הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Handball Player Method

• פותח/ת השרשור asf
  • פורסם בתאריך
סקוואט-עדיין כואב קצת הגב.

סומו דדליפט-100kgx3
הלכתי על 2 פלטות כבר נמאס לי והלך לדעתי מעולה הרגשתי מצוין גב ישר פלס ועשיתי 3 חזרות כשל ברביעית אבל אני עדיין מרוצה ומרגיש חזק וטוב בתרגיל.
אימון הבא חוזר על המשקל.

תרגול דדליפט קלאסי-60x2x5
עבודה על טכניקה.

מתח רחב-3x6
משקל גוף.
אימון הבא מנסה יותר חזרות.

חתירה בבודדות-24kgx2x10
זה פאקינג אירובי קשה, באימוני כושר בכדוריד לא קשה לי ככה כמו האימון שהיה לי.
בתכלס היה קליל מאוד פשוט הייתי גמור, אימון הבא רוצה לעלות ל26kg מקווה שיהיה לי כוח.

יד קידמית.
הביתה. סרטון סומו דדליפט: (מתחיל ב-50 שניות)

עדכון:
שבוע עמוס לגמרי לא היה זמן לכלום.
ראשון-אימון כדוריד
שני-אימון כדוריד
שלישי-רציתי ללכת למכון אבל הייתי עייף ומותש מכל האימונים הקשים האלה, הקשבתי לגוף שלי ולא רציתי להעמיס אז נחתי. (חוץ מזה התפתח לי גם איזה דלקת קטנה בתאומים כל פעם במהלך האימון כואב לי שם וזה מעצבן)
רביעי-אימון כדוריד
חמישי-אימון כדוריד
שישי-מתכנן ללכת למכון ולתת אימון fbw כנראה שיהיה קליל
שבת-משחק כדוריד-(משחק ראשון העונה, שיהיה בהצלחה)

כל העניין מתחיל להיות נורא לחוץ אני דיי בטוח שאני כבר לא יצליח לעלות הרבה במסה, אני מתחיל לחשוב על סידור שונה של האימונים כי זה בלתי אפשרי להתאמן במכון בתנאים האלה של האימוני כדוריד ולחץ בלימודים.
אני חושב על שילוב של אימון כדוריד עם אימון כוח לפני האימון כדוריד באותו היום אולי במכון או אולי באולם עצמו שאני מתאמן יש שם מתח ומקבילים, צריך לחשוב על סידור כל שהוא, אני יתייעץ בפורום יחשוב מה אני יעשה ויחזור לפה עם תשובה.

תעשה לינארית, יש לך אימון קל באמצע והנפח לא גדול עם אכילה מסיבית (לא קראתי פה בלוג לאחרונה אז אולי התגובה לא במקום)

למה לא? עם משקלים כאלו אתה יכול להתקדם פעם בשבוע גם עם אימוני כדוריד

הוא תסביר לי איפה אני מכניס עוד שלוש אימונים בשבוע במכון עם הלוז הזה:
ראשון-כדוריד
שני-כדוריד
שלישי-יום חופשי
רביעי-כדוריד
חמישי-כדוריד
שישי-יום חופשי
שבת-לרוב יש משחק

יוצא לרוב 5 פעמים בשבוע כדוריד לפעמים 4 איפה אני מכניס פה עוד 3 אימונים ?

הוא תסביר לי איפה אני מכניס עוד שלוש אימונים בשבוע במכון עם הלוז הזה:
ראשון-כדוריד
שני-כדוריד
שלישי-יום חופשי
רביעי-כדוריד
חמישי-כדוריד
שישי-יום חופשי
שבת-לרוב יש משחק

יוצא לרוב 5 פעמים בשבוע כדוריד לפעמים 4 איפה אני מכניס פה עוד 3 אימונים ?

שישי- נפח
ראשון- התאוששות לפני או אחרי האימון כדוריד
שלישי- עצימות
ככה יוצא לך אימון רציני אחד ביום (התאוששות זה אימון קל). אולי יהיה לך בעיה עם נפח יום לפני משחק אבל אתה יכול להתאמן בבוקר ואני משער שהמשחק בערב אז זה לא נורא.

שישי- נפח
ראשון- התאוששות לפני או אחרי האימון כדוריד
שלישי- עצימות
ככה יוצא לך אימון רציני אחד ביום (התאוששות זה אימון קל). אולי יהיה לך בעיה עם נפח יום לפני משחק אבל אתה יכול להתאמן בבוקר ואני משער שהמשחק בערב אז זה לא נורא.

זה פשוט בלתי אפשרי מה שאתה מתאר פה, אתה יודע להתאמן 7-8 פעמים בשבוע בלי לנוח פעם אחת זה פשוט מתכון לפציעה, חוץ מזה כל אימון כדוריד אצלי נמשך לפחות שעתיים אם לא שלוש וכל אימון הוא קשה וגם חוץ מזה יש גם לימודים חיי חברה חוץ מלהתאמן...
אני חושב שאני ישלב פעם אחת בשבוע מכון כושר או אולי פעמיים בשבוע פחות עמוס ועוד פעם אחת לפני האימון כדוריד אני ישלב אימון של מתח ומקבילים בסגנון כזה של sw אני יחשוב כבר על משהו ואחרי זה אני יתייעץ על זה בפורום.

תודה בכל מקרה על העזרה !

זה פשוט בלתי אפשרי מה שאתה מתאר פה, אתה יודע להתאמן 7-8 פעמים בשבוע בלי לנוח פעם אחת זה פשוט מתכון לפציעה, חוץ מזה כל אימון כדוריד אצלי נמשך לפחות שעתיים אם לא שלוש וכל אימון הוא קשה וגם חוץ מזה יש גם לימודים חיי חברה חוץ מלהתאמן...
אני חושב שאני ישלב פעם אחת בשבוע מכון כושר או אולי פעמיים בשבוע פחות עמוס ועוד פעם אחת לפני האימון כדוריד אני ישלב אימון של מתח ומקבילים בסגנון כזה של sw אני יחשוב כבר על משהו ואחרי זה אני יתייעץ על זה בפורום.

תודה בכל מקרה על העזרה !

אם יש לך זמן לשני אימונים קלים ועוד אחד משקל גוף, יש לך זמן לשלושה אימונים בתוכנית מסודרת. וכן, אני מכיר מצוין מה זה אימון כל יום ואפילו שניים. כל עוד אחד עצים והשני קל אין עם זה שום בעיה. אתה צריך לשאול את עצמך אם אתה רוצה לוותר לעצמך או לעבוד קשה להשיג את מה שחשוב לך. תתפלא כמה זמן יש לך ביממה.

אם יש לך זמן לשני אימונים קלים ועוד אחד משקל גוף, יש לך זמן לשלושה אימונים בתוכנית מסודרת. וכן, אני מכיר מצוין מה זה אימון כל יום ואפילו שניים. כל עוד אחד עצים והשני קל אין עם זה שום בעיה. אתה צריך לשאול את עצמך אם אתה רוצה לוותר לעצמך או לעבוד קשה להשיג את מה שחשוב לך. תתפלא כמה זמן יש לך ביממה.
אתה מתאמן בבית, יש הבדל. אתה יכול לעשות דברים בין סט לסט שהוא לא יכול. שיעורי בית, או תחביבים. אתה גם הרבה יותר גמיש בשעות, המכון לא נסגר בעשר, ואתה לא מבזבז זמן בנסיעות אליו. יש הבדל ענק בין אלה, ואני יודע שאצלי אם אני אכניס עוד אימון של שעתיים באחד הימים של החדר כושר - זה יבוא על לשבון שיעורי בית ולא על חשבון זמן פנוי/פנאי. לא לכולם יש את הגמישות שיש לבן אדם אחר בנוגע לאימו. אימון על משקל גוף אפשר לסיים גם בכלום זמן (5-10 דקות)לעומת אימון חדר כושר, גם אם זה התאוששות

בדיוק מה שציינת כאן עשיתי כל השנה שעברה, השנה אני לא בטוח שזה יהיה אפשרי אתה יודע אני בכיתה י וזה יהיה קשה עם הלימודים בכל מקרה אתה יודע מה שכנעת אותי (עשיתי קצת חושבים עם עצמי), כל שנה שעברה עשיתי את זה למרות שכמעט לא התקדמתי במסה וגם נפצעתי הרבה (דלקות ברכיים,שין ספליט,פציעות כתף) אחרי שחשבתי על זה אני דיי בטוח שזה היה בגלל העומס הענקי והנפח העצום של האימונים הגרועים שביצעתי במכון כושר אז אולי זה יהיה קשה מבחינת לימודים אבל אני חושב שאני יתחיל תוכנית מסודרת של 3 פעמים בשבוע, מקווה להצליח השנה טוב יותר עכשיו כשאני חכם יותר.

תודה על העזרה, מקווה להצליח.

עדכון:
שישי אימון:
סקוואט-80kg הכאב משתפר
3x5-קליל

סומו דדליפט-100kgx5
הצלחתי סוף סוף שתי פלטות 5 חזרות קשות אבל טכניקה טובה, מרגיש חזק מתמיד בדדליפט.

בנץ פרס-70.5kg
נכנסתי סט ראשון ונכשלתי בשלישית, לא היה טעם להמשיך, הלחיצות הורגות אותי בזמן האחרון אני לא מצליח להתקדם בהם צריך למצוא פתרון ומתכונת שונה להתקדמות בלחיצות.

פרס-עשיתי פרס קל 43kgx3x5
ידעתי שאם לא הלך בבנץ לא ילך גם בפרס, ובאמת הייתי ממש חלש בפרס.

חתירה-45kgx3x6-8
קליל ונחמד הייתי עייף כבר והאימון היה ארוך, יותר מידי זמן.

יד קדימית.
הביתה.

עדכון:

ראשון-כדוריד
שני-מכון:

סקוואט-2x5x85kg
לא קל בכלל, לא עשיתי סט שלישי בגלל שהרגשתי לא טוב עם הגב.
אימון הבא המשקל יהיה תלוי במצב הגב.

בנץ פרס-5x5x60kg
נפח, קל.
אימון הבא 62.5kg.

אינקלין-8x3x55kg
מעייף מאוד, מנוחות קצרות.
אימון הבא 57.5kg.

פרפר-1x23
יד אחורית-2x6x160 בפולי עליון pr

אימון סביר.

שלישי-מכון:

סומו דדליפט-
pr 105kgx1x3-4
פעם שעברה סגרתי חמישייה ל-100 התלבטתי כמה לעלות רציתי 2.5 חבר אמר לי לנסות לעלות ב-5 וחשבתי לעצמי שבמשקל הזה אני עדיין יכול לקפוץ ב-5kg, הצלחתי 3 חזרות ב4 ניתקתי קצת מהרצפה אבל לא הצלחתי לעבור את הברך חיכיתי בול 14 שניות נכנסתי שוב ועשיתי עוד חזרה אחת קשה מאוד (אני מאמין שאם הייתי נח יותר בין החזרה השלישית לרביעית הייתי מצליח, נחתי רק 5 שניות)
אימון הבא תלוי בהרגשה יכול להיות שאני יקפוץ במשקל יכול להיות שאני ישאר באותו משקל.
סרטון בקרוב.

פרס-46kgx3x5
קשה, מבאס מאוד-לקחו מהמכון את המוט שאני הכי אוהב בלחיצות.

בנץ קל-2x7x50kg
התאוששות.

קצת בטן.
אימון נחמד.

רביעי-כדוריד
חמישי-כדוריד
שישי-מכון
שבת-משחק כדוריד

למי ששם לב שיניתי את התוכנית אימונים אני מקווה לעלות אותה בקרוב לפורום אימונים לקבל חוות דעת.
משקל גוף-79 לא זז זה משגע אותי, צריך לאכול כמו עדר פרות בשביל לעלות במשקל עם כל האירובי שאני עושה...

שישי-מכון:

בנץ פרס-pr 1x5x70.5kg
החזירו את המוט האהוב עלי וסוף סוף הצלחתי חמיישיה למשקל המזדיין הזה.

מתח-pr 3x5x86.6kg
הייתי בטוח שזה פחות מהשיא שלי אבל מתברר שלא ושזה שיא חדש, היה קשה מאוד קצת ציטינג באחרונים.

חתירה בבודדות-pr 28kgx3x8
שיא חדש, העלתי יותר מהמתוכנן אבל הצלחתי לבסוף...

יד קידמית.
בטן.

היה אימון מטורף סוף סוף אני חוזר לשבור שיאים !
ולעדכון הכי חשוב-לאחר 3-4 ימים שאכלתי כמו מטורף והקפדתי על חלבונים ועל קצת יותר ירקות עליתי במשקל !!!
משקל גוף עם נעליים ובגדים במכון:80.6kg המשקל האמיתי הוא בערך 79kg.

סרטונים:

סומו דדליפט של אימון שעבר-

בנץ של האימון-

עדכון:
שבת-משחק
ראשון-מכון:

סקוואט ניסיתי בחימום הכל הלך חלק ובמשקל כבד כבר כאב הגב אז לא עשיתי, אני חושב ללכת לרופא או לעשות שבוע מנוחה לגמרי (גם המכדוריד) ולראות איך המצב.

בנץ-5x5x63kg
שיא לנפח.

בנץ בשיפוע חיובי-52.5kgx3x8

פרפר-סט אחד
יד אחורית.
הביתה.
ואני עולה במשקל-שוקל 81.0 במכון עם נעליים ובגדים.

עדכון:
שני-אימון
שלישי-(היום) מכון:

סומו דדליפט-105kgx1x3
מאכזב מאוד ציפתי להצליח חמישיה קלילה אבל אני יכול להאשים רק את עצמי בגלל חוסר שעות שינה בממוצע בלילה בזמן האחרון 6-7 שעות, וחוץ מזה אני לא מתאושש טוב (כל יום אימון).

פאוור קלין-50kgx3x3
נחמד, טכניקה טובה.

פרס-48kgx2x5 + 1x4
כשל חזרה אחרונה סט אחרון, אימון הבא מעלה ל-50.5 ואם אימון הבא אני יצליח זה יהיה pr מקווה לשבור את השיא המחורבן הזה.

בנץ קל-48x2x7
הביתה.
אימון הבא כנראה או שישי או שבת כבר נראה.

עדכון:
רביעי-אימון כדוריד
באימון המאמן ביקש לעשות 20 סקוואטים עכשיו אני מתחיל לעשות ופתאום חבר שלי בא אלי ואומר לי שאני עושה סקוואט לא טוב, הוא אומר לי שצריך לשמור על גב ב-90 מעלות ולא להטות או קדימה כי זה מסוכן, עכשיו התחלתי להסביר לו למה זה לא ככה התערבתי איתו הוא שאל את המאמן והמאמן תמך בו :banghead: עשיתי איתו התערבות שזה לא ככה עכשיו אני צריך להוכיח שאני צודק...זה משגע אותי שבקבוצה יש כל כך הרבה טעויות של המאמן וכל כך הרבה שטויות שאומרים זה משגע אותי ויש עוד אחד שיש לו שברי מאמץ בגב תחתון מהניתורים,אחד דלקת בכתף מכל הזריקות,אחד דלקת ברכיים,אחד יש לו שין ספליט אבל לא עושים שום דבר לגבי זה פשוט מתאמנים ואז שכבר בלתי אפשרי לזוז אז נחים. מעניין אם יום אחד יעשו משהו מכל הפציעות האלה ומהטכניקות הגרועות..😳
חמישי-אימון כדוריד
שישי + שבת-באחד מהם אימון במכון ואחד מהם אני ינוח.

שישי-אימון במכון:

בנץ פרס-prrr 73kgx1x4
סוף סוף משקל חדש על המוט, איזה כיף !
כשל בחמישית, ממש הייתי קרוב אבל בסוף נכשלתי, אימון הבא עולה ל-75.5kg.

מתח-pr 86.7kgx3x5
אימון שעבר זה טעות אני שקלתי בערך קילו פחות, אז זה שיא חדש !
היה קשה,אימון הבא נעלה עוד קילו בערך.

חתירה בבודדות-28kgx2x8
יד קידמית

שבת-מנוחה !
סופ"ש נעים לכולם, ושבת שלום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית