הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סקוואט- זווית צילום חדשה

Hikakku

משתמש מתחיל
209
5
נק' מוניטין:
282
209
5
טוב אז אחריי האשכול הקודם שלי הורדתי תמשקל בסקוואט ושוב התחלתי לעלות משקל כל שבוע שיפור הטכניקה.. צילמתי היום מזווית אחרת... שוב לא היה אף אחד שיוכל לצלם אותי אז הבאתי כסא וספרים וצילמתי ככה.

אישית לא הבנתי מפה אם אני שובר מקביל או לא שובר אבל השמח גם להערות לגביי הטכניקה בכללי הצעות לשיפור וכו...

צילמתי גם מהזווית הקודמת כדי לראות אם אני שובר מקביל.

לפי התמונות בספר זה נראה לי שאני מגיע בידיוקלמקביל...
יש אולי משו בטכניקה שיעזור לי לרדת יותר? או שזה סתם משקל כבד מדי?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
הסירטון תוקן. סורי העלתי מהפלאפון ולא שמתי לב שזה על פרטי. אני שוב מצטער עלהסירטון השני.. אין לי שום אפשרות לצלם את עצמי מהצד כדי שיראו אותי בגודל מלא. יש 2 קירות משני צדי הראק והצמדתי את המצלמה הכי קרוב לקיר שיכולתי וזה מה שיצא.

הצילום לא טוב.
ממה שאפשר לראות - חסר עומק, המוט ממוקם טוב אבל צריך לכווץ שכמות ולהרים מרפקים יותר חזק, צריך לקנות נעלי ליפטינג וצריך להחליף את המוזיקה.

• פותח/ת השרשור
באמת נראה שחסר עומק.. תאמת בידיוק מחכה למשכורת לקנות POWER PERFECT 2 . השיר סתם חמוד =)

אגב עקב גבוהה זה משו שיכול לעזור לעומק? בחימום כשאני עם משקל קל ומתיישב אחורה אני נופל קצת ונעלץ למשוך את הגוף קצת קדימה כדי לא ליפול אחורה..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית