הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה הערכת אחוז שומן

• פותח/ת השרשור GiladK
  • פורסם בתאריך

GiladK

משתמש מתחיל
143
13
נק' מוניטין:
69
143
13
חד"כ מצפה עדי
אני עכשיו בתקופת סבולת ושיקום מפציעה בחדר כושר (הוראה של הפיזיותרפיסטית והמאמן שלי עקב פציעות שהיו לי בכתפיים).
אני יודע שבקושי יש לי מסה (כבר מלא זמן לא יכולתי לעבוד על מסה בגלל הפציעות) אבל מעניין אותי לדעת כמה א.ש יש לי עכשיו.

הנה תמונה:

g4ou.jpg

בן 15
גובה: 174 ס״מ
משקל: 62-63 ק״ג

ויש לי גם שאלה:

איך כדאי לאכול בתקופת סבולת?
כמה חלבון, פחמימה, מאזן קלורי/ שלילי וכו'.
מאתמול התחלתי לדלל בפחמימה בלי איזשהו תפריט מיוחד, אני אדע אם להמשיך או לא ואני אעשה את מה שתמליצו.

תודה רבה לעוזרים 😃

נערך לאחרונה:
אני מתאמן אבל על סבולת לא מסה או משהו?
ואיך לאכול? יעני מאזן קלורי/ שלילי, כמה חלבון, פחמימות

דרך אגב עדכנתי נתונים

מה זאת אומרת סיבולת?

ובטח שבמאזן חיובי , הרי אתה רוצה לגדול , שלילי זה לחיטוב ונייטרלי זה לשמור על הקיים.

חלבון פי 2 ממשקל גוף.

שומן - 30-35 אחוז.

השאר מפחמימות.

• פותח/ת השרשור
מה זאת אומרת סיבולת?

ובטח שבמאזן חיובי , הרי אתה רוצה לגדול , שלילי זה לחיטוב ונייטרלי זה לשמור על הקיים.

חלבון פי 2 ממשקל גוף.

שומן - 30-35 אחוז.

השאר מפחמימות.

זאת אומר שהעיקר בתרגילים זה החזרות ולא המשקלים, זאת אומרת שאני עובד עם משקלים יחסית נמוכים ומלא חזרות.
והנתונים שנתת זה למסה לא?
סיבולת זה לא מסה...

• פותח/ת השרשור
אתה רוצה לגדול או לא?

ברור אבל אני לא יודע כמה שריר כבר אני יכול לעלות בתכנית הזאת ואני מפחד שאני סתם אעלה בשומן עד סוף אוגוסט (שם אני מסיים את הסיבולת וכנראה חוזר למסה).

ברור אבל אני לא יודע כמה שריר כבר אני יכול לעלות בתכנית הזאת ואני מפחד שאני סתם אעלה בשומן עד סוף אוגוסט (שם אני מסיים את הסיבולת וכנראה חוזר למסה).

אם אתה לא רוצה לעלות הרבה בשומן , תאכל במאזן חיובי נמוך ( 100-300 ) ותעלה בהתאם להתאוששות שלך מהאימונים.

לגבי הסיבולת הזה , תאכל בינתיים בנייטרלי מקסימום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית