הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלות | חימום לפני תרגילים

• פותח/ת השרשור donic
  • פורסם בתאריך

donic

משתמש מתחיל
214
7
נק' מוניטין:
35
214
7
אם אני עושה חימום עם מוט ריק בסקוואט ובנץ כמה חזרות לעשות? (שאני מוסיף משקל זה 8 חזרות)
האם זה בסדר לעשות חתירה כנגד מוט רגיל (אין מקום לאולימפי) או שעדיף כבר עם דאמבל?
ודבר אחרון ממש יעזור לי אם למישהו יש סרטון שמסביר איך לעשות חתירה נכון

לגבי הבנץ החימום צריך להיות שכל פעם תעלה במשקל ב 20 אחוז ותוריד חזרות
אם הבנץ שלך 60 אז סט ראשון מוט ריק על 10 חזרות, 30 קילו על 8 , 40 על 5 , 50 על 3 , 55 על 2
משהו כזה

סט אחד~12 חזרות אפילו עם מוט ריק אמור להספיק

אתה מתכוון מוט קצר? אם כן זה לא משנה. אם יותר נוח לך תעשה דאמבלים ואפילו ישיבה.

• פותח/ת השרשור
כן התכוונתי למוט קצר ותודה לשניכם

עוד תגובות בבקשה

לגבי הבנץ החימום צריך להיות שכל פעם תעלה במשקל ב 20 אחוז ותוריד חזרות
אם הבנץ שלך 60 אז סט ראשון מוט ריק על 10 חזרות, 30 קילו על 8 , 40 על 5 , 50 על 3 , 55 על 2
משהו כזה
מאיפה הבאת את הקביעה המוזרה הזו?!

לא חייב ואפילו לא רצוי לעשות חימום בצורת פירמידה
עדיף לעשות חימום לינארי מבחינת חזרות ומשקל עולה
אם מתכוונים, למשל, לבצע 4 סטים של 8 חזרות כ"א, אז החימום יהיה גם עד 8 חזרות.
ואפילו גם שיטה של סט אחד חימום עם חצי מכמות החזרות שמתכוונים לעשות (נניח בדוגמא שנתתי, אז לעשות 4 חזרות) אבל עם יותר משקל, גם עדיפה - זה נותן לגוף מעין "שוק" ואח"כ שאר החזרות (בסטים של 8 חזרות, שוב, כמו בדוגמא) מרגישות לפעמים יותר קלות

• פותח/ת השרשור

ואפילו גם שיטה של סט אחד חימום עם חצי מכמות החזרות שמתכוונים לעשות (נניח בדוגמא שנתתי, אז לעשות 4 חזרות) אבל עם יותר משקל, גם עדיפה - זה נותן לגוף מעין "שוק" ואח"כ שאר החזרות (בסטים של 8 חזרות, שוב, כמו בדוגמא) מרגישות לפעמים יותר קלות

מה החימום הכי מומלץ?

מה רע בחימום אירובי ? רק ריצה דופק מעל 120 חימום מפרקים ... בסופו של דבר החומרים הסונוביאלים מופרשים אז מה זה משנה ..

אתה טועה, הוא צודק.

מה החימום הכי מומלץ?

בתרגילים מורכבים ועיקריים שעובדים בהם במשקל כבד רצוי מאוד לעשות חימום ספציפי לתרגיל.
כיצד עושים זאת? מתחילים במוט ריק 5-10 חזרות, מעלים 20-15% משקל ומורידים חזרות 3-5,
אם יש צורך חוזרים חלילה - סט נוסף עם 15-20% יותר משקל ופחות חזרות (1-2 חזרות)
בין 3-5 סטים חימום ולעבודה.

• פותח/ת השרשור
אתה טועה, הוא צודק.

בתרגילים מורכבים ועיקריים שעובדים בהם במשקל כבד רצוי מאוד לעשות חימום ספציפי לתרגיל.
כיצד עושים זאת? מתחילים במוט ריק 5-10 חזרות, מעלים 20-15% משקל ומורידים חזרות 3-5,
אם יש צורך חוזרים חלילה - סט נוסף עם 15-20% יותר משקל ופחות חזרות (1-2 חזרות)
בין 3-5 סטים חימום ולעבודה.

אה אוקיי תודה,
אפשר אולי תשובה לשאלה על החתירה?

- - - עידכון הודעה - - -

למה להיות קטנוני שאלתי שאלה משהו חוץ מיזה אז הייתי צריך את האשכול
תודה בכל מקרה

מה רע בחימום אירובי ? רק ריצה דופק מעל 120 חימום מפרקים ... בסופו של דבר החומרים הסונוביאלים מופרשים אז מה זה משנה ..

ריצה סתם מעייפת אותך ולא תורמת מי יודע מה.
עדיף הליכה - ריצה קלה וקצרה וחימום ספציפי לתרגילים המורכבים.

אה אוקיי תודה,
אפשר אולי תשובה לשאלה על החתירה?

אין הבדל ממשי בין מוט רגיל לאולימפי.. בשבילך זה יתבטא בעובי המוט ואורכו.
תחפש פנדליי רואו או בפורטל אפשר למצוא תחפש ברבל בנט אובר רואו.

מאיפה? מכל מאמר על חימום שתמצא.

ואני יכול לומר לך מהרבה מאמרים שחימום לינארי או חימום כוח עדיף.
תנסה ותראה מה ההבדל ומה טוב לך יותר

אז אל תגיד לי מאיפה הבאת את זה, כאילו שהמצאתי את זה. תגיד לא ידעת שאפשר לעשות חימום כזה ואני מבקש סליחה.
מצאתי כבר את החימום המתאים לי, לא ביקשתי עזרה.

חימום טוב ליפני תחילת אימון זה הליכה של 5-10 דקות על הליכון במהירות 5-7 קמ"ש

אני העדפתי בתוכניות של כח כמו SS לעשות פשוט הליכה של 10 דקות, הרגשתי באימונים שעשיתי חימום עם מוט שאני לא מצליח להסתדר עם המשקלים.

בקשר לתוכניות אחרות, אפשר לעשות חימום לינארי שוט להעלות משקלים לאט לאט אבל גם אני אנטי-פירמידה במקרה הזה..

מה החימום הכי מומלץ?

בכללי אין מחקרים שמראים שחימום מונע פציעות , אבל עדיין כדאי לבדוק אם אין לך כאבים בתרגיל , מספיק לעשות משקל קטן ל4-6 חזרות לראות שלא כואב לך כלום ולהמשיך למשקלי עבודה , בתרגילים גדולים שבהם אתה מוריד את המשקל ואחרי זה צריך לעלות אותו ( בנץ , סקוואט ) הייתי ממליץ להגיעה ל 50% משקל עבודה ל 2-4 חזרות לראות שלא כואב לך כלום ואז אתה יכול להמשיך למשקלי עבודה , זה מה שאני עושה מעל שנתיים
ככה אתה לא עייף , בתרגילים שבהם המשקל הוא קטן או שזה מכונה או שזה תרגיל 2 לאותו שריר אפשר ישר להתחיל ממשקל עבודה

- - - עידכון הודעה - - -

חימום טוב ליפני תחילת אימון זה הליכה של 5-10 דקות על הליכון במהירות 5-7 קמ"ש
זה מה שמאמנים אומרים (כי זה מה שלימדו אותם בוינגייט) , אין לזה שום הוכחה שזה עוזר באיזו שהיא צורה

Back
למעלה תחתית