הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מאזן קלורי במסה

• פותח/ת השרשור nion
  • פורסם בתאריך

nion

משתמש פעיל
340
6
נק' מוניטין:
3
340
6
כרגע שאני בתקופת מסה , ואני רוצה לעלות כמה שיותר נקי מבלי לעלות בהרבה שומן.

אז השאלה אם אני באמת במאזן קלורי חיובי אבל בפלוס די גבוה 700-800 קלוריות , אבל אוכל בריא לכל דבר.
עדיין עולים בשומן ?

ואני רוצה להבין , שככל שאני יורת במאזן קלורי אז בעצם הגוף בונה תשריר יותר ?

שאלה שניה ,אם אני עושה גם אירובי במהלך המסה , ומוסיף את הקלוריות לתחזוקה כולל הפלוס הקלורי , לצורך העיניין 2800 ביום עם אימון
אז ביום בלי אימון אני יאכל גם 2800 קלוריות ?

אתה ממש פרנאויד מהשומן אה?

פשוט תאכל במאזן חיובי 200-300 לפי כמה שאתה צריך ( התאוששות ומשקלים ) ותן את כל הנשמה במכון.

ותבדוק את ההתקדמות לפי העלייה במשקל שלך וההעלייה במשקלי עבודה.

אז השאלה אם אני באמת במאזן קלורי חיובי אבל בפלוס די גבוה 700-800 קלוריות , אבל אוכל בריא לכל דבר.
עדיין עולים בשומן ?

שאלה שניה ,אם אני עושה גם אירובי במהלך המסה , ומוסיף את הקלוריות לתחזוקה כולל הפלוס הקלורי , לצורך העיניין 2800 ביום עם אימון

דבר ראשון הייתי מסתפק ב+500, רוב הסיכויים שתעלה קצת בשומן, עליית מסה לא יכולה להיות כל כך נקייה..
לשאלה השנייה התשובה היא לא!, אתה יכול לספק לגוף שלך קלוריות נוספות ועם האימונים הוא יגדיל את מסת השריר, אבל אם תאכל 15 אלף קלוריות לא תהפוך לרוני קולמן בשבועיים..

לשאלתך השנייה, ואני אניח שאתה עושה אירובי בשביל הסיבולת (הרי האירובי לא תורם למסה), התשובה היא פשוטה אירובי ששווה ערך למשל ל200 קלוריות תצרך לפצות על כך בקלוריות, למשל אם תרצה להיות ב+500, אז ביום אירובי תהיה ב+700.
(יש כאלו שיגידו שלא באמת צריך להתחשב באירובי ולהוסיף, כי לפעמים גם הקלוריות שאנו סופרים לא הכי מדויקות.)

מקווה שעזרתי, בהצלחה, ואל תשכח לאכול חמאת בוטנים
:120ag:

עדיין עולים בשומן ?

-אתה בפלוס 700-800 קלוריות..זה לא משנה אם זה יבוא מאורז או משתיית שמן קנולה,בהנחה שאתה שומר על רמת חלבון תקינה אתה תעלה ב2 המצבים בצורה זהה.
-יש האומרים שבאחוז שומן גבוה רמת טסט' יורדות.
-תעשה מה שאתה רוצה..אני במאסה אוכל את אותה כמות קלוריות באותו יום

גם אם תעלה במסת שומן זה לא מחייב שתעלה באחוזי שומן
(אחוז שריר גדל ביחד עם השומן וזה נשאר סוג של שווה)

אל תכוון ל פלוס קלורי כמו שאמרו לך של 1000+ למה הרוב ילך לתאי שומן ולא תהיה רוני קולמן אולי אמפטי דמפטי.
לדעתי בסביבות ה 500 קלוריות זה הפלוס הקלורי שצריך ומומלץ .

בהצלחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית