוואי ויכלתי לחזור למשקלים עם טקסס.
בוא אלינו לטכניון. יש לנו מתאמן אחד מאוניברסיטת חיפה שלומד שם מדעי המחשב ומבסוט לגמרי. יש לנו גם 2 כלובים, באמפרפלייטס ומלא מקום לעשות תרגילי בסיס 😃

למה שלא תקדם לפחות את הדדליפט במקום נניח..
וללחיצות אד קואן התקדמתי איתה מ 130 ל 140 בבנץ בחודשיים
וטקסס בדדליפט ותדחוף עצימות או נפח סקוואט כששאתה בבית

• פותח/ת השרשור
בוא אלינו לטכניון. יש לנו מתאמן אחד מאוניברסיטת חיפה שלומד שם מדעי המחשב ומבסוט לגמרי. יש לנו גם 2 כלובים, באמפרפלייטס ומלא מקום לעשות תרגילי בסיס 😃

יצא לי להתאמן שם בזמני בטכניון, אחלה מקום. כרגע זאת לא אופציה, זמן וכסף...

למה שלא תקדם לפחות את הדדליפט במקום נניח..
וללחיצות אד קואן התקדמתי איתה מ 130 ל 140 בבנץ בחודשיים
וטקסס בדדליפט ותדחוף עצימות או נפח סקוואט כששאתה בבית

אפשרי, אם התכנית הנוכחית לא תעבוד לי. למרות שאני מודה שאני חושב שתכנית יותר רגועה תתאים לי לתקופה הנוכחית. כרגע המטרה היא לחזור לשגרת אימונים יציבה וקבועה ולהתאמן לאט לאט עד הקיץ ואז לתת כמה חודשים טובים של התקדמות מהירה.

יצא לי להתאמן שם בזמני בטכניון, אחלה מקום. כרגע זאת לא אופציה, זמן וכסף...

אפשרי, אם התכנית הנוכחית לא תעבוד לי. למרות שאני מודה שאני חושב שתכנית יותר רגועה תתאים לי לתקופה הנוכחית. כרגע המטרה היא לחזור לשגרת אימונים יציבה וקבועה ולהתאמן לאט לאט עד הקיץ ואז לתת כמה חודשים טובים של התקדמות מהירה.
טוב שיהיה בהצלחה אני עוקב בכל מקרה

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
Cygnus עדכן/ה את הלוג ״GZCL/531BBB/BotB״:

עדכון לוג: 17/11/15

BP: 3X3X901 - קשה.
PBP: 5X5X60
CGBP: 3X10X50
DL: 3X3X160 - קשה מאוד. כנראה קצה היכולת כרגע ל-3X3. זה אומר שה-TM די מדויק (180).
RDL: 3X10X80
BB ROWS: 3X12X22.5

BW: 94~

סה"כ הרגיש טוב. הייתי מושבת ביומיים האחרונים מ-DOMS רצחניים מהסקוואט של שבת, הדדליפט קצת שחרר. יכול להיות שאשאיר TM לסקוואט על 160 ואלך על 3X3X145 בשבת.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
Cygnus עדכן/ה את הלוג ״GZCL/531BBB/BotB״:

עדכון לוג: 22/11/15

S: 145X1, 125X3X3 - מצונן מאוד, רציתי לבדוק אם יש בכלל מצב ל-3X3X145 אחרי ה-3X5X135 הנוראי בשבוע שעבר. אין. הרגיש כמו RM1. ה-125 גם היה קשה ואיטי ביותר. אני חושב שזאת היכולת שלי כרגע, בלי קשר לצינון או הרגשה.
FS: 5X5X80 - קשה מאוד.
S: 5X10X60 - משקל קל אבל הרגליים כבר התפגרו. סבל.

BW: 93

בקיצור, אימון שהציב אותי במקומי. כנראה שאין למה לצפות אחרי יותר משנה של התנוונות. לפני דרך ארוכה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית