הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה / חיטוב

Daniel Shabo

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
אני בחדר כושר כבר כמה חודשים טובים העלתי מסה והכל ועכשיו אני בתקופת חיטוב, כבר חודשיים שאני אוכל נקי לגמרי נשאר במאזן קלוריות שלילי (לא מרעיב את עצמי) עושה אירובי ותוכנית אימונים לחיטוב. אבל עדיין ישלי רק 4 ריבועים עליונים ואני לא מצליח להוריד את הבטן תחתונה ולהיות חטוב לגמרי.. ישלך איזשהי עצה לגבי זה? או שזה פשוט לוקח זמן? וכמה זמן בערך אני צריך להיות בתקופת חיטוב ומאזן קלורי שלילי? תודה רבה לעוזרים!

אני בחדר כושר כבר כמה חודשים טובים העלתי מסה והכל ועכשיו אני בתקופת חיטוב, כבר חודשיים שאני אוכל נקי לגמרי נשאר במאזן קלוריות שלילי (לא מרעיב את עצמי) עושה אירובי ותוכנית אימונים לחיטוב. אבל עדיין ישלי רק 4 ריבועים עליונים ואני לא מצליח להוריד את הבטן תחתונה ולהיות חטוב לגמרי.. ישלך איזשהי עצה לגבי זה? או שזה פשוט לוקח זמן? וכמה זמן בערך אני צריך להיות בתקופת חיטוב ומאזן קלורי שלילי? תודה רבה לעוזרים!

או שזה שומן עיקש ויש לך כבר מידע בפורטל
או שיש לך רק 4 ריבועים (יש 6,4 וכו' ונדמה לי יש גם כאלו בלי כלום )

• פותח/ת השרשור
כן אני יודע שיש מבנים שונים לריבועים אבל זה לא שיש לי כרס אבל כן ישלי קצת שומן בבטן התחתונה. אפילו לא הייתי קורא לזה כרס אבל זה כן מסתיר לי את החיטוב שאני רוצה ממש חח . אגב, אני בתוכנית חיטוב כבר חודשיים שבהם נשארתי במאזן קלורי שלילי אכלתי לא מעט ולא הרבה פחמימות בערך באמצע וכל יום העמסתי חלבון.. מאז היה לי צ׳יט מיל אחד לפני שבועיים במקס ברנר חחח. פעם אחת למשך שבוע וקצת במשך הדיאטה הזאת עשיתי שבועיים דלים פחמימה ניסיתי לחתוך כמעט כל פחמימה אפשרית אכלתי פול חלבון אבל הרגשתי ממש ממש ממש חלש! לכן אני לא ככ רוצה להכנס למצב דל פחמימה שוב כי זה באמת מחליש אותי (אני גם משחק כדורסל 4-5 פעמים בשבוע). איך אני מוריד את הבטן תחתונה הזאת? ): פשוט להמשיך ככה עוד חודשיים? או שיש איזושהי דרך?

תודה!! וסורי על החפירה, אני נותן רקע קצת חחח

Back
למעלה תחתית