שלום,
לפי ספרו של לייל הוא מציע לעלות פחמימה במקסימום של 20-30 גרם ליום ושזה יהיה בעיקר מירקות.
אני ביום יום על ערך של 10-20 גרם פחמימה.
התכנון הוא לעלות ל 2000 קלוריות ישר מגירעון של 800-1500 ליום ( זה משתנה לפי ימי אימונים וחוגים ) אבל את הפחמימות לעלות בהדרגה.
חשבתי יום ראשון שמתחיל הנייטרלי 50 גרם , 80 גרם , 100 וכולי...
התכנון הוא לבצע את זה למשך של שלושה שבועות.
רציתי לדעת לאיזה תופעות לוואי אני צריך לצפות כגון : עלייה במשקל ( נוזלים ) כי אני די מעלה לאט את הפחמימה , עלייה ברמת הסוכר בגוף אולי?
והכי חשוב איך יודעים שהנייטרלי אכן סידר את החילוף חומרים? איך אני יודע שאני מונע ריבאונד של שומן שעומד לבוא?
אני מאמין ש 3 שבועות יספיקו בשביל לסדר את החילוף חומרים.
נתונים כרגע:
1.74
66 קילו.
מסיים את החיטוב סוף שבוע הבא ומתכנן להתחיל 2000 קלוריות מ 30 ליוני.
אשמח לכל העצות שאפשר לקבל לגבי הנייטרלי כי אני בלחץ מהריבאונד לא רוצה לעבור את הזוועה הזה שוב.
לפי ספרו של לייל הוא מציע לעלות פחמימה במקסימום של 20-30 גרם ליום ושזה יהיה בעיקר מירקות.
אני ביום יום על ערך של 10-20 גרם פחמימה.
התכנון הוא לעלות ל 2000 קלוריות ישר מגירעון של 800-1500 ליום ( זה משתנה לפי ימי אימונים וחוגים ) אבל את הפחמימות לעלות בהדרגה.
חשבתי יום ראשון שמתחיל הנייטרלי 50 גרם , 80 גרם , 100 וכולי...
התכנון הוא לבצע את זה למשך של שלושה שבועות.
רציתי לדעת לאיזה תופעות לוואי אני צריך לצפות כגון : עלייה במשקל ( נוזלים ) כי אני די מעלה לאט את הפחמימה , עלייה ברמת הסוכר בגוף אולי?
והכי חשוב איך יודעים שהנייטרלי אכן סידר את החילוף חומרים? איך אני יודע שאני מונע ריבאונד של שומן שעומד לבוא?
אני מאמין ש 3 שבועות יספיקו בשביל לסדר את החילוף חומרים.
נתונים כרגע:
1.74
66 קילו.
מסיים את החיטוב סוף שבוע הבא ומתכנן להתחיל 2000 קלוריות מ 30 ליוני.
אשמח לכל העצות שאפשר לקבל לגבי הנייטרלי כי אני בלחץ מהריבאונד לא רוצה לעבור את הזוועה הזה שוב.