הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יציאה מדל פחמימה .

werewolf

משתמש פעיל
836
42
נק' מוניטין:
324
836
42
שלום,

לפי ספרו של לייל הוא מציע לעלות פחמימה במקסימום של 20-30 גרם ליום ושזה יהיה בעיקר מירקות.

אני ביום יום על ערך של 10-20 גרם פחמימה.

התכנון הוא לעלות ל 2000 קלוריות ישר מגירעון של 800-1500 ליום ( זה משתנה לפי ימי אימונים וחוגים ) אבל את הפחמימות לעלות בהדרגה.

חשבתי יום ראשון שמתחיל הנייטרלי 50 גרם , 80 גרם , 100 וכולי...

התכנון הוא לבצע את זה למשך של שלושה שבועות.

רציתי לדעת לאיזה תופעות לוואי אני צריך לצפות כגון : עלייה במשקל ( נוזלים ) כי אני די מעלה לאט את הפחמימה , עלייה ברמת הסוכר בגוף אולי?

והכי חשוב איך יודעים שהנייטרלי אכן סידר את החילוף חומרים? איך אני יודע שאני מונע ריבאונד של שומן שעומד לבוא?

אני מאמין ש 3 שבועות יספיקו בשביל לסדר את החילוף חומרים.

נתונים כרגע:

1.74

66 קילו.

מסיים את החיטוב סוף שבוע הבא ומתכנן להתחיל 2000 קלוריות מ 30 ליוני.

אשמח לכל העצות שאפשר לקבל לגבי הנייטרלי כי אני בלחץ מהריבאונד לא רוצה לעבור את הזוועה הזה שוב.

מאמין שתצפה עלייה במשקל שתבוא מנוזלים
יש סיכוי שתרגיש גם עייפות\שובע\רעב מוגבר..הכל תלוי ברגישות שלך לאינסולין

• פותח/ת השרשור
מאמין שתצפה עלייה במשקל שתבוא מנוזלים
יש סיכוי שתרגיש גם עייפות\שובע\רעב מוגבר..הכל תלוי ברגישות שלך לאינסולין

זה יהיה רק בשבוע הראשון ואז זה יתייצב ?

יש לך ניסיון עם סיום דיאטה כזאת במקרה שאתה יכול להסביר מה קרה בסיום שחזרת לנייטרלי?

• פותח/ת השרשור
הבנתי נכון? יש לך ימים עם גירעון של 1500?😲

לכל היותר , זה שריפת קלוריות של ריצה של 40 דקות בערך זה סביבות ה 500 קלוריות משהו כזה ולפעמים אני מוסיף פה ושם עוד גבינה צהובה , אז משהו באזור אולי 1200-1300 גירעון.

בגלל זה אני מבצע העמסה כל שבוע.

ולפני שתגיב עוד משהו , אני עדיין מנסה לתגבר קצת על בעיית אנורקסיה קטנה שיש לי , אבל זה משהו ליום אחר, בגלל זה לא טרחתי להשלים קלוריות , סך הכול הלך סבבה.

אם תוכל לייעץ איך לחזור לנייטרלי .

נערך לאחרונה:
לייעץ לך זה פחות התחום שלי חכה לתשובות מאחרים.
בקטע של השאלה שלי זה סתם עניין, לא משה לפגוע בך או משהו רק רצתי להבין,
שיהיה בהצלחה אחי!

זה יהיה רק בשבוע הראשון ואז זה יתייצב ?

יש לך ניסיון עם סיום דיאטה כזאת במקרה שאתה יכול להסביר מה קרה בסיום שחזרת לנייטרלי?
לא שברתי את הראש יותר מידי
שבוע ראשון העליתי פחמימה ל100 עם הנייטרלי
אח"כ ל150 בשבוע השני של הנייטרלי
שבוע שבועיים אח"כ דאגתי לא לעבור את ה250(שאני אומר דאגתי זה אומר שלא כל הזמן אכלתי מתחת ל250)..ואז כבר חופשי

שבוע שבועיים אח"כ דאגתי לא לעבור את ה250(שאני אומר דאגתי זה אומר שלא כל הזמן אכלתי מתחת ל250)..ואז כבר חופשי
איך היה העלייה בנוזלים ובמשקל ? האם ראיתי עליך שהנוזלים מפריעים לראות את החיטובים ?

איך היה העלייה בנוזלים ובמשקל ? האם ראיתי עליך שהנוזלים מפריעים לראות את החיטובים ?
שמע נוזלים זה משהו שחייב לקחת בחשבון
לא הפריע לי עד כדי כך בצורה משמעותית אבל כמובן שזה לא היה כמו בשיא היובש..אין מה לעשות

• פותח/ת השרשור

על כמה גרם פחמימה היית כל יום לפני הנייטרלי?

והאם עליית במשקל אחרי השבוע הראשון של הנייטרלי?

זה טוב שאתה מברר את העניין, זה עדיין להיות חופר ולברר על זה טוב מאשר לקבל ריבאונד של שומן ולהרוס את כל החיטוב שעשית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית