הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון Wendler 5/3/1 Cycle 1 Week 1 - HotRussianGirl

RussianHotGirl

משתמש משקיע
5,678
4,021
נק' מוניטין:
18,720
5,678
4,021
מכון חלודה

אשמח להערות והארות, הסקוואט הוא בעמידה רחבה למי שלא שם לב.
אני צריך לעבוד על הסומו שלי אני כל הזמן משנה ומשחק ובד"כ הוא נראה טוב יותר הפעם לא אבל היה הכי קל ונוח.
הסטאפ בבנץ' גם לא טוב בגלל שהייתי רגיל לגעת רק עם האצבעות ברגליים ברצפה.
😈

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
הפרס שלך עשירת תנועה אתה מוריד את המוט בקושי עד האף כל חזרה צריכה להתחיל מגובה הכתף...

בפרס תיישר את כפות היידיים זה דבר ראשון, אחר כך תוציא מרפקים מעט קדימה ולצדדים כך שהם יהיו אנכיים לרצפה ושמור על האמות כמה שיותר ישרות במהלך כל התרגיל.
בבנץ' המרפקים שלך בורחים לצדדים, אם תשמור אותם קרובים יהיה קל יותר לצאת מהבור, חוץ מזה ההקשתה שלך לא נכונה ואתה לא משתמש כלל בLeg Drive.
בדדליפט הגב התחתון עגול, והסטאפ שלך בו לא טוב, המוט לא עולה בקו ישר וזה נראה כמו Half Sumo ולא Sumo מלא מבחינת העמידה.
תיעזר בזה:
הסקוואט טוב, יש באט וינק אבל הוא לא מוגזם וזה בסדר גמור.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
בפרס תיישר את כפות היידיים זה דבר ראשון, אחר כך תוציא מרפקים מעט קדימה ולצדדים כך שהם יהיו אנכיים לרצפה ושמור על האמות כמה שיותר ישרות במהלך כל התרגיל.
בבנץ' המרפקים שלך בורחים לצדדים, אם תשמור אותם קרובים יהיה קל יותר לצאת מהבור, חוץ מזה ההקשתה שלך לא נכונה ואתה לא משתמש כלל בLeg Drive.
בדדליפט הגב התחתון עגול, והסטאפ שלך בו לא טוב, המוט לא עולה בקו ישר וזה נראה כמו Half Sumo ולא Sumo מלא מבחינת העמידה.
תיעזר בזה:

כבר דיברתי עם ולאד על הקטע שנדפקנו בבנץ' (הייתי רגיל לעשות עם עקבים מורמים).
הדדליפט אני יודע אני אעלה סרטון חדש חמישי הבא, סה"כ הסט אפ לא טוב. תודה על הסרטון.
הפרס זה תרגיל עזר , אני מוריד אל הסנטר בערך ולוחץ משם. רק הבעיות שפסייכו אמר תקפות.

תודה על ההארות/הערות אנסה לתקן שבוע הבא

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
גם אני הייתי רגיל ללחוץ רק עם האצבעות של כף הרגל, אבל עברתי לנעליי הרמה [עקב מוגבה] וכבר התרגלתי.
אם אין לך בעיה, תביא איתך לאימון עוד זוג נעליי ריצה עם עקב קצת גבוה, ותראה איך הולך, הרבה עושים את זה.

אחי כמה תירוצים יש לך,בדיוק כמוני(ואני מאמין שכמו כול מתאמן מתחיל).
בפרס חשבתי אתה מסדר את המוט או משהו,ואחרי זה שמתי לב שאתה מרים אותו טיפה ומוריד איזה מאה פעם חחחח
תוריד כמו שצריך.

• פותח/ת השרשור
אחי כמה תירוצים יש לך,בדיוק כמוני(ואני מאמין שכמו כול מתאמן מתחיל).
בפרס חשבתי אתה מסדר את המוט או משהו,ואחרי זה שמתי לב שאתה מרים אותו טיפה ומוריד איזה מאה פעם חחחח
תוריד כמו שצריך.

את 5/3/1 אני עושה ככה ואני אמשיך לעשות ככה, את ה5X10 אני שם דגש על טכניקה וטווח תנועה.

ממש שם דגש על טווח תנועה במיוחד בפרס.
עם כל הכבוד לך אם את שוקל 73 על 1.80 ועושה תוכנית אימונים כזאת ובחצי מהחזרות אתה עושה תנועה לא מלאה.
דדליפט עם טכניקה בריצפה וגם בפרס בקיצור מה שקוראים לו ליצנות.

במקום לעשות תוכניות שיראו אותך קולי תעשה SS תתחיל ממשקלים סבירים ותעבוד על הטכניקה שלך.

בסקוואט המוט עדיין נמוך מידי ולכן הוא זז לך, תתחיל קודם כל בלשים אותו במקום
בפרס אתה נועל חלק קטן מהחזרות ובחלק גדול אתה סתם לא מבצע תנועה מלאה
בדדליפט לא הבנתי למה אתה עושה סומו, וזה לפני שבכלל דיברתי על הגב העגול
בבנץ' המוט נוגע נמוך מידי בטורסו וזה בעיקר בגלל שאתה לא מכניס שכמות כמו שצריך ככה שבית החזה שלך לא ממוקם במצב הרצוי

וכל זה בכלל בלי שהזכרתי את העובדה שאתה עושה 8-15 חזרות עם סקוואט של 90 קילו ומשקל גוף 74 על 1.80
אם המטרה היא כוח וגודל, כל מה שאתה צריך זה SS ותוך כדי, לצאת מתת המשקל שאתה נמצא בו. אתה מסבך לעצמך את החיים.

תיעזר בזה:

ליאור יש לך סרטון שמסביר לגבי לג דרייב בבנץ' איך להשתמש בו?
או אולי הסבר ממך איך עושים זאת?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

תשמע אחי, שיחקת אותה!
תודה רבה

הבעיה פה היא שההדגמה היא עם מנח כריות כף הרגל ולא כל כף הרגל על הריצפה. השאלה היא אם יש הבדל מבחינת הטכניקה, שהרי בצורה כזו שכל כף הרגל על הריצפה מאיפה בעצם מגיעה הדחיפה של הרגליים?

תודה רבה!

אשמח לשמוע עוד אנשים בנוסף.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית